GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο μακροβιότερος οίκος ανοχής*: Αθήνα 98.4...

Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Πειραιώς 100 . Κοντά στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Οδό Πειραιώς. Kάποτε , το 1857, εργοστάσιο παραγω...

Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Πειραιώς 100. Κοντά στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την Οδό Πειραιώς. Kάποτε, το 1857, εργοστάσιο παραγωγής αεριοφωτός. Σήμερα, το 2011, χοάνη παραγωγής ίντριγκας από πολλούς ακριβοπληρωμένους δημαρχογλύφτες, που όποτε θέλουν επισκέπτονται το σταθμό. Τότε, το 1910, κοιτίδα οίκων ανοχής. «Γκαζοχωρίτης» ήταν ο τακτικός θαμώνας των οίκων αυτών, «γκαζοχωρήτισσα» η κάθε εργαζόμενη ιερόδουλη. Μέχρι χθες, συνέχιζαν άλλοι (μην γράψεις ότι είναι μιας νέας μορφής «Γκαζοχωρίτες» κι «Γκαζοχωρήτισσες» και τους αδικήσεις) να διακουρεύουν και να διακουρεύονται (=το ρήμα είναι απόρροια λεξηπλασίας και σχετίζεται με το δια-κούρεμα, όπως π.χ. του γκαζόν). Λόγου χάριν, καλούσαν πολιτικούς και τους έφερναν σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις τους, οπότε "πήγαιναν για μαλλί και έβγαιναν κουρεμένοι" οι πολιτευτάδες ή όταν υπήρχε χρόνος για κουβέντα, μετά από...
 κοπιαστικά 8ωρα εργασίας, όσοι δημοσιογράφοι πατούσαν το πόδι τους στο κυκλικό σαν τρύπα, μαύρο κτίριο του 98,4, συζητούσαν για κουπ μαλλιών.  
Σήμερα, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει κατά πολύ, ως προς τον τρόπο που τελείται το θείον λειτούργημα. Άλλαξαν μόνο οι διευθύνοντες και το διάχυτο κλίμα. Υπάρχει αναπόφευκτα μια μιζέρια -ναι και εκεί, όχι μόνο σπίτι σου- και αγωνιούν πολλοί για το αν θα καταφέρει ο δήμαρχος Καμίνης να κάνει στη πράξη ότι αυτονόητο υποσχέθηκε. Να εξυγιάνει τα οικονομικά του πιο καταχρεωμένου σταθμού, κάτι για το οποίο υποχρεούται. Μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι εντός του Οικο-σταθμού, δεν είναι καν δημότες του δήμου Αθηναίων, αλλά οι δημότες του τους πληρώνουν αδρά.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Καμίνης σε συνέντευξή του στη Κυριακάτικη "Ε" (13/02/11, σελ. 17), οι δημότες πλήρωναν 9.000.000 ευρώ τον χρόνο για μισθούς 280 δημοσιογράφων (μεταξύ των οποίων 19 πολιτικοί συντάκτες, όταν πχ ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς έχει μόλις 27 δημοσιογράφους στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης). Άρχισαν, λοιπόν, πολλοί από δαύτους να φεύγουν σε δόσεις. Είτε αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι, είτε μαθαίνοντας για τη λύση της συνεργασίας από τα ΜΜΕ. Η μη ανανέωση ή καταγγελία των συμβάσεων ξεκίνησε από τους πολυθεσίτες, αλλά οι τσάτσοι των προηγούμενων δημάρχων παρέμειναν ακούνητοι. Από την ίδια θέση, κοιτούν αντικριστά ένα από τα ωραιότερα graffiti των Αθηνών, από μια ομάδα που άδραξε τη μέρα, την carpe diem.
Μέσα στο κτίριο, που σηκώθηκε αντάρα, μια σφηκοφωλιά ανθρώπων προσπαθεί ν' αρπάξει ότι μπορεί ο καθείς (μια ακόμη στήλη σε εφημερίδα ίσως ή μια θέση "συμβούλου" σε υπουργό ή βουλευτή) για να εκπληρώσει την επιθυμία του να α-σκίσει το επάγγελμά του. Ένα μικρόφωνο, ένα μολύβι (δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα αν είναι μόνο μολύβι για βάψιμο ματιών), ένα πληκτρολόγιο (για chat στο facebook), μια καρέκλα. Αν βέβαια επισκέπτονταν όλοι οι μισθωτοί του σταθμού το χώρο εργασίας τους, δεν θα υπήρχε ούτε σκαμπό για τους μισούς. Οπότε, οι περισσότεροι δουλεύουν κατ' οίκον...
Αφορμές για τον.. ατυχή παραλληλισμό, πολλές. Από τη συνάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου με τον απερχόμενο, στην οποία είχαν ζητηθεί από τον κ. Καμίνη οι φάκελοι που αφορούν το σταθμό, μέχρι ο τελευταίος βομβαρδισμός επιστολών και απειλών για αγωγές κατά των "ασεβών" εργοδοτών από θιγόμενους δημοσιογράφους του σταθμού. Σταθμού στην ιστορία της δημοσιογραφίας, αλλά και του χρέους για τον δήμο Αθηνών. Μάλλον, η πρόοδος της δημοσιογραφίας στη χώρα μας, σημαίνει ταυτόχρονη πρόοδο χρέους. Όχι ηθικού, αλλά οικονομικού. Συνηθισμένου...
Πρόσφατα, ο ισολογισμός που δημοσίευσε ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός παρουσιάζει ζημία ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ... Τα έξοδα μόνο της διοικητικής λειτουργίας του ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 3.364.729 ευρώ, αν σκεφτεί κανείς ότι καθημερινά δεν εργάζονται σε αυτόν ούτε 30 άτομα..! Αξίζει να "ειπωθεί" δε, πως το 2005 και το 2006 είχε λάβει την αστρονομική επιχορήγηση των 17 εκατομμυρίων ευρώ! (Τί παλικάρι αυτός ο Ρουσσό...).
Στο τιμόνι αυτού του πρωτότυπου Τιτανικού που δεν βυθίζεται μπροστά στα παγόβουνα της οικονομικής κρίσης επί δημαρχίας του Νικήτα Κακλαμάνη ήταν κ.Θανάσης Καφέζας. Με σπουδές γεωλογίας, κατάφερε να χειριστεί τις πέτρες που απαρτίζουν την ΟΝΝΕΔ. Με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων, κατάφερε να.. διοικήσει όπως έμαθε από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και από την Α’ Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής. Τέλος, κατάφερε να θάψει τις ενδεχόμενες τύψεις (λάθη όλοι κάνουμε) βαθιά στην εποπτεία των κοιμητηρίων και να ξεπλύνει τα χέρια του στη πηγή του ΠΑΟ ρουφ. Το τελευταίο του λιμάνι, ο Αθήνα 98.4, ο σταθμός που σταθερά είναι εκτός των ραδιοφωνικών μετρήσεων, για να μην αποδειχθεί το ασύλληπτο αυτονόητο, ότι όλα αυτά τα λεφτά δαπανώνται για μια γριά, της οποίας το ραδιόφωνο είναι τόσο απαρχαιωμένο, που η βελόνα του έχει κολλήσει στην συχνότητα του 98.3 και έχει αρθριτικά για να προσπαθήσει να αλλάξει την τύχη της.
«Καλό μαγαζάκι είναι εδώ», έχει πει ο πρώην γενικός διευθυντής Γιάννης Πολίτης, πάντα εύστοχος στα σχόλια του. Γι’αυτό σχολιάζει σε όλα τα κρατικοδίαιτα και μη ΜΜΕ. Κοιτίδα μενίρ της δημοσιογραφίας, όπως η περίπτωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου, που από αθλητικογράφος που τον τρέχανε στα γήπεδα και με μηδενικές σπουδές ανώτατης εκπαίδευσης, βρέθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση του υπερκομματικού Τατούλη, να το παίζει (και να μοιάζει) ωραίος πίσω από το ταμπελάκι "διευθυντής ειδήσεων". Φορέας συνταξιοδότησης και ανταμοιβής όλων όσων έχουν καταφέρει να μπουν στην ΕΣΗΕΑ, όπως της Δώρας Σαρρή, η οποία αναβαθμίστηκε προσφάτως, λόγω "κολεγιάς".
Πραγματικά, ο 98.4 έχει αλλάξει την ιστορία στον χώρο του ραδιοφώνου, όπως δήλωσε και ο κ. Καφέζας στο «Έθνος». Με τόση ζημία, ακόμα και μπορντέλο θα είχε κλείσει. Ο Αθήνα 98.4 όμως όχι. Ήρθε ο πρώην Συνήγορος (όπως απαξιωτικά αναφέρεται από τα φερόμενα θύματα/ δημοσίους υπαλλήλους_δημοσιογράφους) να τον περιμαζέψει (έστω και ατέχνως, ενώ έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για μια τέτοια δουλειά), αλλά πιέζεται ασφυκτικά από τους παροικούντες του 9,84 που ο Καμίνης τον μετέτρεψε σε κοχλάζον καμίνι. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να τους σερβίρει και το κυρίως πιάτο της αποπομπής ή θα λυγίσει...

ΥΓ Ο χαρακτηρισμός του οίκου συνδέεται με την κυριολεκτική έννοια της ανοχής (που φθάνει τα όρια της ανέχειας) και καμιά διάθεση δεν έχει να παραλληλίσει. Εξάλλου, ο εν λόγω οίκος είναι γνωστός και δεν χρειάζεται συστάσεις. Α! Ξέχασα μον' τούτο.. η μόνη φοιτήτρια (κοινωνιολογίας) που έχει κάνει έμμισθη πρακτική στο σταθμό, είναι κόρη αρχισυντάκτη γνωστής μπομποεφημερίδας.. Κάτι άλλοι, έπαιρναν συνεντεύξεις από εργοδότες τους υπουργούς και τώρα επιδίδονται στην ανώνυμη (ή ψευδώνυμη) σπίλωση, κρυμμένοι σ' άλλη γη, σ' άλλα μέρη επαγγελίας. Ή άλλοι, οι θνητοί, εθελοντές για εμπειρία ζωής. Για μια πρώτη επαφή με το αφάν κατέ του επαγγέλματος που η τύχη των μορίων ή η κάβλα τους έλαχε να ακολουθήσουν...

11 σχόλια

  1. Ξέρω και άλλον οίκο,ακόμη μακροβιότερο.
    Την Βουλή των Ελλήνων.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη βουλη των Ελληνων ειναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ αντιπροσωποι.Εσυ που ξερεις και αλλο οικο εισαι ΚΑΘΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011, 13:20

    Βασίλης Σαρηπαλίδης


    Οι οδηγοί που περνούν τα διόδια και δεν επιθυμούν να πληρώσουν είναι δεκάδες χιλιάδες, γεγονός που αποτελεί σπαζοκεφαλιά γα τις εταιρείες που διαχειρίζονται τους ελληνικούς δρόμους. Ακόμα και ύστερα από την εφαρμογή του περίφημου νόμου Ρέππα, σύμφωνα με τον οποίο οι άνδρες της Τροχαίας έχουν αναγκαστεί να εκτελούν χρέη εισπράκτορα των συγκεκριμένων εταιρειών, το ποσοστό των οδηγών που αρνείται να καταβάλει το αντίτιμο των διοδίων είναι ιδιαίτερα υψηλό και μεγαλώνει συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ MEGA

    Από το : Δημοτικό Σαφάρι

    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ MEGA ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (210-6903000)
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΣΤΟ BLOG FIMOTRO…

    ΠΑΡΕ & ΕΣΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EKTAKTOΣ ΡΙΖΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΟΚΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΤΟΜΩΝ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΡΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

    ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

    ΤΟ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΣΚΑΙ, ΑΝΤΕΝΑ, ΑΛΤΕΡ, ΑΛΦΑ
    .
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
    ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΣΡΟΙΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:
    ΤΡΕΜΗ ΟΛΓΑ
    ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ-ΜΠΑΜΠΗΣ
    ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΚΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΚΑΤΙΑ
    ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ-ΔΗΜΟΣ

    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ:
    ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
    ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ
    ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ:
    ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ
    ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

    ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ:
    ΚΑΨΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΜΑΝΩΛΗΣ
    ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια, τι συμβαίνει με το MEGA-ΛΟ κανάλι; Πώς και γιατί γίνανε όλοι ορκισμένοι θαρρείς εχθροί της Κυβέρνησης; Νομίζεις πως επιχαίρουν για τα προβλήματα που έχει η χώρα!
    Τόσο μίσος;
    Γιατί;
    Χάνουν πολλά με τα μέτρα;
    Μπορεί κάποιος που ξαίρει να με πληροφορήσει;
    Επιδημία έπεσε;.
    Καλά η Τρέμη και ο Πρετεντέρης είναι γνωστοί για τον πολιτικό τους προσανατολισμο. Αλλά οι άλλοι; Γιατί;



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΓΑΛΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – βήμα προς βήμα η διαδικασία, αμύθητα κέρδη.

    ΝΑΙ! Ακόμα και σε περιόδους κρίσης, υπάρχουν ευκαιρίες. Το θέμα είναι να τις αρπάζουμε την κατάλληλη στιγμή, να μην τις αφήνουμε να φτερουγίζουν.Λεφτά υπάρχουν, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ασχέτως εάν η στείρα αντιπολίτευση προσπαθεί να τα παρουσιάσει όλα μαύρα. “Λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τα διεκδικήσεις”!

    Ποιός άλλωστε αρνείται ότι οι τσέπες του Πρετεντέρη, του Τσίμα, της Τρέμη, του Καψή και του Παναγιωτόπουλου ξεχειλίζουν από χρήμα;

    Ιδιαίτερα για τους χρήστες του διαδικτύου λοιπόν, υπάρχει μία χρυσή ευκαιρία για πολλά κέρδη με πολύ απλές κινήσεις. Θα τις παρουσιάσω και θα παρακαλέσω αυτούς που θα ευεργετηθούν να διαθέσουν ένα μικροποσό για τις ανάγκες της ανέγερσης του ανδριάντα του Θεόδωρου Τσουκάτου στην Ικαρία. Πάμε λοιπόν:

    1. Μεταφέρετε (για τον φόβο των Ιουδαίων) ότι περιουσιακά στοιχεία έχετε, σε οικεία πρόσωπα (εξαιρείται η πεθερά).

    2. Ανακοινώνετε ότι είστε ο πραγματικός διαχειριστής του blog “Φίμωτρο”. Αναλαμβάνετε λοιπόν την ευθύνη για τα επίμαχα δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν “γλείφτες του ΠΑΣΟΚ” τους έγκριτους δημοσιογράφους του Mega, κκ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή και Παναγιωτόπουλου. Στην χειρότερη περίπτωση καταδικάζεστε, η ποινή συγχωνεύεται και την εξαγοράζετε. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για πλημμέλημα.

    3. Έρχεστε σε επαφή με τον Γιάννη Παπαγιάννη και συμφωνείτε ποσοστά επί των ανταγωγών που θα καταθέσει εις βάρος των δημοσιογράφων του Mega. Η νίκη στο δικαστήριο είναι σίγουρη, αφού αποδεικνύεται ότι οι αγωγές τους είναι καταχρηστικές, καθώς εσείς είστε ο πραγματικός διαχειριστής του “Φίμωτρο”.

    4. Εξ’ ίσου μεγάλο είναι και το ποσό που θα μοιράσετε με τον Παπαγιάννη, αφού αντίθετα με την υποτιθέμενη καταδικαστική για εσάς απόφαση που δεν θα έχετε ούτε σπιρτόκουτο, οι δημοσιογράφοι του Mega δεν ξέρουν τι έχουν από περιουσιακά, κινητά και ακίνητα, όπως και αποδοχές. (Hint: Απευθυνθείτε στο δικηγορικό γραφείο Παμπούκη που τους έχει και άχτι, το πιθανότερο είναι να την αναλάβει αφιλοκερδώς!)


    Καλά κέρδη!
    ανταυτού του Πασοκ
    Μπόμπολας και γιος με κόρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο μακροβιότερος θεσμός ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον Καμινη εδοθει η εντολη να εξυγιανει τον Δημο Αθηναιων και τον 9,84 από την δομημενη ντορο-φαυλο-κρατια …


    Είναι ο πρώτος δήμαρχος εδώ και πολλά χρόνια που δεν «υπέκυψε» στη Ντόρα.

    Μόλις εδίωξε από τον 9,84 τα γνωστά Ντόρο-κοπρό-σκύλα όλα τα ΜΜΕ χύνουν χολή κατά του νέου Δημάρχου.

    Λίγη υπομονή κύριοι καλαμοκαβαλάρηδες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9,84 FM : EΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ....(του Τζιμακου)

    O εισαγγελέας τι περιμένει …για να επέμβει… με δίωξη κατά των προηγούμενων δημάρχων? (Κακλαμάνη, Μπακογιάννη,και λοιπών ντορό- κοπρό-σκύλων )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 28 Μαρ 2011 6:28:00 μ.μ.

    -----------------------------------

    Η βρισιά σου δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

    Στο αν εκεί μέσα βασιλεύουν ή όχι η διαφθορά,η σαπίλα,η ανηθικότητα,η αναξιοκρατία,η οικογενειοκρατία κλπ κλπ έχεις να απαντήσεις κάτι,ή ακόμη καλύτερα να μας πείσεις γιά το αντίθετο???
    ΚΠ

    Υ.Γ. Εκλεγμένοι αντιπρόσωποι έ ?????
    Εδώ γελάμε πικρόχολα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση