GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την ειρήνη ή τα πετρέλαια;...

Γραφει ο Γιώργος Χάμπας Φοιτητης Πόλεμος για την ειρήνη η τα πετρέλαια; είναι το ερώτημα το όποιο προσπαθούν να απαντήσουν οι απλοί πο...

Γραφει ο Γιώργος Χάμπας
Φοιτητης
Πόλεμος για την ειρήνη η τα πετρέλαια; είναι το ερώτημα το όποιο προσπαθούν να απαντήσουν οι απλοί πολίτες με αφορμή την αυγή της οδύσσειας όπως ονομάζεται η επιχείρηση στην Λιβύη.
Νομίζω δεν χρειάζεται πολύ σκέψη ο λόγος είναι τα πετρέλαια, δεν έπιασε ξαφνικά το φιλειρηνικό αίσθημα τους Γάλλους , της ΗΠΑ, και τους συμμάχους για το λαό της Λιβύης, δεν γίνεται....
αυτή που έσφιγγαν το αιματοβαμμένο χέρι του Καντάφι, του παράθεταν δεξιώσεις ενώ ο ίδιος χρηματοδοτούσε  προεκλογικές εκστρατείες(βλέπε Σαρκοζί ) να τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για το λαό της Λιβύης που τόσα χρόνια περνούσε τα πάνδεινα από το δικτάτορα Καντάφι.
  Ο λόγος που ο Σαρκοζί  και ο Ομπάμα  και μετά όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να διώξουν τον Καντάφι από την Λιβύη είναι για να γίνουν  οι απόλυτοι κυρίαρχοι των πετρελαίων και του φυσικού αερίου της Λιβύης που σημειωτέον ανεφοδιάζει όλη την Ευρώπη, Αν ήθελε κάποιος έστω και ελάχιστα να τους πιστέψει ότι θέλουν την ειρήνη στην Λιβύη τότε γιατί κύριοι σύμμαχοι δεν  ΄΄βοηθησατε΄΄ την Τυνήσια , την Αίγυπτο; Η απάντηση απλή  μα γιατί δεν έχουν τόσα πετρέλαια όσο η Λιβύη.!
  Το Θέμα σε όλο αυτό είναι ότι εκείνοι που πληρώνουν τον πόλεμο αυτό, είναι ο άμαχος πληθυσμός. Τι να πει κάνεις σε όλα αυτά τα παιδιά που κοιτούν φοβισμένα και στα μάτια τους ζωγραφίζεται  η θλίψη, ο τρόμος, ο φόβος όταν βλέπουν γύρω του την φρίκη του πολέμου, ακρωτηριασμένους ανθρώπους , πτώματα παντού και το τραγικό τα πτώματα της ιδία τους της οικογενείας και αυτά να κάθονται διπλά στα πτώματα των γονιών τους να τα φυλάνε μέχρι να έρθει κάποια βοήθεια.!(βεβαία όλα αυτά τα πλανά τα ΜΜΕ ενημέρωσης δεν τα δειχνουν αλλα στο διαδικτυο αυτά όλα βλεπουμε κάθε μερα σε site και blog) Ποιός θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά να  ξεπεράσουν την φρίκη του πολέμου; Ποιός θα τους δώσει την βοήθεια που θέλουν για να διαγράψουν από το μυαλουδάκι τους τις εικόνες αυτές; Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να είναι αυτοί που τους βομβαρδίζουν κάθε μέρα.
 Φυσικά μην ξεχνάμε ότι στην επιχείρηση αυτή συμμετέχει και η Ελλάδα στο βωμό λέει της προάσπισης των δικαιωμάτων του λαού της Λιβύης.(όλοι ξέρουμε ότι ο Καντάφι κάνει εγκλήματα αλλά δεν μπορούν να το λένε αυτό  οι σύμμαχοι οι όποιοι ρίχνουν ακόμα και σε κατοικημένες περιοχές με αθώα θύματα) Δεν μπορεί να διανοηθεί κάνεις πως μια χωρά σαν την Ελλάδα που σε τόσους πόλεμους έχει κυρίως ανθρωπιστικό ρολό να δίνει πλοία της στους δολοφόνους των λαών, για την δήθεν ειρήνη στην περιοχή. Βεβαία στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να δει ότι εκατοντάδες ελληνικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή άρα μήπως η Ελλάδα επεμβαίνει για το λόγο αυτό για την προάσπιση των συμφερόντων των Ελληνικών εταιριών στην περιοχή;
 Ο Ελληνικός λαός ξεκάθαρα πρέπει να δώσει το μήνυμα ΄΄ ΟΧΙ  στην συμμέτοχη της Ελλάδας στον πόλεμο ΄΄ Κανένα πλοίο, κανένα αεροπλάνο, κανένας στρατιώτης στα χεριά των συμμάχων. Ο λιβυκός Λαός δεν χρειάζεται ΄΄ μεσσίες ΄΄ για να διώξουν τον Καντάφι , όπως η Αίγυπτος τα κατάφερε έτσι θα το καταφέρουν και εκείνοι.
 Ο Κάθε Έλληνας πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει σε τέτοιες καταστάσεις να σταθεί διπλά στον δοκιμαζόμενο λαό της Λιβύης με ανθρωπιστική βοήθεια και φυσικά με εθελοντές γιατρούς.
 Ο κάθε Λίβυος πρέπει να καταλάβει κάτι απλό, δικτάτορας είναι ο Καντάφι, διδάκτορες είναι και όλοι αυτοί που εμφανίζονται σαν ΄΄μεσσιες΄΄(ΗΠΑ, Γαλλια, Συμμαχία)
 Αλληλεγγύη στον Δοκιμαζόμενο Λιβυκό Λαό.!.

5 σχόλια

  1. Μόνο που οι Σαρκοζί Παπανδρέιδες Βερλουσκόνιδες Καντάφιδες Παπαδόπουλοι κ.λ. αναδύονται και επιζούν επειδή κι ο κάθε φοιτητάκος με το που κάτσει τα μαλακά του στον καθηγητή της νομικής των οικονομικών ή του συνταγματικού δικαίου, μπαίνει στον ίδιο συνειρμό με τα ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΗΜΑΤΩΝ.

    Κι άντε να αναστραφεί η μοίρα ΚΑΙ των απογόνων ΤΟΥ, ΑΥΦΟΥ αυτός ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ να υπερασπίζεται πολιτικούς με μίζες πάμπερς κότερα.

    Κι εδώ κι αν δεν έχει ψωμί και για το τερπνόν και για τι δημοκρατία

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    Και δόξα να για φάει και το "πουλί" του πρωτοετή ακόμα φοιτητή!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    Κατά τ΄ άλλα με τη διαπίστωση για και το ερώτημα των πολιτών, μιας και δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, παραμένει το όφελος σε μετρητά το χρόνο εξοικονόμησις υποαπασχόλησης της σκέψης.

    Είναι κι αυτό ένα πόστο στα λογιστικά των οικονομικών, πες ότι πίστωσε κάποιος γι αυτό τη ζωή άλλου, επειδή όμως η αξίας της ζωής δε μετράται σε χρήμα ή σε είδος, Κι επειδή ο πιστωτής είναι γενναιόδωρος, του προσφέρει λύση μη προβληματισμού διαχείρισης της περιουσίας του, αν δεν αντισταθεί, και το δικαίωμα εργασίας στα πρότερα του κτήματα, ως μέσω επιβίωσης του στη ζωή.

    Το πόστο με τα διαφυγόντα οικονομικά κέρδη, από το δράμα της Ιαπωνίας, πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί με πόστο αύξησης μελλοντικών κερδών, και μιας και το μέλλον είναι αβέβαιο στην Ιαπωνία η Λιβύη προσφέρει τη λύση.

    Μόνο που τώρα περνάμε στους ομαδικούς βιασμούς (όντως πολιτικές παρτούζες) για τον ισολογισμό των οικονομικών του Δ.Ν.Τ. και Κ.Ε.Τ.

    Αλλά είπαμε κι ο πονηρός πολιτευτής ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ φοιτητής.

    http://www.youtube.com/watch?v=GnI072W9g0g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ ερχεται . . .
    Τα βηματα Σου ακουω στα σημαδια
    βαρεια, μεγαλειωδη, φοβερα
    κοντευει εκεινη η μερα Σου η Αγια
    που θα φανει η δοξα Σου οπως ποτε ξανα!

    Τα βλεπω τα σημαδια του ερχομου
    λοιμοι και πεινες και σεισμοι
    πολεμοι εξεγερσεις και κακα παντου
    θλιψη η καρδια, στα ματια μας λυγμοι

    Όχι για τουτα που θα γινουν
    που Εσυ μας γνωρισες το τι και πως
    αλλα για τους απιστους που θα φυγουν
    χωρις Zωη, χωρις πιστη και Φως

    Ώ, ποσο φοβερος θαναι αυτος Σου ο ερχομος
    οχι σαν τοτε που ηρθες ωσαν παιδι μικρο
    αλλα σαν Παντοδυναμος και Κυριος του Παντος
    να τιμωρησεις τ’ αδικο ν’ αμοιψεις το καλο

    Ώ ποσο η καρδια μου λαχταρα
    εκεινη την στιγμη την ποθητη
    τα ματια μου να στρεψω εκει ψηλα
    πανω απ’ τα συννεφα που θαρθεις Λυτρωτη

    Πως οι ανθρωποι θα τρεχουν να κρυφτουν
    σαν τα ακουλικια φευγουν απ’ το φως περα
    σκεπαστε μας θα λενε στα βουνα να μη φανουν
    στην κριση Εκεινου που ‘ρχεται, να!, στον αερα

    Ελα Χριστε μου, ελα σε προσμενω
    πριν η κακία πλημμυρισει ολη τη γη
    το χερι Σου δωσ’ μου, ετοιμος να περιμενω
    εκεινη την μακαρία την στιγμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΑΛΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – βήμα προς βήμα η διαδικασία, αμύθητα κέρδη.

    ΝΑΙ! Ακόμα και σε περιόδους κρίσης, υπάρχουν ευκαιρίες. Το θέμα είναι να τις αρπάζουμε την κατάλληλη στιγμή, να μην τις αφήνουμε να φτερουγίζουν.Λεφτά υπάρχουν, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ασχέτως εάν η στείρα αντιπολίτευση προσπαθεί να τα παρουσιάσει όλα μαύρα. “Λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τα διεκδικήσεις”!

    Ποιός άλλωστε αρνείται ότι οι τσέπες του Πρετεντέρη, του Τσίμα, της Τρέμη, του Καψή και του Παναγιωτόπουλου ξεχειλίζουν από χρήμα;

    Ιδιαίτερα για τους χρήστες του διαδικτύου λοιπόν, υπάρχει μία χρυσή ευκαιρία για πολλά κέρδη με πολύ απλές κινήσεις. Θα τις παρουσιάσω και θα παρακαλέσω αυτούς που θα ευεργετηθούν να διαθέσουν ένα μικροποσό για τις ανάγκες της ανέγερσης του ανδριάντα του Θεόδωρου Τσουκάτου στην Ικαρία. Πάμε λοιπόν:

    1. Μεταφέρετε (για τον φόβο των Ιουδαίων) ότι περιουσιακά στοιχεία έχετε, σε οικεία πρόσωπα (εξαιρείται η πεθερά).

    2. Ανακοινώνετε ότι είστε ο πραγματικός διαχειριστής του blog “Φίμωτρο”. Αναλαμβάνετε λοιπόν την ευθύνη για τα επίμαχα δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν “γλείφτες του ΠΑΣΟΚ” τους έγκριτους δημοσιογράφους του Mega, κκ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή και Παναγιωτόπουλου. Στην χειρότερη περίπτωση καταδικάζεστε, η ποινή συγχωνεύεται και την εξαγοράζετε. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για πλημμέλημα.

    3. Έρχεστε σε επαφή με τον Γιάννη Παπαγιάννη και συμφωνείτε ποσοστά επί των ανταγωγών που θα καταθέσει εις βάρος των δημοσιογράφων του Mega. Η νίκη στο δικαστήριο είναι σίγουρη, αφού αποδεικνύεται ότι οι αγωγές τους είναι καταχρηστικές, καθώς εσείς είστε ο πραγματικός διαχειριστής του “Φίμωτρο”.

    4. Εξ’ ίσου μεγάλο είναι και το ποσό που θα μοιράσετε με τον Παπαγιάννη, αφού αντίθετα με την υποτιθέμενη καταδικαστική για εσάς απόφαση που δεν θα έχετε ούτε σπιρτόκουτο, οι δημοσιογράφοι του Mega δεν ξέρουν τι έχουν από περιουσιακά, κινητά και ακίνητα, όπως και αποδοχές. (Hint: Απευθυνθείτε στο δικηγορικό γραφείο Παμπούκη που τους έχει και άχτι, το πιθανότερο είναι να την αναλάβει αφιλοκερδώς!)


    Καλά κέρδη!
    ανταυτού του Πασοκ
    Μπόμπολας και γιος με κόρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ


    Δεν ειναι δυνατον επιχειρησεις που αιμορραγουν,
    να πρεπει να πληρωσουν δωρα! λες και ειχανε ρεκορ
    κερδοφοριας και δινουν bonus! συνεχεια στους εργαζομενους τους..
    Αυτο κανει το λουκετο απλα θεμα χρονου.

    Υγιεις επιχειρησεις θα μπορουσαν με αυτα τα ποσα να προσλαβουν
    καποιους δυσμοιρους ανεργους σε θεσεις που χρειαζονται..
    Εχοντας να πληρωσουν τοσα ποσα σε δωρα! φυσικα αποφασιζουν
    να μην προσλαβουν περαιτερω προσωπικο.

    Εχει αναφερθει παμπολες φορες και το οφελος στην ανταγωνιστικοτητα
    οποτε δεν υπαρχει λογος νεας αναφορας εδω.
    Χωρις ανταγωνιστηκοτητα δεν θα υπαρξει αναπτυξη ουτε και εξοδος ποτε
    απο το τουνελ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?????..

    (Οτι και να πουν καποια λιγα βολεμενα λαμογια, ξερουν και αυτοι ΚΑΛΑ..
    οτι τα δωρα ειναι τροχοπεδη για την εξοδο απο την κριση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!!!ΟΥΣΤ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση