GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αγώνας» απ’ το… μπαλκόνι!

(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) Του Θανάση Νικολαΐδη ΥΠΗΡΞΕ εποχή δεξιάς με απέναντι τους αντιφρονούντες. Ήταν «αντιφρον...

(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΥΠΗΡΞΕ εποχή δεξιάς με απέναντι τους αντιφρονούντες. Ήταν «αντιφρονούντες» οι… υπόλοιποι και, βέβαια, «πας μη έλλην βάρβαρος». Το μέτωπο συνιστούσαν κομμουνιστές που έγιναν αριστεροί κι ύστερα «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Με αγώνες τότε, με συγκυβερνήσεις αργότερα, και σήμερα τσακώνονται λυσσασμένα στη βουλή λεγόμενοι αριστεροί και σαν τέτοιοι να μη μοιάζουν. Κι αν έβαλε τον Πάγκαλο «μπροστά» το ΠΑΣΟΚ με απέναντι τον ΣΥΡΙΖΑ, τζάμπα κόπος κι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με ιδεολογικές αναμετρήσεις.
ΔΕΝ στέρξαμε στις ιδέες του κ. Πάγκαλου, απορρίψαμε τον τρόπο και το ύφος του που συνιστούν πολιτική χυδαιότητα και μιλήσαμε για κληρονομούμενα… χρωματοσώματα. Κι αν, βέβαια, υπάρχει ένας αποχρών λόγος απόρριψής του ως πολιτικού, είναι...
 η… Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εκεί ανήκει και δεν μας το μαρτυράει κι ούτε απολογείται. Εκεί συναντιέται με ντόπιους και ξένους που φιλοτεχνούν το αυριανό πορτραίτο του κόσμου. Εκεί, στο παραμάγαζο που βοηθάει τους ισχυρούς και αθέατους που προδιαγράφουν το μέλλον μας.
ΩΣΤΟΣΟ, τα παραπάνω «απορριπτικά» του κ. Πάγκαλου, δεν αναιρούν την τόλμη του να συζητάει με «επαναστάτες». Με τα ΜΑΤ σε απόσταση αναπνοής, αλλά και με αντιφρονούντες ακράτητους, που συχνά θυμίζουν σκηνικό της βραδιάς Γρ. Λαμπράκη. Δεν το’ βαλε στα πόδια, αράδιασε επιχειρήματα και στάθηκε απέναντί τους όρθιος, ορθολογιστής και πεισματάρης. Μέχρι τη στιγμή που το «γιαούρτωμα» μας δίνει λόγο και αφορμή (και) για το ήθος του «αντιπάλου». Να γίνουμε σαφείς. Μες την αναμπουμπούλα και τις κραυγές, δεν είδαμε τον παλικαρά με το κεσεδάκι. Είδαμε μια κοπέλα, στο μπαλκόνι (μπορεί και να’ ταν άνδρας με κοτσίδα), που μόλις τη σημάδεψε η κάμερα, χώθηκε βιαστικά στο διαμέρισμά της και εξαφανίστηκε!
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ το κοντράστ και βγάζουμε συμπεράσματα. Για τον μικρό όχλο και την ψυχολογία του. Για την «αγωνίστρια του μπαλκονιού» που ρίχνει(;) το γιαούρτι και εξαφανίζεται. Για τους «άνδρες» (πέρα απ’ το δίκιο τους), που έβριζαν και ούρλιαζαν και που δεν θα ομολογούσαν στην αστυνομία τον/την δράστη.
ΜΕ ψοφοδεείς των μπαλκονιών και με κρυπτόμενους δεν γίνεται «επανάσταση». Και ο Γκοτζαμάνης με το τρίκυκλο εξαφανίστηκε και ο Εμμανουηλίδης κρύφτηκε, πριν τους τσακώσει ο «Τίγρης». Κι αν ψάχνεις σήμερα τον (την) δειλό με το κεσεδάκι, αύριο θα ψάχνεις για ιδεολόγους και δημοκρατία. Περιτριγυρισμένος από… παλικαράδες (με σηκωμένους τους ώμου) του «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω».

8 σχόλια

  1. Θλιβερή εικόνα και αστείες κουβέντες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΝΙΣΥΧΕΙΤΕ κε γ.α.π. , παπακωνσταντινου κ λοιποι ΟΣΟΝΟΥΠΩ....

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΝΠΔΔ ΚΛΠ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ,

    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ...
    ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά το γιαούρτι δεν ήταν Σύριζα αλλά Καρατζαφερικό
    ________________________________

    Πολύς θόρυβος έγινε για το γιαούρτωμα του Πάγκαλου τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πάγκαλος κατήγγειλε ότι το γιαούρτωμα το είχε οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος έχει αρχίσει αντάρτικο πόλεμο.

    Αύριο το Πρώτο θέμα αποκαλύπτει ποιος έριξε το γιαούρτι και μάλιστα ο ίδιος δηλώνει ότι είναι από την Κερατέα και δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι ψηφοφόρος του Καρατζαφέρη ,

    Μάθαμε ακόμα ότι το γιαούρτι ήταν Κερατιώτικο και μάλιστα της εταιρίας Δημητρίου .....
    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 3/19/2011 09:24:00 μμ
    ________________________________
    Ανώνυμος είπε...

    ΚΑΙ Ο ΑΙΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ
    ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΡΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ λαγοί ΤΟΥ ΛΑγΟΣ
    ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΦΟΥΛ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΕΡΠΟΥΣΑΣ ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νικολαιδη ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ ΣΤΟΚΕ.

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟΤΙΑΝΟ
    ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΓΕΛΟΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πάγκαλος είναι ένας κλασικός φασίστας και ως τέτοιος εκτός από βλάκας είναι και θρασύδειλος. Όταν στέκεται απέναντί σου από θέσεως ισχύος, είναι σκληρός κι ανηλεής. Όταν στέκεται απέναντί σου από θέση αδυναμίας, είναι ένα ελεεινό ανθρωπάκι. Ένα πραγματικό σκουλήκι της λάσπης. Μπορείς να τον φτύνεις και αυτός να ψάχνει το σύννεφο που τον βρέχει. Απόλυτα αναξιοπρεπής και δουλικός, συγκρίνεται μόνον με τους επίσης παχύσαρκους ευνούχους του Βυζαντίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πάγκαλος είναι ένας κλασικός φασίστας και ως τέτοιος εκτός από βλάκας είναι και θρασύδειλος. Όταν στέκεται απέναντί σου από θέσεως ισχύος, είναι σκληρός κι ανηλεής. Όταν στέκεται απέναντί σου από θέση αδυναμίας, είναι ένα ελεεινό ανθρωπάκι. Ένα πραγματικό σκουλήκι της λάσπης. Μπορείς να τον φτύνεις και αυτός να ψάχνει το σύννεφο που τον βρέχει. Απόλυτα αναξιοπρεπής και δουλικός, συγκρίνεται μόνον με τους επίσης παχύσαρκους ευνούχους του Βυζαντίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πυρά Πάγκαλου σε ΣΥΡΙΖΑ για τα γιαούρτια- “Εγώ το πέταξα και ψήφισα Καρατζαφέρη” λέει πολίτης.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    . Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου με τα γιαούρτια, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μιλά στην εφημερίδα. Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Μ. , πατέρα τριών παιδιών και κάτοικο της Κερατέας που μάχεται κατά της εγκατάστασης ΧΥΤΑ στην περιοχή.

    “Το παράπονο των κατοίκων της Κερατέας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων είναι ότι ο Πάγκαλος αν και εκλέγεται πρώτος βουλευτής στα Μεσόγεια έχει πει πολλές φορές ότι δεν θα ασχοληθεί με 10.000 κατοίκους εφόσον το όφελος στο θέμα των ΧΥΤΑ είναι για 1,5 εκ. Αθηναίους. Το έχει πει αρκετές φορές, γεγονός που μας έχει εξοργίσει” αναφέρει.

    “Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες για να σας λύσω μία απορία, επειδή ο Πάγκαλος υποστήριξε ότι τον γιαούρτωσε άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ που το έριξα στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Καρατζαφέρη.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Rε παιδιά προσέξατε ότι κλωτσάει στους χαρακτηρισμούς του κλέφτη και του Φασίστα ενώ τον χαρακτηρισμό Παχύδερμο τον ψιλοαποδέχεται ;;; χαχαχαχαχαχαχα
    α ρε Πάγκαλε αν δεν ήσουν τόσο Πάγκαλος μπορεί και να σε συμπαθούσα....

    - κλεφτης και φασιστας του κερατα εισαι Παγκαλε και οι όμοιοί σου Υποργοί του κώλου.


    Με έλεγαν “παχύδερμο”, “κλέφτη” και “φασίστα”..
    - Ναι είδες τι αλητες είναι ο κόσμος που σε αποκαλεί με το πραγματικό σου όνομα ;

    Τι μας πέρασες ρε πάγκωλε Πρετεντέρηδες ή δημοσιογράφους να μας κλανεις και να σε γλύφουμε..... βόδαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί πανηγυρίζουμε για ένα γιαούρτι;

    Τελευταία όλοι μας ικανοποιούμαστε και πανηγυρίζουμε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν σε δημόσιες εμφανίσεις υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    Κι όμως, κανείς μας δεν επισημαίνει την πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι αντιδράσεις δεν είναι καθολικές, αλλά μόνο από μια μικρή μερίδα..

    Η μοναδική γνήσια αντίδραση του κόσμου, ήταν αυτή στα Καλύβια, κατά του Πάγκαλου.
    Κι όμως, ακόμη κι εκεί, ένας κατά δήλωση του ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ ήταν ο ρίψας το γιαούρτι.

    Κανονικά, αν υπήρχε λαϊκή αγανάκτηση, δεν θα έπρεπε καν να μπορούν 11 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τον Πάγκαλο επικεφαλής, να φάνε σε μια ταβέρνα στα Καλύβια, με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην Κερατέα.
    Κι όμως, αυτοί και πήγαν, και έφαγαν, και πολύ αμφιβάλω αν ίδρωσε το αυτάκι τους.

    Όλοι πρέπει να αρχίσουμε τα γιαούρτια στην συμμορία Πασοκ.
    Η παρέλαση είναι μία καλή ευκαιρία..για να αρχίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση