GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΤΡΑΒΑΝΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ...

Από τον Κώστα Μετινίδη Αυτήν τη φορά οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης είναι αυτοί που αντιδρούν. Ετσι, με ...

Από τον Κώστα Μετινίδη
Αυτήν τη φορά οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης είναι αυτοί που αντιδρούν. Ετσι, με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, επισημαίνεται ότι τα λεωφορεία θα ακινητοποιούνται όταν εισέρχονται οργανωμένες ομάδες και δημιουργούν αναστάτωση με συνθήματα, πανό και προτροπές προς τους επιβάτες να μην κόψουν εισιτήριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ακινητοποίηση των λεωφορείων θα γίνεται για λόγους ασφαλούς οδήγησης και προστασίας των επιβατών από τυχόν κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων.
«Ζητούμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για...
 την ταλαιπωρία που ενδεχομένως θα υποστεί, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς γι' αυτό. Θέλουμε την κατανόηση και συμπαράσταση των επιβατών για την εκπλήρωση του κοινωνικού μας καθήκοντος, που είναι η ασφαλής μεταφορά των πολιτών - επιβατών», υπογραμμίζει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή του.
Επειδή προσωπικά έτυχα σε τετοιου είδους κατάληψη λεωφορείου πράγματι ο οδηγός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο να οδηγήσει και να εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο. Δεν είναι εύκολο να οδηγήσεις σε τέτοιες κυκλοφοριακές συνθήκες και να έχεις το μυαλό σου στην φασαρία που γίνεται μέσα στο λεωφορείο. Οι περισσότεροι επιβάτες ήταν έξαλλοι με τους τζαμπατζήδες οι οποίοι προσπαθούσαν να χαλάσουν τα μηχανάκια (ακυρωτικά και εκδοτικά) και άλλοι να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να μην κάνουν το αυτονόητο. Δηλαδή να κόβουν εισιτήριο. Η δε ντουντούκα πίσω από την πλάτη του οδηγού και οι αντεγκλήσεις δυσκόλευαν ακόμα πιο πολύ το έργο του οδηγού.
Μετά την αγανάκτηση του κόσμου από την άνευ λόγου και ουσίας αυτής της "ξεκάθαρα" πολιτικά καθοδηγούμενης ανταρσιας ή οποία περνάει σύριζα από την στοιχειώδη λογική του αυτονόητου έρχεται η αντίδραση των εργαζομένων.

24 σχόλια

  1. ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ !

    Αυτοκτονίες για χρέη στις τράπεζες. Και οι αλήτες τοκογύφοι αλωνίζουν. Δεν φτάνει που τους επιχορηγούμε, μας τοιμάζουν και το σκοινί να κρεμαστούμε. Εκβιάζουν με πληστειριασμούς και αγωγές καθημερινά. Οδηγούν ανθρώπους στην απόγνωση.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ??

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τον αγαπητό κάφρο 8.44

    Σαν δώρο έχουμε και 2 πολύ ωραία έγγραφα για τον αξιαγάπητο Αντιπρόεδρο.

    Το πρώτο αφορά τα έξοδα για γεύμα που παρέθεσε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία αξίας 85,50 ευρώ....
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΕΜΑΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ....

    ΠΑΓΚΩΛΕΕΕΕΕΕ...ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ..Ο Κώλαρός σου ΑΙΣΧΟΣ !


    και το 2ο έγγραφο είναι για δώρα (???) αξίας 5,535 ευρώ προς άγνωστους παραλήπτες!!

    Το έγγραφο έχει ημερομηνία 1/12/2010 ΑΡΑ είναι λογικό να υποθέσουμε ότι είναι τα δώρα των Χριστουγέννων που έκανε στα φιλαράκια του????

    Και να είστε σίγουροι ότι το γεύμα που παρέθεσε ο Πάγκαλος σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Κερατέα (εκεί που τον γιαούρτωσαν προχθές) πάλι εμείς το πληρώσαμε !

    ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟΚΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΕ ΧΕΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη μία πλευρά, σωστή σαν κίνηση και υποστηρίζουμε τους οδηγούς αλλά και τη μη κατάλυση της κοινωνίας από την άρνηση πληρωμής. Αλλά και οι οδηγοί να μην "τρώνε" τα δρομολόγια και αντί για 4 ή 5 την ώρα που είναι προγραμματισμένα, κάνουν 3 ή και 2 κάποιες φορές. Και να μην απεργούν μόνο επειδή τους κόψανε το επίδομα "ζεστάματος του οχήματος" αλλά να αγωνιστούν και κατά της αύξησης του 40% στα εισητήρια. Η ευθύνη πέφτει και στις δύο πλευρές. Να μην τα βλέπει η κάθε πλευρά όπως θέλει και όπως τη συμφέρει. Τζαμπατζής ο "δεν πληρώνω" αλλά και τεμπέλης και αγενής ο οδηγός. Να είμαστε όλοι σωστοί για να μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις απαιτήσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληταράδες Αριστεριστες, δήθεν προστάτες του λαού! Με την συμπεριφορά σας βοηθάτε την κυβέρνηση να ξεπουλήσει και τις συγκοινωνίες στον ιδιωτικό τομέα.
    Πως αλλιώς άλλωστε να καλυφθεί το έλλειμα που εξ' αιτίας των δικών σας αγώνων θα γίνει μεγαλύτερο;
    Με την ιδιωτικοποίηση! Τα ίδια δεν καταφέρατε και με τους αγώνες σας στα ναυπηγεία; Απεργίες και κόντρα απεργίες,καταφέρατε να πείσετε τους εφοπλιστές να μην ξαναφέρουν τα βαπόρια τους σε Ελληνικά ναυπηγεία για επισκευές. Τώρα πιά δουλεύουν τα ναυπηγεία της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας. Για του χιλιάδες Έλληνες εργάτες που με τις αναίτιες απεργίες σας έμειναν άνεργοι, ενδιαφερθήκατε ποτέ; Όχι βέβαια. Εσείς δουλεύετε για το κεφάλαιο. Αυτό βοηθάτε με τις ενέργειές σας. Άλλωστε πάντα άνθρωποι του κεφαλαίου ήταν και είναι οι αρχηγοί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
    ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟΚΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΕ ΧΕΣΜΕΝΕ.



    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΠΡΑΝΑ .ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ,ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ??ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλά κάνουν, επειδή από τα εισιτήρια θα βγουν οι μισθοί τους τώρα που θα κοπεί κάθε κρατική επιδότηση. Πριν είναι αργά πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι να κάνουν ανταγωνιστικές τις αστικές συγκοινωνίες, αλλιώς θα χάσουν τη δουλειά τους. Η κοινωνία δεν θα τους ξαναδώσει δεκάρα, πρέπει να δουλέψουν και να βγάλουν λεφτά, όπως κάνουν οι καλοί νοικοκύρηδες. Απαξίωσαν όμως με τις απεργίες τους πολύ τις συγκοινωνίες και έχασαν πολύτιμο χρόνο. Η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων έστρεψε πάλι αρκετό κόσμο στο ιδιωτικό αυτοκίνητο. Γιατί να πληρώσει μια οικογένεια 10 ευρώ πήγαινε έλα για να πάει στο κέντρο της Αθήνας, τη στιγμή που θα χαλάσει τα μισά σε βενζίνη για τον ίδιο σκοπό; Όταν οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων τιμωρούσαν τάχα το κράτος με τις απεργίες τους, οι εργαζόμενοι έψαξαν και βρήκαν δουλειές κοντά στο σπίτι τους για να αποφύγουν τους κωλομπαρίτσηδες. Πολλές χιλιάδες οικιακές βοηθοί αγανάκτησαν με τις απεργίες και μετακόμισαν στα πολυτελή προάστια, εκεί που προσφέρονται ακόμα δουλειές. Πληρώνουν μεγαλύτερο νοίκι, αλλά γλιτώνουν την κάρτα διαρκείας και τους μένει χρόνος να δουλέψουν και τα απογεύματα. Μόνο οι τζαμπατζήδες πάνε στο κέντρο της Αθήνας με αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ. Πρέπει να αποφασίσουν οι οδηγοί ότι τέρμα για πάντα οι απεργίες και να παλέψουν να μειωθεί το εισιτήριο στο μισό, για να επιστρέψει ο κόσμος στα δημόσια μέσα συγκοινωνίας. Αλλιώς τέρμα ο μισθός. Είναι σχιζοφρενικό να πολεμάνε τον εαυτό τους και ταυτόχρονα να στρώνουν τις αυριανές βουλευτικές καριέρες των κωλομπαρίτσηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι οδηγοί είναι οι τελευταίοι που έχουν δικαίωμα να μιλάνε. Όσες φορές χρειάστηκε να πάρω λεωφορείο, περίμενα με τις ώρες στη στάση ενώ υποτίθεται πως τα δρομολόγια είχαν συγκεκριμένα ωράρια. Βλέπεις και έρχεται ο βαριεστημένος οδηγός μετά από μία ώρα που εσύ περιμένεις μέσα στη βροχή και το κρύο και έχει και απαίτηση να κτυπήσεις εισιτήριο, όταν αυτός είναι ο τζαμπατζής που κονομάει χωρίς να δουλεύει.

    ΥΓ: Ο πρώτος σχολιαστής λέει για φορολογικές δηλώσης (είναι και ανορθόγραφος και αγράμματος), εγώ δεν έχω πρόβλημα να δείξω τη φορολογική μου δήλωση, ας μας δείξουν και οι οδηγοί τις δικές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καί μία σωστή πράξη από τούς οδηγούς,στήν οποία από χρόνια θά έπρεπε νά είχαν προβή,διά νά διασώσουν τήν εταιρεία.

    Στούς 10 Έλληνες επιβάτες,διαχρονικά κι όχι μόνον τούς τελευταίους μήνες,πού ακρίβηνε ή τιμή τού εισιτηρίου,ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ κι ΟΊ ΕΝΝΕΑ ΗΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!
    Στού ΛΑΘΡΟ καί μή μετανάστες,τό ποσοστό ήτο/είναι απόλυτο.
    100% ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ καί πολλές φορές μέ τήν ανοχή τών ελεκτών!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 22 Μαρ 2011 12:47:00 μ.μ.

    φίλε μαθε πρώτα και μετά βρίζε.

    Οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης είναι "ξεπουλημένες" απο χρόνια, φρόντισε ο Εθνάρχης γι αυτό και τον ψηφίζουν οι νοικοκυραίοι της μπιφτεκούπολης.

    Οι οδηγοί του ΟΑΣΘ είναι οι τελευταιοι που δικαιούνται να ομιλούν διοτι καθε χρόνο εισπράτουν απο τον κρατικό προυπολογισμό καπου 200000 ευρώ επιδότηση.

    Βρέξει χιονίσει.

    Λοιπον άλλο Αθήνα ΑΛΛΟ Θεσσαλονίκη.

    Στη Θεσ/κη ο ΟΑΣΘ είναι ιδιωτικός και ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεκα τζαμπατζιδες καθε φορα μας ταλαιπορουν για να παμε στις δουλειες μας.Αμα πας στο μαγαζι τους και παρεις κατι τζαμπα θα σε πλακοσουν στο ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΖΑΜΠΑ ΞΙΔΗ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποτελέσματα 14 ΔΕΚΟ για τον Ιανουάριο: Μείωση εξόδων 32%.

    αλλά και μείωση εσόδων
    κατά 34%....ole..OLE..ΟΛΑ ΛΑ !

    Οι 15 Δημόσιες Επιχειρήσεις και Οργανισμοί, όπως υποβλήθηκαν στην Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ είναι οι: ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ, ΤΡΑΜ, ΟΑΣΑ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΑΣ, ΕΛΓΑ, ΕΡΤ, ΜΟΔ, ΟΣΚ, ΕΑΒ, ΕΤΑ, ΟΔΙΕ) Στα συνολικά συγκριτικά στοιχεία Ιανουαρίου 2010-2011 (πίνακας 1) δεν περιλαμβάνεται η ΜΟΔ καθώς δεν έχει υποβάλει στοιχεία για τον Ιανουάριο 2010. Επιπρόσθετα, η ανάλυση δεν περιλαμβάνει τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ διότι η διαδικασία οριστικοποίησης των λογαριασμών για τον Ιανουάριο 2011 δεν έχει ολοκληρωθεί από τις εταιρείες και συνεπώς τα τελικά οικονομικά στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα στην παρούσα φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΑΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

    ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ;

    ΘΑ Μ'ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ Ο ΟΑΣΘ;

    Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 150 εκ ευρω τη μερα πρεπει να εισπραττει ο ΠΑΠΑΚ καθε μερα για να ζησουμε… + + +

    εγω κανω πραξεις…

    *Στην αναζήτηση 17,4 δισ. ευρώ έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου στρέφεται από σήμερα ο ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους. Συνολικά φέτος πρέπει να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία 59,360 δισ. ευρώ, ενώ με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί το Μάρτιο οι εισπράξεις πρέπει να ανέλθουν στα 3,924 δισ. ευρώ, τον Απρίλιο στα 4,056 δισ. ευρώ, το Μάιο στα 4,536 δισ. ευρώ και τον Ιούνιο στα 4,908 δισ. ευρώ.

    *Τον Ιανουάριο του 2011 το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών περιορίστηκε σημαντικά κατά 807 εκατ. ευρώ ή 22,5% έναντι του Ιανουαρίου του 2010 και διαμορφώθηκε σε 2.786 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.


    Θα λογοδοτήσει σε κανέναν για την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει και οδηγεί στην εξαθλίωση το 80% των Ελλήνων ?

    Απάντηση
    Ποιος ?? Αφου δεν εχει εκλεγει απ το λαο… Σε ποιον ??
    Στο ΓΑΠ ?? Στο γυμναστηριο μαζι με την Τιτινα ??
    Λογοδοτει οποιος εχει τσιπα και φιλοτιμο !!

    Ποιος τα εχασε να τα βρουν οι φιλοι του ΓΑΠ.. ???

    Αν ψήφισες ΠΑΣΟΚ δεν σε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΟΑΣΘ είναι ιδιωτικός.Η επιχορήγηση που πήρε για το 2010 έφτασε τα 125.000.000 ευρώ.Δεν έχω κάνει λάθος στα μηδενικά. Μάθετε πρώτα και μετά να γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΣΣΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙ 19:00 TO ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ!!!!!

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ,
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ!!!!!!

    ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ΔΝΤ και ο ΓΑΠ τα έχουν όλα μελετημένα:
    ΞΕΡΟΥΝ ότι ο κόσμος θα αντιδράσει
    ΞΕΡΟΥΝ ότι κόσμος γνωρίζει την αλήθεια
    ΞΕΡΟΥΝ ότι ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα τους διώξει,

    άλλωστε το πείραμα έχει γίνει πολλές φορές (πρβλ Αργεντινή, Ρωσία, Τουρκία κτλ).

    ΑΠΛΑ ξέρουν πολύ καλά και έχουν τρομερή εμπειρία ότι σε αυτό το μεσοδιάστημα (λήψη μέτρων μέχρι την επανάσταση λαού) θα έχουν ήδη κάνει την ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΜΠΑΖΑ, και μετά άντε γεια….

    Είδατε να έχει συλληφθεί κανένας ΔΝΤ-ικός? Είδατε κανέναν καθεστωτικό πολιτικό του ΔΝΤ να είναι στα σίδερα;

    Απλά πράγματα: παίζουν σύστημα με τριπλή μεταβλητή και με σίγουρο κέρδος….

    - Με το κολύμπι, με το ποδήλατο, με το τρέξιμο, υπονοούσε, τελικά, ότι και να τον κυνηγήσουν στο μέλλον κάποιο τρόπο θα βρει να ξεφύγει?

    * Τρέχοντας απ΄την πίσω πόρτα
    στην Σύρο...ο πέτσινος δεν θα έπρεπε να φοράει και τη στολή που φόραγε και στο μαραθώνιο της Αθήνας ?

    Σύντομα θα του χρειαστεί πάντως….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΣΣΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙ 19:00 TO ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ

    Φίλε 8:59, το ότι δεν είχε κόσμο δεν οφείλεται στο ότι δεν το ήξερε κανένας: Tο κέντρο είχε γεμίσει με πολλές εκατοντάδες αφίσες εδώ και μέρες.

    Όμως, έτσι που το έχουν παρακάνει και μας έχουν πραγματικά πρήξει στο κέντρο με τις διαδηλώσεις χωρίς κανένα έρεισμα, σε λίγο θα τις κάνουν μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ??ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΚΡΙΒΗΝΕ 40% ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙς ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ 20 ΚΑι 30% ?ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΠΑΣΑΜ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ??ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ??ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα λαμογια παντα στην κουτρα την βγαζουν.Νομηζετε οτι χρησιμοποιουν λεωφορειο αυτοι .τορα μονο που κανουν καταλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Θα μπορούσε να λέει..."


    ## Όσο « ζαλισμένος » κι αν
    είναι από τον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης, όσο κι αν εκκωφαντικές παρανομίες επιχειρείται να συγκαλυφθούν
    με κραυγές στο όνομα της... νομιμότητας.##


    Σέ παρακαλώ μήν ενοχλείς
    τόν Έλληνα Πολίτη, αυτήν τήν-κρίσιμη-περίοδο, διότι ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..!!!

    Σςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..!!!
    Ησυχία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Λεωφόρος Αναπαύσεως
    ## ή Ελλάς ## !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση