GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είναι οι 11 του "Αθήνα 9,84" που καλούνται για "λύση της συνεργασίας" τους...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR Οι 11 δημοσιογράφοι με σύμβαση αορίστου χρόνου με τους οποίους ο γεν. διευθυντής του "Αθήνα 9.84" Τ. Καμπύ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Οι 11 δημοσιογράφοι με σύμβαση αορίστου χρόνου με τους οποίους ο γεν. διευθυντής του "Αθήνα 9.84" Τ. Καμπύλης  έλαβε εξουσιοδότηση από το Δ.Σ. να διαπραγματευτεί για τη λύση της συνεργασίας τους είναι οι:
Φωτεινή Καλλίρη
Γιάννης Τασσιόπουλος
Κωνσταντίνος Ζούλας
Γ. Καρούτζος
Γιάννης Κουρτάκης
Γιάννης Σαραντάκος
Κυπαρίσση
Ευστ. Βαρυτιμιάδης
Φώφη Γιωτάκη
Αγγελος Μόσχοβας
Μαργαρίτη.

5 σχόλια

  1. Άν καί αηδιάζω,ακόμη καί σάν άκουσμα στό όνομα ΚΑΜΙΝΗΣ,διαβάζοντας τήν λίστα τών υπό απόλυση/λύση συμβολαίων τών δημοσιογράφων,επικροτώ τήν απόφαση τής δημοτικής αρχής,διότι πρόκειται διά ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,πού τό μόνον πού προσφέρουν είναι ή βλακεία καί η παραπληροφόρηση,πρός τούς ακροατές!!!!!
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!
    Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύστ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ .... ΚΑΙ ΣΤΟΝ 984 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ !!!!!!!!!!!!!

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re zoula giauto gelas? ola sth zoula?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ημουνα νιός και γέρασα. Τρια επώνυμα επέστρεφαν στην δημόσια τηλεόραση καθε φορά που έπερνε την κυβέρνηση η ΝΔ: Ζούλας, Μυλωνάς (ξέρετε αυτός με τα παραδοσιακά τραγούδια) και Παναγιωταρέα.
    (άντε και ο Ζάχος Χ.)Ειδικά ο πατήρ Στ.Ζούλας (Καθημερινή) ανέλαβε την ευθύνη αγιογράφησης του Κων/νου Καραμανλή (μεγάλοι Ελληνες θυμάστε;)
    Μα απο τους τρείς γλοιώδης εμφανιζόταν η κ.Παναγιωταρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πληρώνετε μαλάκες δημότες Αθηναίων τους βαστάζους-μουνόπανα- δημοσιοκάφρους-παπαγαλάκια του δημοσιοσχετίστα Κακλαμάνη. Ξέρετε όλοι αυτοί οι διορισμένοι αργόμισθοι από τα παράθυρα είναι όλοι τους υπέρ της ελεύθερης αγοράς...(για τους άλλους εννοείται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση