GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011...

Από το ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά http://www.dikki.org/ Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (Νέο ΕΑΜ!) για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ Για την ανόρθωση του λα...

Από το ΔΗΚΚΙ
- Σοσιαλιστική Αριστεράhttp://www.dikki.org/

Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (Νέο ΕΑΜ!) για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑΓια την ανόρθωση του λαού, την εξέγερση και τη νέα εξουσία. Το Νέο ΕΑΜ είναι το αναγκαίο πολιτικό βήμα ώστε η χώρα:
-Να αποτινάξει την ξένη κατοχή και το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς το οποίο την κάλεσε και την υπηρετεί ανήμπορο να συνεχίσει μόνο την αμαρτωλή 20/χρονη παρουσία του, τις αδιέξοδες, ταξικές νεοφιλελεύθερες αναδιαρθρώσεις και μαζί το κράτος της συναλλαγής και...
 της SIEMENS-HELLAS που οικοδομεί ακατάπαυστα από την περίοδο Σημίτη και από το ΄89.
-Να αποτινάξει την μοίρα του σκλαβοπάζαρου της Παγκοσμιοποίησης η οποία την επέλεξε για την πιλοτική επάνοδο του Γερμανικού ιμπεριαλισμού και την εφαρμογή ενός νέου ολοκληρωτισμού. Την εφαρμογή του «δόγματος του σοκ» που εφαρμόστηκε παλαιότερα πειραματικά σε χώρες του τρίτου κόσμου και οδήγησε στο νεκροταφείο την Αργεντινή και την Χιλή.
-Να αποτινάξει τη διατεταγμένη λεηλασία, την αρπαγή του εθνικού πλούτου της και τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή στη νεότερη ιστορία της. Την σύνθλιψη και οριστική περιθωριοποίηση της εργατικής τάξης της, την διαγραφή της μεσαίας τάξης και την διάλυση του κοινωνικού-παραγωγικού της ιστού. Τον υποβιβασμό σε «χώρο ευζωίας» σε ζώνη ελευθέρας εκμετάλλευσης του Ευρωπαϊκού Βορρά και σε ορμητήριο βρώμικων πολέμων τύπου Λιβύης.
-Να αποτινάξει την πορεία εθνικού και πολιτιστικού εξανδραποδισμού, την πορεία της διαίρεσης και του κατατεμαχισμού της που επιχειρείται με αφετηρίες τα Ανατολικά μας σύνορα, την αμφισβήτηση της γλώσσας, της ιστορίας, της πολιτισμικής συνέχειας και ταυτότητας και τη δημογραφική αλλοίωση του τόπου. Την μεταλλαγή του σε αθλιέστατο προτεκτοράτο των ΗΠΑ και της Άγκυρας και αποθήκη μεταναστευτικού πληθυσμού - εφεδρικού, φθηνού εργατικού δυναμικού για τις ανάγκες της Μέρκελ και του Μεσαίωνα των Αγορών.
Σήμερα, υπάρχει η ρεαλιστική, βιώσιμη λύση και μάλιστα σε εθνικό επίπεδο, όχι μόνο για την απόκρουση και την ανατροπή της μεθοδευμένης Χρεοκοπίας, αλλά και την διέξοδο και το άνοιγμα του δρόμου για μια Νέα Ελλάδα.
Σε αντιδιαστολή με ότι ισχυρίζεται η βιομηχανία παραπληροφόρησης των media και το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς που αγωνίζεται για να αποφύγει την νέμεση του λαού, η μονομερής διαγραφή του ήδη διπλοεξοφλημένου και παράνομου Χρέους, ο απεγκλωβισμός από το ΕΥΡΩ και την ΟΝΕ που αποσάρθρωσαν την εγχώρια Παραγωγή, η εθνικοποίηση των τραπεζών η άμεση φορολόγηση του συσσωρευμένου πλούτου και η συμμαχία με την Ρωσία του Πούτιν, όχι μόνο δεν θα φέρουν λιμούς και καταποντισμούς όπως δεν έφεραν όπου εφαρμόστηκαν αλλού. Αντίθετα:
Θα δημιουργήσουν στέρεες προϋποθέσεις για την Αναγέννηση της χώρας ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

2 σχόλια

  1. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις και από την πώληση γης και κτηρίων θα εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές...

    Καμαρώστε τους..._____________
    Έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις και έσοδα από την πώληση γης και κτηρίων θα πρέπει να εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές.
    Ας δούμε-θυμηθούμε τι έλεγε η αρχική σύμβαση...
    Διαβάστε τι προβλέπει η "ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ" (8 Μαι.2010), Σελίδα 112, για τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις.

    Τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές...
    Και που θα εγγράφονται αυτά τα έσοδα ;
    Αφού δεν θα εισρέουν στα ταμεία του Ελληνικού δημοσίου, που θα πηγαίνουν άραγε ;;
    Μήπως απευθείας στα ταμεία της Τρόικας ;;

    Δείτε τώρα τι αναφέρεται στην τελευταία επικαιροποιημένη έκδοση του μνημονίου στα Αγγλικά..και συγκεκριμένα στη σελίδα 126 του Third Review Under the Stand-By Arrangement (Μαρ.2011)
    Εδω τα πράγματα είναι ακόμα πιο σαφή:__________________________
    Έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις και έσοδα από την πώληση γης και κτηρίων θα πρέπει να εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές...
    Γίνεται δε για πρώτη φορά, σαφής αναφορά για έσοδα από πώληση γης και κτηρίων..
    Τα έσοδα όμως αυτά θα εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές...

    Μήπως για αυτό τους έπιασε "πρεμούρα" και κατέθεσαν εσπευσμένα χθες σχετική τροπολογία στην Βουλή...
    Για να κουκουλώσουν και να επισημοποιήσουν το θέμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση