GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4ήμερο στο Μιλάνο...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη ( https://twitter.com/#!/a_m_papagiotis ) Η κυριακάτικη εφημερίδα που διευθύνει διενεμήθη την Πέμπτη, καθώς...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
(https://twitter.com/#!/a_m_papagiotis)
Η κυριακάτικη εφημερίδα που διευθύνει διενεμήθη την Πέμπτη, καθώς η ΕΣΗΕΑ είχε κηρύξει 4ήμερη απεργία με κύρια αιτήματα την παράταση του χρόνου εκτέλεσης της έντυπης δημοσιογραφίας της διαπλοκής και ο διακανονισμός για τις μη απολύσεις των απαραίτητων (για την καλύτερη λειτουργία του πτωχευμένου συστήματος) δημοσιογράφων. Έτσι, ούτε στο Ρίαλ (από το νεοελληνικό real και όχι από τα κυπριακά ριάλια-ριάλια) ραδιόφωνο χρειαζόταν η φυσική του παρουσία, ούτε και στο ALTER που ούτως ή αλλιώς υπολειτουργεί.
Άδραξε, λοιπόν, την ευκαιρία και με την πρωινή πτήση (09:10) της AEGEAN, την περασμένη Πέμπτη, επισκέφθηκε το Μιλάνο μετά της συζύγου. Αν παρέμειναν στη πρωτεύουσα των ιταλικών οίκων μόδας για ψυχοθεραπευτικό shopping ή αν επισκέφθηκαν τα κοντινά και κοσμοπολίτικα Como και Lugano για μια ρομαντική διαμονή χαλάρωσης στα πανάκριβα ξενοδοχεία της (ελβετικής) περιοχής, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Πιθανολογώ ότι συνδύασαν και τα δύο, κρίνοντας εξ ιδίων.
Εύχομαι, επίσης, ο μεγαλοδημοσιογράφος να μετέλαβε στο Duomo -όπως ο υπογράφων- και να επέστρεψε με συγχωρεμένες τις εν κόσμω αμαρτίες.
Φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο και έχοντας σφιχτά δεμένα τα (all-)starάκια (που στα πόδια του σίγουρα έχαναν τον όποιο συμβολισμό της "επανάστασης"), επέλεξε την business class φυσικά για να έχει ένα πιο ξεκούραστο ολιγόωρο ταξίδι μέχρι το αεροδρόμιο της Malpensa. Στο Ελ. Βενιζέλος, τον πλησίασε ένας κοινός θνητός για να του εκφράσει την αγωνία του για τη χώρα και να τον ρωτήσει για την τύχη του καναλιού που εργάζεται, αλλά εκείνος...
κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι του έδειξε ότι δεν έχει διάθεση για πολλές κουβέντες. Προτίμησε τη σιωπή και τους σιγοψιθύρους με την πάντα λιγομίλητη και ευγενική σύζυγό του.
Την Κυριακή, με γεμάτες της LV βαλίτσες, επέστρεψαν στην μίζερη ελληνική πραγματικότητα. Πρωί της Δευτέρας κατέθεσε στην εισαγγελέα, κ. Παπανδρέου, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η εφημερίδα του για τα έργα και τις ημέρες του κ. Τσοχατζόπουλου. Κοινό σημείο του πρώην κυρίαρχου των 8 με τον πρώην κυρίαρχο του ΠΑΣΟΚ, η λατρεία στα καλοραμμένα και άψογα φινιρισμένα ιταλικά κουστούμια...

10 σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?v=sBJ-LsK2jeY

    Δεν χρειαζεται να δειτε τιποτε αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα βρε παιδιά μιλάτε για τον επόμενο του επόμενου του Ρουσσόπουλου ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα ειναι πως οταν μιλάει μέσα απο το σταθμό του, θεωρεί εαυτόν ενα μικρό εκδοτάκο που προσπαθεί να επιβιώσει.
    Μα γιατί ασχολούμεθα με τον βίο και πολιτεία αυτού του βουτυρομπεμπέ (ρήση Παπαγιάννη) ΜΑΛΑΚΑ; δεν πάει να κόψει το λαιμό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα χωρίς τελειωμό από το ΑΠΕ και τον πρασινοφρουρό Μάτσικα

    Ίσως να διαβάσατε την είδηση του ΑΠΕ που δημοσίευσαν διάφορες ιστοσελίδες με τον παρακάτω τίτλο:

    "Στην 64η θέση η Ελλάδα στην κατάταξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την αξιοποίηση της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιακών δικτύων το 2010-11 - Στην κορυφή η Σουηδία"

    'Οσοι την διάβασαν μάλλον θα πρόσεξαν ότι στο κείμενο το μόνο που αναφέρεται είναι η φετινή 64η θέση στον κόσμο... ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟ 2009... Γιατί άραγε;

    Σωστά μαντέψατε!! Το ΑΠΕ του πρασινοφρουρού Μάτσικα θέλει να κρύψει ότι στην περσινή έκθεση για το 2009 επί Καραμανλή είμασταν στην 56η θέση όπως και στην προπέρσινη και την παραπροπέρσινη...

    Αντίθετα μόλις έσκασε μύτη ο Γιωργάκης έθεσε για στόχο του, για την τεχνολογία όπως και για τα υπόλοιπα, την "επιστροφή στις ρίζες" δηλ. στην εποχή των σπηλαίων...

    Μείον 8 θέσεις σε μια χρονία δεν είναι κι άσχημα... άντε κι εις ανώτερα βρε...

    Διαβάστε τώρα και την είδηση από τον πρασινοφρουρό Μάτσικα:

    Την 64η θέση μεταξύ 138 χωρών καταλαμβάνει η Ελλάδα στη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), που κατατάσσει τις χώρες του πλανήτη την περίοδο 2010-11, όσον αφορά την εισαγωγή και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής, δικτύων και τηλεπικοινωνιών. Στην κορυφή βρίσκεται η Σουηδία, ακολουθούμενη από τη Σιγκαπούρη και τη Φινλανδία.


    Η έκθεση “The Global Information Technology Report 2010-11”, σύμφωνα με το BBC, επιβεβαιώνει την τάση των προηγούμενων ετών, δείχνοντας ότι οι σκανδιναβικές χώρες και οι μικρές «ασιατικές τίγρεις» έχουν σταθερά ηγετική θέση στην υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και αποκομίζουν τα ανάλογα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη. Η έκθεση τονίζει ότι όσο πιο «διασυνδεμένη» στον ιστό των παγκόσμιων τεχνολογιών είναι μια χώρα, τόσο αναπτύσσεται ταχύτερα η οικονομία της και γίνεται πιο ανταγωνιστική, ενώ επισημαίνει ότι η σημασία των νέων τεχνολογιών είναι ακόμα μεγαλύτερη εν μέσω της σοβαρότερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών - ένα μήνυμα και για τη χώρα μας.

    Την πρώτη δεκάδα των πιο τεχνολογικά προηγμένων και ψηφιακά διασυνδεμένων χωρών συμπληρώνουν, κατά σειρά, η Ελβετία, οι ΗΠΑ, η Ταϊβάν, η Δανία, ο Καναδάς, η Νορβηγία και η Ν.Κορέα. Η βαθμολογία της πρώτης Σουηδίας είναι 5,60 μονάδες, ενώ της 64ης Ελλάδας 3,83 και της τελευταίας χώρας (Τσαντ) 2,59 μονάδες.

    Για συγκριτικούς λόγους, αναφέρεται ότι η Κύπρος βρίσκεται στην 31η θέση, η Ρουμανία στην 65η, η Βουλγαρία στην 68η και η Τουρκία στην 71η. Στην παγκόσμια κατάταξη, πάνω από την Ελλάδα βρίσκονται χώρες όπως το Κατάρ (25), η Μάλτα (27), η Πορτογαλία (32), η Μαλαισία (28), η Τυνησία (35), το Μαυροβούνιο (44), η Κόστα Ρίκα (46), η Ιορδανία (50), η Κολομβία (58) και το Τρινιντάντ και Τομπάγκο (63).

    Η κατάταξη των χωρών από το WEF γίνεται με βάση τρεις άξονες: το γενικότερο περιβάλλον για τις ΤΠΕ σε μια χώρα (επιχειρηματικό, ρυθμιστικό, υποδομές), την ετοιμότητα των ιδιωτών, των επιχειρήσεων και των κυβερνήσεων να αξιοποιήσουν δεόντως τις ΤΠΕ και, τέλος, την πραγματική χρήση των διαθέσιμων ΤΠΕ που γίνεται από κάθε κράτος.

    Η έκθεση -που θεωρείται η κυριότερη διεθνώς στο είδος της- υπογραμμίζει τη δυνατότητα των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ) να μετασχηματίσουν μια κοινωνία και μια οικονομία μέσα στην επόμενη δεκαετία μέσω εκσυγχρονισμού των δομών και αλλεπάλληλων καινοτομιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΚΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρωτοτραπεζιπιστα14 Απρ 2011, 7:53:00 μ.μ.

    14 Απρ 2011 6:10:00 μ.μ.

    ...αισθάνεσαι αλληλέγγυος ΜΑΛΑΚΑ με τον ΜΑΛΑΚΑ κι εσύ gayfriendly;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν απαντάς μωρή λούγκρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΑΜΑ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι, επίσης, ο μεγαλοδημοσιογράφος


    ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση