GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Alco: Παραμένει 2,1% μπροστά το ΠΑΣΟΚ...

Προβάδισμα 2,1 μονάδων δίνει στο ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάζει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Η ΝΔ εμφανίζεται να χάνει δυνάμεις,...

Προβάδισμα 2,1 μονάδων δίνει στο ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάζει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Η ΝΔ εμφανίζεται να χάνει δυνάμεις, ενώ ανοδική είναι η πορεία για ΚΚΕ ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%, η ΝΔ 19,4%, το ΚΚΕ 8,5%, ο ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,2%, ενώ Δημοκρατική Συμμαχία με 1,7% και η Δημοκρατική Αριστερά με 2,3% δεν πιάνουν το όριο του 3% για...
 την είσοδο στη Βουλή.
Η συσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ μόλις που ξεπερνά το 51%, ενώ δείχνει να χάνει ψηφοφόρους προς όλα τα κόμματα και ειδικά προς την Αριστερά. Στη ΝΔ η συσπείρωση φτάνει το 61,3% έχοντας περιορίσει τις απώλειες προς ΛΑΟΣ και Δημοκρατική Συμμαχία.
Το 40% των ερωτηθέντων απάντησε πως καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση, το 14% απάντησε πως η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την κρίση ενώ καλύτερη αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης από κυβέρνηση της ΝΔ βλέπει το 8% .
Σε ερώτηση εάν συμφωνούν με τα φαινόμενα βίαιης αποδοκιμασίας προς τα πρόσωπα πολιτικών το 56% απαντά ότι διαφωνεί, ενώ το 40% απαντά ότι συμφωνεί.
Το 47 % πιστεύει ότι θα γίνει τελικά αναδιάρθρωση του χρέους ενώ το 59 % χαρακτηρίζει «ξεπούλημα» την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΛΕΚΥΣ ΒΑΡΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΔΕΙΝΑ Η ΔΕΙΝΑ ΜΑΙΜΟΥ. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
    ΓΕΝΝΙΕΣ ΓΕΝΝΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΑΥΤΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.ΠΟΣΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ .ΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ" ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΑΣ Η ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΣΑΝ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.


    ΜΕ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ;;;;


    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΕΣ.



    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.ΚΡΑΤΑΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ 10.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΙΟΥΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΠΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΤΩΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΠΙΕΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΛΙΜΑ.ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΕΞΩ , ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΚΑΛΑ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΧΕΙ ΑΤΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΕΙΩΣΕ.!: Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ "ΦΤΙΑΧΝΕΙ" ΤΗΝ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

    ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΑΝ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ" και ΤΑ "ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ", ΝΤΟΡΑ--ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ...

    Τό λέει ο άνθρωπος με "παρρησία", στο Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του...
    "Ο κύβος ερρίφθη: Κυβέρνηση Μνημονίου μετά το Πάσχα.!!!"

    Αφου ουσιαστικά, ομολογεί την οικονομική αποτυχία της Κυβέρνησης, σημειώνει:
    «Τα... άλλοθι για ήξεις-αφήξεις τελείωσαν! ».

    Έτσι ο Πρωθυπουργός έχει λάβει τις....αποφάσεις του.
    Αμέσως μετά το Πάσχα τη νέα κυβέρνηση θα στελεχώσουν υπουργοί με αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα για την εφαρμογή του... Μνημονίου και την προώθηση του «Οδικού Χάρτη».

    Δηλαδή, πιό σκληρά και βάρβαρα μέτρα εναντίον του κοσμάκη, προκειμένου να επιτευχθούν οι δυσβάσταχτοι όροι του Μνημονίου.!

    Άλωστε έτσι επιτυγχάνεται πολύ πιό φθηνότερα και η... λεηλασία της Δημόσιας Περιουσίας και πλούτου της Χώρας,
    - πού συμμετέχει και ο ίδιος - και ήδη έχει "βγεί στο σφυρί"...

    Άγνωστον παραμένει, άν τα "πουλέν" του, τα "Εξαπτέρυγα του Μνημονίου", Καρατζαφέρης- Ντόρα θα τα "χρησιμοποιήσει" στην Κυβέρνηση ή θα τα αφήσει εκτός Κυβερνητικού σχήματος, προκειμένου να διευκολύνεται καλύτερα η δολιοφθορά στην Ν.Δ., όπως τουλάχιστον νομίζουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πάει πουθενά χωρίς το κανό του !
    Δείτε φωτο

    Πρώτη δημοσίευση: 24.04.2011 | 12:32 NewsIt.


    Η Ελλάδα τραβάει κουπί εδώ και καιρό, μαζί και ο πρωθυπουργός της... Η λατρεία του Γ. Παπανδρέου για το κανό τον κάνει να μην το αποχωρίζεται όπου κι αν πάει.

    'Οταν μάλιστα οι διακοπές είναι πάνω από 3 ημέρες και μάλιστα σε νησί η ευκαιρία για άσκηση δεν πρέπει να χαθεί.
    Δείτε φωτό.


    Το σκάφος του λιμενικού δένει στο λιμάνι της Υδρας με το κατακίτρινο κανό του πρωθυπουργού


    Οι θαμώνες στα ουζερί της παραλίας βλέπουν το κατακίτρινο κανό και... καταλαβαίνουν.

    - Πάντως σήμερα στο Πασχαλινό μήνυμα του ο Γαπ δήλωσε...
    "στο τέλος θα έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει "
    ..τώρα αυτό είναι απειλή ?

    Είναι δηλαδή σαν προειδοποίηση του στυλ" θα πάθετε αυτό που σας αξίζει" ?
    χαχαχαχαχα...

    Ευτυχώς τα κανό δεν έχουν αλυσίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ME DR kOYTSOYKO PREIGEITAI ME 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σοκ στην Ελλαδα δεν επιασε!!

    ο Δρ Κουτσουκος μας ξυπνησε!!

    Κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στη χώρα μας η μετάφραση του βιβλίου της Καναδής δημοσιογράφου Naomi Klein με τίτλο «Το Δόγμα του Σοκ» (τίτλος στα αγγλικά The Shock Doctrine), που εκδόθηκε το 2007 και στο οποίο γίνεται ανάλυση και εκτεταμένη περιγραφή της εφαρμογής των θεωριών της Σχολής του Σικάγου, ιδρυτής της οποίας ήταν ο, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο αυτό, Milton Friedman.

    Το «δόγμα του σοκ» είναι είτε η επιβολή από δικτατορικά καθεστώτα είτε η εφαρμογή από δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις του τρίπτυχου: «ιδιωτικοποιήσεις, κρατική απορρύθμιση/ελεύθερο εμπόριο και δραστικές περικοπές στις κρατικές δαπάνες». Προϋπόθεση για να εφαρμοστεί το δόγμα αυτό είναι να υπάρξει μια κρίση που μπορεί να οφείλεται είτε σε πολέμους, εμφύλιους πολέμους, είτε σε φυσικές καταστροφές είτε σε δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα, όπως ο υπερπληθωρισμός ή το υπέρογκο χρέος.

    Στην περίπτωση των κρατών της Λατινικής Αμερικής, αναφέρει η συγγραφέας, «η σπείρα του χρέους λειτούργησε σαν ένα γιγαντιαίο όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης. Σε μια τέτοια κατάσταση -προσθέτει- ο Friedman ήταν πεπεισμένος ότι, όταν ξεσπάσει μια κρίση, αποτελεί ζήτημα καθοριστικής σημασίας η ακαριαία δράση. Εκτιμούσε ότι μια καινούργια κυβέρνηση έχει στη διάθεσή της 6 με 9 μήνες για να επιβάλει μείζονες αλλαγές».

    Η συγγραφέας επισημαίνει ότι «η θεμελιώδης αρχή είναι απλή: οι χώρες σε κρίση (χρέους) χρειάζονται απεγνωσμένα μια επείγουσα βοήθεια...

    ----

    Να πατε αλλου ρε εδω ειναι Ελλαδα!!

    Χριστος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν πριν από ένα χρόνο ο Γ. Παπανδρέου έδινε τον εναρκτήριο λάκτισμα για την υπαγωγή της χώρας στο Μηχανισμό Στήριξης και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κανείς επικοινωνιολόγος του, δεν υπολόγιζε πως ένα χρόνο μετά, η χώρα θα σβήνει “κεράκια” στη τούρτα της τρόικας, ανήμερα της Αναστάσεως. Κανείς, είμαι σίγουρος, δεν είχε δει το calendar…

    Προφανώς γιατί και ο σουρεαλισμός έχει τα όριά του…

    Αν δεν ήξεραν πως η επέτειος “πέφτει” Μεγάλο Σάββατο, τότε έχουμε δύο τινα:

    Α. Είτε είναι άσχετοι επικοινωνιακά, άρα είναι αδαείς.

    Β. Είτε πίστευαν πως το Μνημόνιο θα σώσει τη χώρα, άρα είναι επικίνδυνοι.

    Από εκείνη την ημέρα η δανειακή σύμβαση μπήκε στην καθημερινότητα την Ελλήνων, φέρνοντας σαρωτικές αλλαγές και ανατροπές στον τρόπο της ζωή τους, ενώ σε πολιτικό επίπεδο, η κυβέρνηση – ένα χρόνο μετά – δείχνει να παραπαίει, αδυνατώντας να αρθρώσει πειστικό λόγο.

    Και μην ακούτε πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και δεν εφαρμόζει το Μνημόνιο..

    Μια χαρά σχέδιο έχει και μια χαρά τα εφαρμόζει…

    Αν δεν τα εφάρμοζε καλά, δε θα είχαμε όλα τα “αριστερά άλλοθι” της κοινοβουλευτικής ομάδας να βγαίνουν κάθε τόσο στα “ακίνδυνα” κάγκελα..

    Αν δεν τα εφάρμοζε καλά, δε θα είχαμε τις διαρροές ακόμα και σήμερα περί προσφυγής σε πρόωρες κάλπες για όποιον αμφισβητήσει τα νέα μέτρα

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα οι πολίτες σε ποσοστό 47% πιστεύουν ότι παρά τις διαψεύσεις, τελικά θα πάμε σε αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους. Μόλις το 24% απαντά «όχι» και το 29% αποφεύγει να πάρει θέση. Το 61% διαφωνεί με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ως οδικό χάρτη για την τετραετία 2012-2015, ενώ το 59% χαρακτηρίζει «ξεπούλημα» και όχι ως «αξιοποίηση» το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων που έχει εξαγγελθεί.

    Ας θυμηθούμε λίγο όμως πως ξεκινούσε νωρίτερα.. ένα χρόνο νωρίτερα ο Γ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο…

    “Σήμερα, η κατάσταση στις αγορές απειλεί να αποδομήσει, όχι μόνο τις θυσίες του Ελληνικού λαού, αλλά και την ομαλή πορεία της οικονομίας. Και κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες από τα ακόμη μεγαλύτερα επιτόκια δανεισμού και ακόμη χειρότερα από την δυσκολία δανεισμού. Δεν θα το επιτρέψουμε.

    Σήμερα..τι έχει γίνει;
    Αντε, Γιώργο μας…Κανό …Πάσχα…

    Στη πολιτική ο συμβολισμός έχει σε κάθε περίπτωση την αξία του.
    Στην περίπτωση το κουπί της γαλέρας που θα τραβαμε για 50 χρόνια εμείς.
    Εκτός αν του το κοπανήσουμε στο
    ξερό - κενό - κρανίο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση