GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "σχέδιο διάσωσης" για το Alter...

Σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης της εταιρείας με συμμετοχή fund στο μετοχικό της κεφάλαιο έλαβαν από την Argo Capital Management Ltd -για ...

Σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης της εταιρείας με συμμετοχή fund στο μετοχικό της κεφάλαιο έλαβαν από την Argo Capital Management Ltd -για λογαριασμό του ανωτέρω fund- οι μέτοχοι του Alter Channel.
Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι έχει αποσταλεί στις πιστώτριες τράπεζες σχέδιο συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της και...
 την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1956984

9 σχόλια

  1. μήπως η συμπεριφορά απέναντι στον ALTER είναι προνομιακή σε σχέση με τις εκατοντάδες εταιρίες που απλά… κλείνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωγή Λιάπη σε Κόντρα,
    Εxtra και Αυριανή.

    Παρασκευή, 15 Απριλίου 11 , 13:30 , Ενημέρωση 13:34

    Με αγωγές απάντησε σήμερα ο Μ. Λιάπης προς τα ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που τον έδειχναν πως αυτός κρύβεται πίσω από τις καταθέσεις των 178 εκ. ευρώ.

    Ο πρώην υπουργός ζητά αποζημίωση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς "Κόντρα", "Εxtra 3" αλλά και από την εφημερίδα "Αυριανή" και το δημοσιογράφο Σπ. Καρατζαφέρη κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην υπουργού αναφέρεται ότι «μετά την πρόσφατη μεθοδευμένη επίθεση και τις συκοφαντικές αναφορές εναντίον του,
    ο Μιχάλης Λιάπης κατέθεσε σήμερα αγωγές και μήνυση για την αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης».

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ..ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ
    Από το : Βαθύ Κόκκινο

    Για το γνωστό δημοσιογραφικό φερέφωνο της πλουτοκρατίας Γ. Πρετεντέρη, έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στο μπλογκ μας. Σημειώναμε ότι πρόκειται για ένα γλοιώδη τύπο, υπηρέτη όλων των αφεντάδων, έναν «γυμνοσάλιαγκα του εκσυγχρονισμού»...
    όπως ευφυώς τον είχε χαρακτηρίσει ο «Ριζοσπάστης».

    Ο τύπος, λοιπόν, αυτός, έρχεται πάλι σήμερα και σαν πιστό τσιράκι του συγκροτήματος του ΔΟΛ να ρίξει στην λάσπη του σε όλο τον κόσμο που έχει απαξιώσει τους δημοσιοκάφρους και την κατευθυνόμενη πληροφόρηση που μας σερβίρουν, υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών τους.

    Στο πόνημα του στα σημερινά «Νέα» γράφει μεταξύ άλλων ότι υπάρχει «μια προσπάθεια να τρωθεί η αξιοπιστία και η επιρροή των κυρίαρχων µέσων ενημέρωσης µέσα από αναπόδεικτες διαβολές για "καθεστωτική δημοσιογραφία", "εξυπηρέτηση συμφερόντων" και άλλες συναφείς ηλιθιότητες – οι οποίες, δυστυχώς, διακινούνται ακόµη και από πολιτικούς αρχηγούς σε µια προσπάθεια να εκβιάσουν τη στάση του Τύπου απέναντί τους».

    Πρέπει να θεωρεί εντελώς λωτοφάγους τους αναγνώστες του για να γράφει τέτοιες παπαριές. Λες και πέρασε πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ότι επιχειρηματίες, εκδότες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ και αρκετοί δημοσιογράφοι, πήραν μέρος στα «ιδιαίτερα μαθήματα», τα οποία οργάνωσε η εταιρία Civitas.

    Και ο σκοπός αυτών των «ιδιαίτερων μαθημάτων» ήταν να «εξοπλιστεί» το star system, που απαρτίζει σήμερα την ομάδα κρούσης στην τυφλή υποστήριξη παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

    Χαρακτηρίζει, ο Πρετεντέρης, «ηλιθιότητα» την παγιωμένη και σωστή αντίληψη του κόσμου ότι οι καπιταλιστές εμπλέκονται στα ΜΜΕ για να τα χρησιμοποιήσουν σαν «οχήματα» για να διασφαλίζουν κρατικές δουλειές, λες και δεν γνωρίζουν οι πάντες τον ρόλο που παίζουν ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και οι λοιποί καπιταλιστές ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης.

    Αλλά από την γραφίδα του Πρετεντέρη τι περιμένεις να διαβάσεις; Ποιος δεν θυμάμαι τις «μνημειώδεις» τοποθετήσεις του στα γεγονότα του Δεκέμβρη που είχε ανακαλύψει "επιχειρησιακό σχέδιο", που σκοπό έχει "να παρασύρει τη χώρα σε μια ένοπλη αναμέτρηση" για να "επιβάλει δια της βίας στην ελληνική κοινωνία μια συγκεκριμένη αντίληψη", ποιος δεν τον παρακολουθεί καθημερινά να ξερνάει τηλεοπτικά την χολή του σε κάθε τμήμα της κοινωνίας μας που αντιδράει στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που εξαθλιώνει τα λαϊκά στρώματα;

    Οι απόψεις αυτού του δημοσιοκάφρου πρέπει να έχουν την αποδοχή από την ελληνική κοινωνία όπως έχει και το πρόσωπο του, που χρειάζεται τέσσερις μπάτσους να το φυλάνε για να κυκλοφορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν απολυθουν πολυδαπανοι τριτοκλασσατοι τυπου
    μακρη-κωνστας
    δεν υπαρχει σωτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:05:00 μ.μ.

    μην ξεχνάς και την ποντικομαμή νικολουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι τίποτε άλλο κι εγώ σκέφτομαι τον κάτοχο Nobel μαλακίας τον Αυτιά. Οσο για την Νικολούλη ας πάει να φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να μας παρουσιάσει ξανά τις ίδιες βαρεμάρες. Πήγαινε κυρά μου ν'ανοίξεις κανένα συνοικιακό mini market να επιβιώσεις. Δεν θέλουμε να σε ξαναδούμε σε βαρεθήκαμε. Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτόν τον φλόμπα που εχει δίπλα του ο Αυτιάς (και που ο πρώτος εχει τον Αυτιά μέντορά του) τι θα τον κάνετε; Που τους βρίσκει όλους αυτούς τους μαλάκες ο μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΦΙΛΗ

    ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΣΚΕΤΗ

    ΑΕΡΑ..ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ
    ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ ΧΟΛΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση