GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον συμφέρει να κλείσει το ALTER;...

Από το http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Οπως λέει και ο Κούρκουλος σε μια ταινία του "όχι άλλο κάρβουνο&qu...

Από το http://aplhrotoiergazomenoi.blogspot.com/
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!
Οπως λέει και ο Κούρκουλος σε μια ταινία του "όχι άλλο κάρβουνο". ΗΜΑΡΤΟΝ με το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες μας. Διαβάζουμε σε διάφορα blogs ότι το ALTER κλείνει και μεγαλοδημοσιογράφοι στον αέρα λένε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και ελπίζουν ότι οι εκπομπές τους θα συνεχιστούν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Θα σας θέσω μια απορία μου...
...Ποιον συμφέρει να κλείσει το ALTER; Τις τράπεζες; Αυτές θέλουν να μην χάσουν τα λεφτά τους. Οι διαφημιστικές; Μια από τα ίδια. Το κράτος; Τα χρέη στο δημόσιο τρέχουν. Η απάντηση που....
δίνω εγώ στον εαυτό μου είναι ότι όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα συγκεκριμένα blogs παίζουν στις πλάτες των εργαζομένων για να πιέσουν την Τράπεζα Πειραιώς να υπογράψει. Παίζουν με την ψυχολογία των εργαζομένων για να πει η τράπεζα το ναι. Το γιατί η Τράπεζα Πειραιώς που είναι μέτοχος ο κύριος Βαρδινογιάννης δεν απαντάει θετικά αλλά ούτε αρνητικά εμείς δεν το ξέρουμε. Αλλά μήπως το ξέρει ο κύριος Βγενόπουλος με τη Marfin; Αυτά τα λίγα ήθελα να σας πω. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Εργαζόμενος στο ALTER

11 σχόλια

  1. Να κλείσει το μπουρδέλο να υσηχάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Χατζηνικολάου, ποιόν άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙς ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρώτησε καλύτερα το Γιαννίκο που έχει βγάλει εκατομμύρια από MEGA, STAR και ALTER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μας είναι αδιάφορο
    Και τα σενάρια της Αλητείας Πασοκ.

    να κλείσει.

    Βοήθα και εσύ να κλείσει
    ένα βοθροκάναλο της Χούντας πασοκ
    ΣΟΥ ΑΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
    ΠΙΑ..ρε ταλαίπορε Ελληνα.

    Πάτας τους επιτέλους το OFF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σιγα μη βγαλει φωτοστεφανο η παρεα του γιαννικου,του σφαελου και του σπανολιου.ρε δε ντρεπομαστε λιγο.οσοι σας ξερουν απ τη καλη και απ την αναποδη ξερουν καλα τι ειδους [εργαζομενοι] ειστε,και ποσο κοσμο εχετε χαντακωσει απ οπου περασατε[μαγα,σκαι,σταρ,29] κλπ.για βγαλτε τους τιτλους σπουδων σου διευθηνταρα να γελασουμε, να δουμε ποιος ενημερωνει την ελλαδα.πως φυγατε απ το μεγα?τι κανατε στο σταρ οταν πηγατε?αντε μην το ανοιξω γιατι οπως καταλαβατε ξερω και θα μαθουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΟΛΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ALTER ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

    Από το : karxarias

    Η κατάσταση στο κανάλι του Μπουρναζίου ήταν πολύ δύσκολη. Αυτό το ήξεραν όλοι, τελικά αποδείχτηκε ότι τα εμπόδια ήταν ανυπέρβλητα, όπως ανυπέρβλητη ήταν και η θέληση των μεγαλομετόχων του Alter να ΜΗΝ περιορίσουν τα κέρδη τους. Το Alter με τους...
    700 εργαζόμενους κλείνει την Πέμπτη, και δυστυχώς αυτό με τα τωρινά δεδομένα είναι οριστικό. Ήδη αρκετοί μεγαλοδημοσιογράφοι βολιδοσκοπούν τις επόμενες κινήσεις τους, αφού ΕΠΙΣΗΜΑ η διοίκηση τους ανακοίνωσε ότι το Άλτερ ΚΛΕΙΝΕΙ την Πέμπτη.

    Εμείς από τον Καρχαρία θα...

    ...θέλαμε να ενώσουμε τη φωνή μας με τις φωνές όλων εκείνων που ελπίζουν ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί μια λύση.

    Ο Καρχαρίας κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν το κανάλι του Μπουρναζίου. Ευχόμαστε να βρεθεί ένας σωτήρας, ακόμα και τώρα, την υστάτη αυτή ώρα να σώσει το Άλτερ και να μη βγουν στο δρόμο 700 εργαζόμενοι.

    Ελπίζουμε να βρεθεί ένας σοβαρός ΑΝΘΡΩΠΟΣ να αντικαταστήσει την ανεπαρκή διοίκηση και να συνεχίσει να εκπέμπει το Άλτερ, που όλες αυτές τις ημέρες, με τα χίλια προβλήματα απέδειξε ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του (τεχνικοί, διοικητικοί και δημοσιογράφοι) μπορούν να το διατηρήσουν σε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ επίπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτάς ποιον συμφέρει το κλείσιμο του ALTER; Μα ποιον άλλο από το λαμόγιο το Γ.Κουρή;
    Αφού έπαιξε, κερδοσκόπησε με τα πλαστά τιμολόγια, εκβίασε και έστειλε στον άλλο κόσμο τον κακομοίρη τον εφοριακό,άνοιξε άλλο κανάλι για να μη μας στερήσει την "αντικειμενική" ενημέρωση!
    Αυτό το λαμόγιο που γκρέμισε τον Καραμανλισμό, για να τον ξαναεγκαθιδρύσει...με τη νεώτερη έκδοση του κουρασμένου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ''ΚΟΝΤΡΑ'' (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ) ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΜ ΙΔΡΥΣΕ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΜΗΝ ΦΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΕΜ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2 δίς ευρώ+ είναι περίπου οί οφειλές πρός τρίτους (κράτος/ιδιώτες) τών μπουρδελοκάναλων,χωρίς φυσικά νά υπολογίζουμε καί τήν νταβατζιλίδικη ""αγαθοεργία"" τού μπουρδελοκράτους,πού απλόχερα έχει χαρίσει,τίς δημόσιες συχνότητες ραδιοφ.+ τηλ. (δημόσιο αγαθό)),σέ όλους αυτούς τούς φοροφυγάδες/σκοταδιστές/προπαγανδιστές/φορείς υποκουλτούρας καί βλακείας.


    Την ένταξη του μη εξυπηρετούμενου ιδιωτικού χρέους επιχειρήσεων
    (π.χ. ΜΜΕ ή συνδεδεμένων με αυτά επιχειρηματιών) στις “μαύρες τρύπες” που θα προέκυπταν σε εγχώριες τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία μετά από ενδεχόμενη “αναδιάρθρωση” Δ.

    Χρέους με “haircut”, την έχω ήδη επισημάνει ως πιθανή εξήγηση γιατί τα εγχώρια ΜΜΕ θέλουν τέτοιου είδους “αναδιάρθρωση” του Ελληνικού Δημόσιου χρέους.
    Είναι προφανές ότι στη συνέχεια στις τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία θα γινόταν ανακεφαλαιοποίηση, δηλαδή ρευστότητα από τους μηχανισμούς της ΕΕ θα “έσωζε” ταμεία ή και τράπεζες (το μοντέλο που εφάρμοσαν στις ΗΠΑ και Βρετανία).
    Με τον τρόπο αυτό, και με κατάλληλο πολιτικό χειρισμό, θα μπορούσε, τα ληξιπρόθεσμα χρέη από μπαταχτσήδικες επιχειρήσεις να μήν ήταν πιά απαιτητά.
    Ο νοών νοείτω.

    Έτσι θα επιστρέψουμε στην πολυπόθητη “ανάπτυξη”… με πετσοκομμένους μισθούς, με ξεπουλημένη δημόσια περιουσία, και με ένα χρέος που θα παραμένει σημαντικό. Ξέχασα και το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας του ευρώ…

    Θα συνεχίσουμε όμως να έχουμε ότι συνηθίσαμε, MEGA, Alter, Antenna, ΔΟΛ, Skay και ότι άλλο “μορφώνει, στολίζει, νοικοκυρεύει”.
    Τι χαρά, τι χαρά!


    Πάντως, με το σενάριο αυτό δεν θα περικοπούν άλλο οι μισθοί των στάρ-δημοσιογράφων !

    Και ντουγρού πίσω στο “σοσιαλισμό” και την “πράσινη ανάπτυξη”… Και όποιος διαφωνεί, θα αντιμετωπίζεται όπως του πρέπει:

    h**p://www.youtube.com/watch?v=46xfBLqnRNY&feature=player_embedded#at=54


    Υ.Γ Τα ΜΑΤ έχουνε πράσινη στολή.
    Όταν “αναπτύσσονται” έχουμε “πράσινη ανάπτυξη”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά ...Σιγά !
    Μαλακά ...Μαλακάααα
    μην ξυπνήσουν και οι άλλοι !

    Αφού φάγατε, αφού ήπιατε,
    τώρα μας φταίνε οι άλλοι.
    όχι πως οι άλλοι ειναι οι άγιοι της ιστορίας.

    Αλλά όχι και έτσι Μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση