GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρό πόκερ με την Οικονομία και τις απεργίες στον κυριακάτικο Τύπο....

Από το http://www.greekmme.gr/ @ ΤΟ οικονομικό τσουνάμι που πληττει τους εργαζόμενους αλλά και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στην Προανακριτ...

Από το http://www.greekmme.gr/
@ΤΟ οικονομικό τσουνάμι που πληττει τους εργαζόμενους αλλά και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στην Προανακριτική επιτροπή απασχολεί τον Πρωτομαγιάτικο κυριάτικο Τύπο με πολλές αποκαλύψεις αλλά και σχόλια όπως τα καταγράφει πάντα το www.greekmme.gr/. Πιο αναλυτικά η 'Real News' τιτλοφορεί το κύριο θέμα της με το ερώτημα "Μυστικές επαφές Παπανδρέου με Ομπάμα και Μέρκελ- Κλείδωσε η συμφωνία για το χρέος- Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής για το σύνολο των ομολόγων προωθούν Βερολίνο, Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες και ο Στρος Καν βλέπει οριστική λύση ως τον Ιούλιο με σκληρές μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική οικονομία"... Το 'Αρθρο' αναφέρει στο κεντρικό του θέμα ότι "Εντός του Μαίου αποφασίζεται η τύχη της χώρας για τις επόμενες γενιές-Ο μήνας που θα κρίνει τα πάντα-Η τρόικα και η Ε.Ε. αποφασισμένες να επιβάλλουν όλα τα μεταρρυθμιστικά μέτρα..."
@Η 'Αυριανή' όπως το είχε προαναγγείλει γράφει ότι "250 εκ. ευρώ μαύρου χρήματος ξεπλένουν κάθε χρόνοι οι μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες με την...
βοήθεια του κράτους και την ανοχή του πολιτικού συστήματος...". Το 'Πρωτο Θέμα' τιτλοφορεί το κεντρικό του θέμα ότι "Τρίτη προσπάθεια να αντιμετωπίσουν την φοροδιαφυγή- Πόθεν έσχες για όλα τα ακινητα- Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν απο τους ιδιοκτήτες που δηλώνουν μικρά ποσά-Ηλεκτρονικό φακέλωμα για αυτοκίνητα, σκάφη και πισίνες....Δραματική έκκληση τραπεζών να μην σηκώσουν τις καταθέσεις τους οι πολίτες..."
@Το 'Βήμα της Κυριακής' προσθέτει ότι "Δρακόντεια μέτρα για την φοροδιαφυγή ανακοινώνει η Κυβέρνηση- Ανοιγμα λογαριασμών και πόθεν έσχες για όλους- Επιμήκυνση χρέους για 300.000 δανειολήπτες...." Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Πολιτικό πρόβλημα στην Ελλάδα διαπιστώνουν στελέχη της Ε.Ε. και του ΔΝΤ- Κάτι κουρασμένα παλικάρια- Χωρις πνοή οι υπουργοί -Διάχυτη η απογοήτευση στους πολίτες".
@Η 'Καθημερινή' απο την πλευρά της εξηγεί ότι "Οι Ελληνες αλλάζουν άποψη για ΔΕΚΟ και μονιμότητα- Υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων το 74% σύμφωνα με νέα έρευνα". Ο 'Ελευθερος Τύπος' σημειώνει ότι "Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων Κυβέρνησης και τρόικας και οι εκλογικοί συνδυασμοί Παπανδρέου- Σκληρό πόκερ με κερδοσκόπους, επιμήκυνση χρέους αλλά και πρόωρες εκλογές με διχασμένη Ευρώπη για τα μέτρα της επιμήκυνσης...."
@Καταπέλτης όμως εμφανίζεται το 'Παρόν' που υπογραμμίζει ότι "Προτάσεις δέχεται ο Πρωθυπουργός για σαρωτικό ανασχηματισμό και εκλογές- Διώξ τους όλους- Κάνε κάτι αλλιώς φύγε, του λέει η οικογένεια- Τσαντισμένος είναι ο Παπανδρέου βλέποντας ότι τίποτα δεν λειτουργεί...." Τέλος το 'Εθνος της Κυριακής' καταλήγει ότι "Τι κρύβει ο πόλεμος της γάζας στα νοσοκομεία- Το αντάρτικο της λευκής μπλούζας στο ΕΣΥ-1 δις χάνου τα μεγάλα συμφέροντα απο τις υπερτιμολογήσεις και πώς γινόταν για διαδικασία....'

4 σχόλια

  1. κ. Παπακωνσταντίνου, οι 3 μήνες περάσανε και τα αστεία τελειώσανε...

    Παπακωνσταντίνου: "Έχω συχνά πει αστειευόμενος, ότι δεν θα είμαι επιτυχημένος υπουργός, μέχρι η Ελλάδα να κατέβει απ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων.."

    Δείτε σε αποκλειστικότητα στο Βίντεο στο τέλος του άρθρου, τα κύρια σημεία της συνέντευξης του κ. Παπακωνσταντίνου στο WSJ, στις 8 Οκτ.2010.
    Δείτε αυτά που κρύβουν και δεν μας δείχνουν τα κανάλια...
    Και τι δεν είπε ο υπουργός:
    - Ότι τους τελευταίους μήνες, υπάρχει αλλαγή.....
    στην εμπιστοσύνη των επενδυτών... από μια καθαρή αρνητική στάση, σε μια στάση αναμονής, ουδέτερη στάση...
    - Ότι τους επόμενους 3 μήνες (δηλαδή τον Ιαν. 2011), θα υπάρχει μια πιο θετική αλλαγή...
    - Το υψηλό ρίσκο σήμερα για τους επενδυτές, θα γίνει ΕΥΚΑΙΡΙΑ και θα αποτελεί μια καλή επένδυση..
    - Το αποκορύφωμα όμως ήταν αυτό που δήλωσε στο τέλος:
    "Έχω συχνά πει αστειευόμενος, ότι δεν θα είμαι επιτυχημένος υπουργός, μέχρι η Ελλάδα να κατέβει απ τα πρωτοσέλιδα των πιο πολλών οικονομικών εφημερίδων.."

    Εμείς ένα έχουμε να πούμε:
    Κ. Παπακωνσταντίνου, τέρμα τα παραμύθια.
    κ. Παπακωνσταντίνου, οι 3 μήνες περάσανε, τίποτα απ αυτά που είπατε δεν έγινε και τα αστεία τελειώσανε...


    είπε...

    ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ!!!
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟΤΥ-ΧΥΜΕΝΕ ΠΟΠΑΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εφημερίδες ασχολούνται με τα θέματα που ενδιαφέρουν τον κάθε εκδότη ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση