GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είπε "υπακούω" στον όρκο...

Από το  http://www.newsport.gr/ Φωτογραφικό υλικό από το γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον! Αξίζει να τονίσουμε, ότι η Κειτ δεν ...

Από το  http://www.newsport.gr/
Φωτογραφικό υλικό από το γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον! Αξίζει να τονίσουμε, ότι η Κειτ δεν είπε "υπακούω" στον όρκο, κάτι που είχε πράξει και η Νταϊάνα... Μολις τελειώσει ο γάμος, η Δούκισσα Κέιτ θα φύγει με την άμαξα που είχε φύγει και η Νταϊάνα!

3 σχόλια

  1. τι λες ρε φιλε, κι ειχαμε μια φαγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδιά, αυτός έχει πολύ baby-face ενώ αυτή μοιάζει σαν μαμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση