GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είπαμε, να ξαλεγράρουμε λίγο...‏

μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω... Ο Ζορό και οι άλλοι δύο... Το έχει το όνομα ή το ριζικό τους , τρεις με το ίδιο επώνυμο -που δεν έχουν ...

Ο Ζορό και οι άλλοι δύο...

Το έχει το όνομα ή το ριζικό τους, τρεις με το ίδιο επώνυμο -που δεν έχουν συγγένεια μεταξύ τους - να τραβολογούνται στα δικαστήρια...
Ο πρώτος, με το ελαφρυντικό ότι ως νέος Ζορό, βοήθησε ένα ταλαιπωρημένο συμπατριώτη του (ψωμί-πατρίς) ο δεύτερος με το επιβαρυντικό ότι στέρησε αποζημιώσεις σε ασφαλισμένους του (ψωμί-ασπίς) και ο τρίτος με το ακαταλόγιστο ότι η νύχτα τον έκανε σκληρό ώστε να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα (ψωμί-άδης)...
Από τις εφημερίδες:
1. Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης κατηγορείται ότι απάλειψε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων που νόθευε τα καύσιμα. Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή και σε περίπτωση καταδίκης και στο εφετείο, κινδυνεύει να εκπέσει του αξιώματός του.
2. Ένταση επικράτησε χθες το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν έφτασε εκεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ασφαλιστικού ομίλου «ΑΣΠΙΣ» Παύλος Ψωμιάδης προκειμένου να δικαστεί.
3. Τέσσερα χρόνια φυλάκιση ήταν η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για τον Μάκη Ψωμιάδη με την κατηγορία της αποδοχής πλαστών εγγράφων όταν ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20 σχόλια

  1. Πρεσιτζιάρι μήπως το πας να γίνεις σουρεαλιστικό μπλογκ ή σατιρική εφημερίδα του Σουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάκαρος δεν μπήκε φυλακή για λόγους υγείας και έτσι ελεύθερος καπνίζει μιά κασετίνα πανάκριβα κουβανέζικα πούρα την ημέρα... Ναί μαλάκα Ελληνα που δεν έχεις να καπνίσεις ούτε τσιγ'αρο////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόστιμο 200.000 € μείωσε ο Παπακωνσταντίνου! Κανείς εισαγγελέας;
    Αποκάλυψη από τον Νίκο Ελευθερόγλου στην "Δημοκρατία"Τελικά όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, έλεγε λεφτά υπάρχουν ήξερε πολύ καλά τι εννοούσε. Εμείς τον είχαμε… παρεξηγήσει. Προφανώς λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν για κάποια παιδιά ανώτερου θεού, που με ευνοϊκές ρυθμίσεις και αποφάσεις γλυτώνουν ρήτρες για τη μη σωστή εκπλήρωση των υποχρεώσεών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου πως να ξαλεγράρω, σαράντα χρόνια κάνανε κρατήσεις από τον ιδρώτα του παπού μου και σήμερα πήγε να πάρει το δώρο του Πάσχα και αντί 550 ευρώ του δώσανε 190 μόνο.... Είναι τόσο πεισμωμένος, αγανακτισμένος που φοβάμε μήπως κάνει κάτι κακό.... Θα πεινάσουμε τον άκουσα να λέει στη γιαγιά , ενώ αυτοί που μας οδήγησαν στη ζητιανιά θα κάνουν Πάσχα τρ'ωγοντας τον ιδρώτα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί οι ψωμιαδηδες τρώνε παντεσπάνι ενώ εμείς ψωμολυσσάμε και στο τέλος θα φάμε ο ένας τον άλλο. Τους βλέπω στις φωτογραφίες και μου θυμίζουν ο ένας τον αλ Καπόνε ο άλλος τον Καντάφι και ο τρίτος τον Τσοχατζόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός Ζορό και μπούρδες, όλοι για τη μάσα και τη κονόμα κλέβουν το κράτος όχι για να τα δώσουν στους φτωχούς αλλά για να γίνουν οι ίδιοι πλούσιοι. Αφήστε τα γιαούρτια και πιάστε τις κοτρώνες, λιανίστε τους που λένε στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα ΟΝΟΜΑ μία ιστορία!!!
    Ο Μάκης Ψωμιάδης ή Μπιγκ Μακ ή Μάκη Μπόι ή Μάκαρος ήθελε να γίνει ο Mr Παράγκας του ποδοσφαίρου. Χαρακτηριστικά του είναι το πούρο-σωλήνας και το μεγάλο του κομπολόι, που δεν εχει χαντρες, αλλα ρεβίθια, που του αρέσουν και όταν κλάνει τα θυμάται. Κατάφαγε την ΑΕΚ και εξ αιτίας του κατάντησε αεκάκι.


    Ο Ψωμιάδης εν ώρα εργασίας...Edit Ομάδες του Μάκ
    Κατά καιρούς ο Μάκη Μπόι υπήρξε πρόεδρας σε ουκ ολίγες ομάδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ποιές εκκλησίες θα πάνε οι υπουργοί να σηκώσουν Ανάστασ, για να πάω να πουλάω γιαούρτια. Κατακέφαλα με τα πήλινα κεσεδάκια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MH KOPIAZETE GIATI DEN MPOREITE NA ALLAXETE TH FYSH TOY ARPAGA KAI APLHSTOY ANTHRWPOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτιστικέ Αυτιά σου κλέψανε τον καθημερινό γκεστ σταρ σου αντε και χάσου γλυφίτσουρο της τηλεόρασης. Γιατί δεν κάνετε το δίδυμο της ξευτίλας με τον Χίο τον περγαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο κονφερασιέ διασκεδαστής τηλενομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως ακριβώς οφείλει στην τηλεόραση την θεαματική του άνοδο δημοτικότητας και τηλεδιαφήμισης του βίου και της πολιτείας του, στην ίδια αυτήν τηλεόραση θα οφειλόταν κάποια στιγμή και η πτώση του, επίσης θεαματική και με κρότο. ο μάνατζερ του Αυτιάς τον ανέβασε ο Αυτιάς θα τον κατεβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3,35 το πρωί..ΑΡΧΙΔΙ που ΤΡΕΜΕΙΣ

    1) ΤΕΡΜΑ οι ανευθυνο-υπευθυνες “ΠΑΠΑΡΙΕΣ”
    ..οτι ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ & ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ.
    κ.εκπροσωπε της «Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς – Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, Καλλικράτη»
    2) Να τιμωρηθει ο καθε παρατυπος ..σε οποια θεσμικη θεση και αν ειναι…ΟΚ.
    αλλα η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΑΒΑΝΙ…? η μου φαίνεται ?


    Ο Τρεμοπουλος πασχει απο ΔΙΚΟΜΑΝΙΑ η…απο ελειψη τηλεοπτικού χρονου? ?

    Προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω το βίντεο της… βραβεύσεως του από τη συγχωρεμένη τη Γερασιμίδου (είναι για πολλά τέτοια βραβεία ο προοδευτικός!) αλλά τίποτα.
    Δεν υπήρχε τότε και youtube βλέπεις…

    Κριμα παντως στην περιοχη μου οι ντοπιοι τον εχουν για φτυσιμο !!


    Ίσως δεν έχεις υπόψιν σου το συμβάν και δεν έγινα κατανοητός:

    Το βραβείο που του είχε απονείμει (ζωντανά στην τηλεόραση !) η συγχωρεμένη Νατάσα Γερασιμίδου ήταν
    … περιττώματα αγελάδας -

    σε ένα πιάτο (με την παρατήρηση ότι ήταν φουλ οικολογικά και ως τέτοια θα έπρεπε να τα εκτιμήσει)!

    Υπενθυμίζω ότι ο Τρεμόφσκι ήθελε τότε να διώξει τους πρόσφυγες του Πανοράματος από τις ιδιοκτησίες που το ίδιο κράτος του είχε δώσει μετά την Καταστροφή για να εγκατασταθούν γιατί, και καλά, ήταν παλιά δάσος.

    Τελικά οι πρόσφυγες δικαιώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ....ΕΛΕΟΣ !! ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ???ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ??ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝΗΤΑΝΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΕΚΑΝΕΣ??? ΕΧΟΥΝΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΗΣΙΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ??? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ....ΕΚΑΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ???????? ΕΛΕΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ....ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ...) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ !!!!!! Α ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9,52 ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΒΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ
    Ή
    ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Αντι για συγκεκριμένα μέτρα ο Πρωθυπουργός διάβασε μια έκθεση ιδεών που την ονόμασε "οδικό χάρτη" .....!!!!!

    Ανώνυμος είπε...

    γάμησέ τα....
    ο τύπος είναι αλλού για αλλού.

    Κουίζ.
    Τι του δίνουνε πια !

    1) Κόκες ο Ραγκούσης ;
    2) Συμπληρώματα διατροφής περίεργα η Μπιρμπίλη ;
    3) Ματζούνια ύποπτης προέλευσης
    ο Θιβετιανός ;
    4) Αλκοόλ η Άντα ;
    4) Ψυχοφάρματα και καταπραιντικά
    για την κληρονομική
    Μαλαφτάτζα ;

    O ΕΥΡΩ Ν ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ...ΔΡΟΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαστουρωμένος είναι ο μικρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγωγή Λιάπη σε Κόντρα,
    Εxtra και Αυριανή.

    Παρασκευή, 15 Απριλίου 11 , 13:30 , Ενημέρωση 13:34

    Με αγωγές απάντησε σήμερα ο Μ. Λιάπης προς τα ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που τον έδειχναν πως αυτός κρύβεται πίσω από τις καταθέσεις των 178 εκ. ευρώ.

    Ο πρώην υπουργός ζητά αποζημίωση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς "Κόντρα", "Εxtra 3" αλλά και από την εφημερίδα "Αυριανή" και το δημοσιογράφο Σπ. Καρατζαφέρη κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρώην υπουργού αναφέρεται ότι «μετά την πρόσφατη μεθοδευμένη επίθεση και τις συκοφαντικές αναφορές εναντίον του,
    ο Μιχάλης Λιάπης κατέθεσε σήμερα αγωγές και μήνυση για την αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης».

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ..ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρα την επικείμενη πτώχευση ο Παπακωνσταντινου και ο Ρεππας τα πιανουν χοντρα απο τον Φεσσα

    Μειωση κατα 200000 ευρώ του προστιμου στην Unisystems ο ενας ,αναθεση για ιστοσελίδες των 20 εκατομυρίων ο άλλος

    Ετσι βρωμιάρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση