GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν απεργία οι εργαζόμενοι και στα ΕΛΠΕ...

12 σχόλια

  1. Δεν μιλάμε γιά κόμμα.
    Μιλάμε γιά συμμορία ΠαSSοκ.. πειρατών.
    Σαλταδόρων.

    Εστι ήταν απ’την αρχή.
    Απλά με το χρόνο,η κατάσταση επιδεινώνεται.

    Κρατικοδίαιτα ανδρείκελα,με φασίζουσα νοοτροπία. Ανθρωποειδή, χωρίς φραγμούς,
    χωρίς ειρμό σκέψης, χωρίς πατρίδα.

    Δυστυχώς κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Το σχέδιο είναι παλιό.

    Αφανισμός της Ελλάδος και των Ελλήνων.
    Και φυσικά για μια τέτοια δουλειά έπρεπε να στείλουν τους κατάλληλους ανθρώπους.

    Ανθρώπους που μισούν την Ελλάδα, το φως, την γνώση.

    Μόνο άνθρωποι που η ψυχή τους είναι γεμάτη σκοτάδι θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που κάνουν αυτά τα ανθρωποειδή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mono o dr koutsoukos 8a mas sosei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

    ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ERXONTE ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΣΙΤΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ .ΟΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΟΝΤΕ.ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΖΟΥΝ ΦΑΦΟΥΤΗΔΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΥΡΙΟΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απεργείστε. Ο Γιώργος φάνηκε αδύνατος απέναντι στο σύστημα ΠΑΣΟΚ.
    Απεργείστε. Τι κιαν προκαλείτε όλη την κοινωνία. Εσείς νάστε καλά και οι δουλειές σας που έχετε "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΆ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούστ τσογλάνια συνδικαλισταράδες (και "εργαζόμενοι" κηφήνες) του ΠΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για πρώτη φορά απο το διορισμό σας κληθήκατε να δουλέψετε και να συμβάλλετε με τον τρόπο σας στη πρωτοφανή κρίση που περνάει η χώρα και κλωτσάτε κομματόσκυλα. Καθίστε να σας πάρει ολοκληρωτικά ο ιδιώτης και τότε θα δείτε πως γαμ...ει ο Πειραιάς.Προνομιούχοι του κερατά. Οχι συμπαράσταση δεν θα σας δείξει ο κόσμος, αλλά θα πάρετε τα αρχ...ια μας.
    Ανεργος τώρα(εργαζόμενος στον Ασπρ/ργο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως κάτι δεν πάει καλά εδώ μέσα; Το κράτος από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ αν δεν κάνω λάθος έχει το 30% το υπόλοιπο είναι σε ιδιώτη και στο χρηματιστήριο. ΟΚ μέχρι εδώ; Αν παίρνουν κανένα φράγκο ή δεν παίρνουν το κράτος και ο Έλληνας πολίτης που ζημιώνεται; Παράδειγμα: Αν παίρνουν 100 ευρώ πάρα πάνω το κράτος δίνει 30 και παίρνει κατά μέσο όρο από την εφορία 35 σύν κρατήσεις για το ΙΚΑ το ΤΕΑΜ συν το ΦΠΑ από προϊόντα που θα αγοραστούν από μέρος των χρημάτων αυτών και το κέρδος αυτού που θα πουλήσει τα προϊόντα. Τρώει και κάνας άνθρωπος ψωμί δηλαδή. Η επιχείρηση από ότι ξέρω κερδοφόρα είναι δεν την έχουν ρίξει έξω γιατί βρίζετε; Έχετε δουλέψει ποτέ σε βαριά βιομηχανία Σάββατα, Κυριακές σε 24ωρη βάση να δείτε τη γλύκα; Τι θα πρέπει να παίρνουν 600 ευρώ το μήνα; Για το φίλο που τους αποκαλεί τεμπέληδες μήπως μπορεί να πηγαίνει να κάθεται εκεί, μέσα στην βρόμα και να μην κάνει απολύτως τίποτα; Πόσα θα ζήταγε για να γίνεται κάθε μέρα κουνουπίδι από τους αρωματικούς υδρογονάνθρακες το υδρόθειο και το θόρυβο; Και αν διάβασα καλά, είναι η μόνη βιομηχανία που έχει συνδέσει τμήμα των απολαβών του προσωπικού με την παραγωγή, γιαυτό προφανώς και πάει καλά γιατί εδώ στην Ελλάδα τα έχει πάρει όλα ο διάολος.
    Μήπως αρχίζουμε να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε έχει πλάκα, αυτός που λέει ότι είναι άνεργος στο 8 σχόλιο, που ξέρει ότι «για πρώτη φορά κληθήκατε να δουλέψετε μετά το διορισμό σας κλπ κλπ»; Τα νέα παιδιά των 700 ευρώ βρίζει ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ

    Δεν ειναι δυνατον επιχειρησεις που αιμορραγουν,
    να πρεπει να πληρωσουν δωρα! λες και ειχανε ρεκορ
    κερδοφοριας και δινουν bonus! συνεχεια στους εργαζομενους τους..
    Αυτο κανει το λουκετο απλα θεμα χρονου.

    Υγιεις επιχειρησεις θα μπορουσαν με αυτα τα ποσα να προσλαβουν
    καποιους δυσμοιρους ανεργους σε θεσεις που χρειαζονται..
    Εχοντας να πληρωσουν τοσα ποσα σε δωρα! φυσικα αποφασιζουν
    να μην προσλαβουν περαιτερω προσωπικο.

    Εχει αναφερθει παμπολες φορες και το οφελος στην ανταγωνιστικοτητα
    οποτε δεν υπαρχει λογος νεας αναφορας εδω.
    Χωρις ανταγωνιστηκοτητα δεν θα υπαρξει αναπτυξη ουτε και εξοδος ποτε
    απο το τουνελ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?????..
    Μονο εδω σε ολο τον πλανητη υπαρχει αυτη η πατεντα με τα δωρα!..

    (Οτι και να πουν καποια λιγα βολεμενα λαμογια, ξερουν και αυτοι ΚΑΛΑ..
    οτι τα δωρα ειναι τροχοπεδη για την εξοδο απο την κριση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. την ευθυνη εχει αποκλειστικα το τσουρμο της διοικησης των ΕΛΠΕ. Οι απεργιες δεν γινονται σε εταιρειες που οι διοικησιες τους ξερουν και μπορουν να διοικουν χρηστα και εξυπνα - κατι που δεν λειπει στα ΕΛΠΕ. Ας το σκεφθουν οι μετοχοι καλυτερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εξαιτιας αυτων ΕΚΕΙ στις ΔΕΚΟ
    και των άλλων βέβαια
    Αληταράδων ΠΑΣΟΚ στο Κυνοβούλιό τους και στο ΚΌΜΜΑ ΜΑΦΙΑ....

    να τα ....χαϊρια μας.

    Έλληνες αφήνουν τα παιδιά τους στα Xωριά SOS λόγω φτώχειας!

    Κατοχή, συσσίτιο

    Περισσότερες από 700 αιτήσεις για βοήθεια και φιλοξενία παιδιών εκκρεμούν στα Παιδικά Χωριά SOS, ενώ μόλις 300 έχουν ήδη διευθετηθεί. Η ανέχεια και η οικονομική κρίση φέρνει όλο και περισσότερους γονείς μπροστά στην τρομερά δύσκολη απόφαση να αφήσουν τα παιδιά τους σε κάποια προνοιακή δομή ώστε τουλάχιστον να έχουν τα απολύτως απαραίτητα, όπως σπίτι, τρόφιμα και ρούχα.

    Το 2010 κατεγράφη 35% αύξηση των αιτημάτων σε σχέση με το 2009, ενώ το εντυπωσιακό και συνάμα απογοητευτικό είναι πως το 50% των περιπτώσεων που απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα αφορούσε σε γονείς που δεν είχαν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα, όπως ψυχικής υγείας ή χρήσης ναρκωτικών, αλλά σε ανθρώπους που η απόφασή τους ήταν απόρροια της οικονομικής κρίσης και μόνο.

    Τα Παιδικά Χωριά SOS στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη και την Καλαμάτα δέχτηκαν τον τελευταίο χρόνο 1.000 νέα αιτήματα για βοήθεια και φιλοξενία από μητέρες και ζευγάρια που πάνω στην απελπισία τους προτίμησαν να ζήσουν μακριά από τα παιδιά τους παρά να τα έχουν δίπλα τους να κρυώνουν, να πεινάνε και να ταλαιπωρούνται.

    Από τις 1.000 νέες περιπτώσεις οι 700 αφορούν σε οικονομικό πρόβλημα ενώ μόνο τα 300 αιτήματα έγιναν δεκτά. Οπως αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» ο διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας και Ερευνας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας κ. Στέργιος Σιφνιός, «δυστυχώς δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα γιατί δεν διαθέτουμε τις απαραίτητες δομές. Στόχος μας, βέβαια, είναι σε πρώτη φάση να βρούμε τρόπους να υποστηρίξουμε οικονομικά και ψυχολογικά τις μητέρες και τα ζευγάρια και μόνο αν δεν γίνεται αλλιώς να αναλάβουμε αυτά τα παιδιά, με στόχο πάντα το παιδί να επιστρέψει κάποια στιγμή στην οικογένειά του. Είμαστε εναντίον της ιδρυματοποίησης. Οι αιτήσεις που δεχτήκαμε το 2010 ήταν πολύ αυξημένες. Από αυτές το 81% είναι Ελληνες και το 19% οικονομικοί μετανάστες, ενώ οι περισσότερες ανήκουν στην κατηγορία του οικονομικού προβλήματος. Τέτοιες περιπτώσεις, μάλιστα, ήταν απειροελάχιστες στο παρελθόν.

    Σίγουρα οι εξελίξεις στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτή τη ραγδαία αύξηση». Σήμερα η βοήθεια που παρέχεται στις μητέρες και τα ζευγάρια αφορά στο υλικό κομμάτι, που είναι τα τρόφιμα, στο ενοίκιο της οικογένειας για να μπορεί να έχει στέγη, και στα ρούχα, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη συμβουλευτική θεραπεία και αντιμετώπιση για να μπορέσουν να διατηρούν τη σωστή επαφή με τα παιδιά τους, να βρούνε νέα εργασία, να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, η κρατική φροντίδα για την παιδική προστασία υποβαθμίζεται διαρκώς.

    Τα έσοδα των Χωριών προέρχονται από δωρεές, αλλά με τη δραματική αύξηση των αιτημάτων και μόνο η λειτουργία τους στο μέλλον θα καταστεί προβληματική.

    «Φορολογούνται τόσο οι δωρεές, που αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα των εσόδων μας, όσο και η ακίνητη περιουσία των Παιδικών Χωριών SOS. Φοβάμαι ότι αυτό στο τέλος θα μας γονατίσει», αναφέρει ο κ. Σιφνιός....

    ............

    Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα.

    Περιμένετε να δείτε τί έχει να γίνει όταν ο Σοσιαλισμός εμβαθυνθεί με τον μεγάλο σοσιαληστικό συνασπισμό
    ΠΑΣΟΚ + εξαπτέρυγα Ντόρες και Καρατζαφέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση