GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απ’ την… τηλεόραση

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΕΙΧΕ και η αριστερά τα προβλήματά της. Με το μόνιμο πρόβλημα την ηγεσ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΕΙΧΕ και η αριστερά τα προβλήματά της. Με το μόνιμο πρόβλημα την ηγεσίας της. Απ’ την εποχή που την έσερναν σε Λιβάνους και Γκαζέττες και δεν το’ παιρναν χαμπάρι τι υπέγραφαν οι «ηγέτες» της. Κι αν σήμερα τα πολιτικά παιχνίδια έχουν να κάνουν με μισθούς και συντάξεις , «τότε» έπαιζαν με τη ζωή χιλιάδων αγωνιστών και ιδεολόγων κατά των κατακτητών, είτε παραπλανημένων και πειθαναγκασμένων να βγουν στο βουνό «για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά».
ΕΧΕΙ, λοιπόν, τη συνέχειά της η (λεγόμενη) ηγεσία της σημερινής (λεγόμενης) αριστεράς, έχει και τους ανθρώπους της. Μοντέρνους όσο οι καιροί το επιβάλλουν, αλλά παρωχημένης ιδεολογίας. Κι αν σήμερα είναι ώρα της αριστεράς ενάντια στην αμερικανοκρατία, η Αλέκα με τους πιστούς της κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνουν τα ποσοστά μονοψήφια και το Κόμμα «εκτός παιδειάς». Γι αυτό τους παρατάμε και πάμε σε πιο… σύγχρονους, ευέλπιδες και νεώτερους. Και ήταν η ηλικία του κ. Τσίπρα κριτήριο και σημάδι πως οι ιδεολογικοί απόγονοι του κ. Κύρκου θα...
 βελτίωναν την ιδεολογία και τα … ποσοστά τους. Κι αν, σε μια φάση ο ΣΥΝ άγγιξε το 17% απ’ τη φαγωμάρα (βάλε και τις μίζες «πλουτησάντων») και την ανεπάρκεια των πασόκων, έσπευσαν να το μειώσουν δραστικά. Με διασπάσεις του… ατόμου, για να φτάσουν στο «τίποτα».
ΣΗΜΕΡΑ δίνει ο κ. Τσίπρα τον «αγώνα», χωρίς να θυμίζει Αλαβάνο. Με την πολιτική του ηθική και τον πολιτικό του λόγο να απέχουν παρασάγγες από εκείνα του κ. Κουβέλη. Ο «μικρός»… μεγάλωσε πρόωρα και πασκίζει να φανεί μεγάλος. Με την παρέα του, με τις ατάκες του στη βουλή, με την επιλεκτική του πρόθεση να στοχοποιεί «φίλιες δυνάμεις» έχοντας ξεχάσει τον παραδοσιακό τους αντίπαλο. Και, βέβαια, η «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει κάτι ν’ αλλάξει γιατί όλα δουλεύουν… ρολόι, μη πειραχτούν τα κεκτημένα και οι «κατακτήσεις» των εργαζομένων και όλων(!) των «εργαζομένων».
ΩΣΤΟΣΟ, ο «αγώνας» παίρνει κι άλλες μορφές. Κι όταν χρειαστεί ο «αρχηγός» να πει την αλήθεια, την κρύβει! Ο κ. Τσίπρας με την ομάδα του αμύνονται. Και ελπίζουν. Πως ο κοσμάκης τρώει… κουτόχορτο, πως ο καχύποπτος έλληνας δεν θα τους μυριστεί, πως τα ποσοστά τους θα αυξηθούν και οι ίδιοι θα απογειωθούν. Γι αυτό και ζητάει… επίμονα εκλογές! Για να’ ναι, οσονούπω, ο ίδιος εκτός… ηγεσίας, το «κόμμα» τους εκτός βουλής κι όλοι τους να παρακολουθούν τα γεγονότα απ’ την… τηλεόραση.

7 σχόλια

  1. ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
    ΤΟΥ ΣΥΝ-ΤΡΟΦΩ ΣΟΥ..ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.


    Aνακαινίζουν το "παλάτι"
    του ΑΚΗ !

    Θέλεις να αγιάσεις, αλλά δεν σε αφήνουν !
    Οταν το 70% των Ελλήνων ζει με δανεικά και με το κομποδεμά του, ο πολιτικός που είναι στο μάτι του κυκλώνα για το σκάνδαλο των μιζών ...και του στήνουν εξεταστική και απο το ίδιο του το κόμμα ξοδεύει μόνο 3.900 ευρώ για μια
    ντουλάπα !

    Δείτε Θέμα :
    "Από κοινού με τη σύζυγό του, ενόψει και του καλοκαιριού, να προβούν σε ριζικές αλλαγές στο Μέγαρο της....Διονυσίου Αρεοπαγίτου, επιλέγοντας ακριβά και πολυτελή αντικείμενα για το σπίτι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ανάμεσα στα ιδιαίτερα κομμάτια, συγκαταλέγεται και μία δίφυλλη ντουλάπα, αξίας 3.900 ευρώ από τον οίκο Κούρτη.
    Για την ανακαίνιση του σπιτιού ήδη από την περασμένη Τετάρτη, έχουν επιστρατευτεί μεταφορικές εταιρίες από τη Θεσσαλονίκη, φορτηγά από τον οίκο Κούρτη, αλλά και γερανοί με δεκάδες υπαλλήλους από καταστήματα επίπλων στην Αττική.

    "Ίσως όλα αυτά, λειτουργούν σαν τονωτική ένεση στη διάθεση του ζεύγους", εκμυστηρεύεται υπάλληλος εταιρίας.
    Τον συντονιστικό ρόλο στις απαιτούμενες δουλειές είχε η σύζυγος του πολιτκού Βίκυ Σταμάτη, η οποία με την αμέριστη συμπαράσταση των υπαλλήλων και των βοηθών της, τοποθέτησαν τα έπιπλα στις θέσεις τους. Καναπέδες, κρεβάτια και πολλά ακόμη συγκαταλέγονται στον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό του πολιτικού ζεύγους.

    Το συνολικό κόστος της ριζικής ανακαίνισης παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάντα πληρώθηκαν...τοι μετρητοίς."

    ολεεεεε..ΠΑΣΟΚΑΡΑ.

    Άλλοι ανακαινίζουν παλάτια,άλλοι πετούν με λήαρ Τζετ ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ και ο κοσμάκης δεν έχει να φάει!

    ΠΑΣΟΚΟΙ κόψτε μας τα πάντα
    το δικαιούμαστε,,..ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !

    ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ::
    ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΧΘΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ
    ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
    ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
    ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ
    ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ
    ΛΑΤΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΑ


    Ντροπή σου βρωμιάρη ,δήθεν πολιτικέ.. Που μπήκες στη Πόλη μας, για να κλέψεις..
    Που εκμεταλλεύτηκες την οργή ενός Λαού που μαχόταν το Φασισμό, στα βουνά και στις πόλεις ενώ εσύ λούφαζες στη Γερμανία..
    Που περίμενες να περάσει ο κίνδυνος και τότε ήρθες, μαζί με τους άλλους..
    Που εκμεταλεύτηκες την ανοχή και τη μεγαλοψυχία των δικών μας ηρώων .. Για να πάρεις απ' τη λάμψη τους..
    Ντροπή και σ' όλους εκείνους τους μικρούς εφιάλτες της διπλανής πόρτας που σε στήριξαν και σε στηρίζουν..
    ΑΛΛΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.. ΟΛΟΙ...
    Όλοι αυτοί που πλούτισαν καταστρέφοντας τη χώρα ,βουλιάζοντας το Λαό στη χρεωκοπία,αργά ή γρήγορα να το ξέρουν ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ..
    ΟΧΙ,με κρεμάλες ούτε με εκτελέσεις..
    Μα με δημεύσεις περιουσιών , και έλεγχο μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας σ' όλους σας.. Να σας αρνηθούν με σιχασιά και οι στενοί σας συγγενείς
    Και με ποινές ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ εργασίας..
    Θα προτείνουμε να απομονωθείτε σε περιοχές που θα αποφασίσει ο Λαός, και εκεί χωρίς καμιά βοήθεια έξωθεν , να ζήσετε μ' ότι μπορούν να βγάλουν απ' τη Γή τα χέρια σας ..
    Εφ' όρου ζωής..
    Μπας και ξεπλυθεί η βρωμιά του πνεύματός σας απ' τον ιδρώτα της επιβίωσης..

    αφιερωμένο στον ΒΡΩΜΙΑΡΗ
    το σκατογράφο του Πασοκ και του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμό επεισόδιο του "Τσάρου" με δημοσιογράφο της "Ε" στην Ουάσιγκτον


    «Θερμό» επεισόδιο με τον ανταποκριτή της "Ελευθεροτυπίας" στις ΗΠΑ Θανάση Τσίτσα είχε το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

    Ο τελευταίος εμφανιζόταν το προηγούμενο 24ωρο συνεχώς εκνευρισμένος από τις διαρροές και τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου σχετικά με την επιμήκυνση του ελληνικού χρέους. Μάλιστα μετά την συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν έδειχνε φοβερά αγχωμένος. Ο Στρος Καν όταν τελείωσε η συνάντηση του κτύπησε μπροστά στην κάμερα την πλάτη και του είπε «GOOD LUCK», δηλαδή «καλή τύχη».

    Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τους Έλληνες δημοσιογράφους για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επαφών του. Μόλις αντίκρισε τον ανταποκριτή της "Ελευθεροτυπίας" με ειρωνικό ύφος του είπε: "Ωραίες ερωτήσεις μου έκανες. Τέσσερις φορές αν έχουμε αποτύχει και αν θα παραιτηθώ. Συγχαρητήρια". Ο Θανάσης Τσίτσας του απάντησε άμεσα : "Nα το εκλάβω ως κοπλιμέντο ή ως ένα σχόλιο για μια ένα καλό παραπολιτικό;"

    Η αιτία που πυροδότησε την έκρηξη του υπουργού Οικονομικών είναι γιατί το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας τον ρώτησε αν μετά τη δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ( "αν χρειαστούν νέα μέτρα εγώ θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει") σκέφτεται να παραιτηθεί ειδικά και μετά την ανταρσία που εκδηλώνεται στο ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές του στην οικονομική πολιτική.

    Επίσης ο ίδιος δημοσιογράφος τον ρώτησε αν σκοπεύει να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ παίρνοντας την αλαζονική απάντηση του «Δεν έχω να στείλω κανένα μήνυμα. Εκφράζω την κυβερνητική πολιτική». Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν επίσης εξοργισμένος με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το γεγονός οτι χρησιμοποίησε το προεδρικό αεροσκάφος για να μεταβεί στην σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον.

    Φαίνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει μάθει να κινείται σε «ασφαλή νερά» έχοντας επαφή με συγκεκριμένους δημοσιογράφους για να μην πολυενοχλείται από δύσκολες ερωτήσεις που χαλούν το προφίλ του.

    Ειδικά όταν αυτές καταγράφονται από κάμερες και δεν μπορούν να κρυφθούν από δελτία και από τον κόσμο.

    "Good night and good luck", κ. Παπακωνσταντίνου.

    Από το : newpost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακό Πάσχα στον
    απατεωνας και κλεφτης, που εκλεβε πορτοφολια στο μοναχο
    ως φοιτητης (ο Aκης ο σοσια-ληστης) εχει το θρασσος-αλητεια να μιλα!!!

    Ένα ακομα αποβρασμα της κοινωνιας, ενας γελοτοποιος που εκανε ενα ολοκληρο χωρια, το Σουλι ολου πηγε....γαμπρος,
    ενω ο πεθερος του ηταν πιο νεος απο τον ....γαμπρο!!!!

    Ακομα γελανε στο Σουλι με τα καραγκιοζιλια του σοσια-ληστη Ακη!!
    Στιγμες αλησμονητες στο χωριο Σουλι οταν εφτασε η λιμουζινα του πρωην, Τοτε Υπουργου Ακη Τσοχατζοπουλου και αντικρισε τον....πεθερο του, τον κατα πολυ νεοτερο πεθερο του!!!

    Η νυφη κατακοκκινη απο...."ερωτα".. κοιταγε το κοσμο που ειχε μαζευτει αμηχανη, βουρκωμενη ετοιμη να ξεσπασει σε κλαματα..."χαρας".

    Μετα ηρθε βεβαια ο....γαμος-παρωδια-προκληση στο Παριση στο ακριβοτερο ξενοδοχειο χλιδης του κοσμου το σοσια-ληστικο four saizon.....

    Ζητω ο σοσια-λησμος και οι "ελληνες" Σοσια-Ληστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ..... θεατρικώς,
    τό χειρίζεσαι τό θέμα τής εγκληματικής επίδρασης τών μπαχαλο-αριστερών στό μέλλον τών παιδιών τής Ελληνικής κοινωνίας, Κε Αρθρογράφε !!

    Λές καί αφορά, όχι τά επερχόμενα άδεια στομάχια τών Νεο-Ελλήνων, αλλά τούς θεατές ΚΑΠΟΙΟΥ θεατρικού δράματος !

    Αυτοί οι τύποι, ένα 10 - 15 % τό πολύ τού πληθυσμιακού μορφώματος πού παριστάνει τόν Ελληνικό "λαό",
    είναι οι ίδιοι αξύριστοι μπαχαλο-ληστοσυμμορίτες, πού προκάλεσαν τούς 350.000 νεκρούς τού Τρίτου γύρου.

    Βεβαίως, ΔΕΝ φταίνε αυτοί. Τέτοια "σκάρτα" προϊόντα ξεφυτρώνουν σέ κάθε παραγωγική διαδικασία.
    Φταίνε οι υπόλοιποι 85 %, οι οποίοι είναι επιρρεπείς καί ασοβάρως καί Λαζοπουλικώς καί χαβαλεδιάρικως ανεκτικοί σέ τέτοια αντικοινωνικά στοιχεία.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ !

    Όμως, όταν έλθει αναποδράστως τό πλήρωμα τού χρόνου καί συνειδητοποιήσουν οι πολλοί (πεινασμένοι), ότι οι 15 % ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είναι μονίμως
    τό μαλακό, ζεστό χαλάκι,

    πάνω στό οποίο επωάζονται οι Άκηδες, τά τρωκτικά τών "Δημοσίων Λειτουργών" καί οι δολοφόνοι τών 3,5 τής MARFIN,

    τότε θά είναι πλέον πολύ αργά καί θά περιμένουμε τίς συγκυρίες γιά έναν νέον Σκόμπυ καί έναν νέον Βάν Φλήτ, γιά νά κάνουν RESET στήν Ελλάδα.

    Άν καί πολύ αμφιβάλλω, ότι θά προφτάσουν.
    Μέσα στό γενικό μπάχαλο τών Τσιπραίων, θά έχουν ήδη προλάβει νά δώσουν τίς δικές τους λύσεις οι πλειοψηφούντες Ισλαμο-Ελληνες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Απ’ την… τηλεόραση"
    ναι...


    Ευχαριστημένος με το έργο
    του ο Ρόβλιας
    - Λεπτό λεπτό η αμόλυβδη πλησιάζει τα 2 ευρώ: ole !!!

    Σε ιστορικά υψηλά η μέση τιμή της αμόλυβδης
    Με τιμές καυσίμων σε ιστορικά υψηλά επίπεδα ξεκινά η εορταστική περίοδος του Πάσχα καθώς η μέση τιμή της αμόλυβδης αυξήθηκε περαιτέρω, στο 1,706 ευρώ το λίτρο και ο Ρόβλιας χαμογελάει επειδή προφανώς το τζίπ του είναι υβριδικό...


    Τα νησιά (Κρήτη, Επτάνησα, Κυκλάδες) είναι οι ακριβότερες περιοχές της χώρας ενώ Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν τις χαμηλότερες τιμές. Η αμόλυβδη κυμαίνεται σήμερα από 1,617 ευρώ (το φθηνότερο πρατήριο στην Αθήνα) έως 1,886 (το ακριβότερο, στον Πειραιά).

    Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται σήμερα στα 92,1 λεπτά... και θυμίζουμε ότι επί Καραμανλή έκανε γύρω στα 50 λεπτά και οι ΠΑΣΟΚοι ζητούσαν επίδομα θέρμανσης.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτό σου λέω μπαρμπα Θανάση, κάτσε εκεί στο ΠΑΣΟΚ που είσαι μπορεί να σου βγάλουν και καμία σύνταξη, τί τα θες τώρα με Αριστερά και μπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση