GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΔΗΚΚΙ για τα νέα μέτρα...

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ Κ.Ε. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (Νέο ΕΑΜ) – ...

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΚΚΙ Κ.Ε.
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (Νέο ΕΑΜ) – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Άλλη εξουσία.ΤΩΡΑ
Με τα νέα μέτρα που αποφάσισε αλλά δεν τολμά να ανακοινώσει η κυβέρνηση και οι ξένοι πάτρωνες της (τα αρπακτικά του 4ου Ράιχ και της σπείρας του ΔΝΤ) αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα πειθαναγκάζεται σε μια πορεία τεχνητής, ελεγχόμενης οικονομικής πτώχευσης. Και ο πλέον αδαής περί των οικονομικών γνωρίζει ότι με τη ληστρική αφαίμαξη μισθών, ημερομισθίων, συντάξεων, επιδομάτων κ.λ.π. δηλαδή με...
 τα μέτρα που υιοθετεί η κυβέρνηση, θα επέλθει πλήρης πάγωμα της πραγματικής οικονομίας και της εγχώριας παραγωγής και θα υπάρξουν πολλαπλασιαστικές αρνητικές επιπτώσεις με τελικό αποτέλεσμα την οικονομική και εθνική κατάρρευση. Τα έσοδα του Κράτους θα υποστούν νέα μεγάλη μείωση και εκτός των άλλων οι δανειστές ύστερα απ’ όλα αυτά θα έχουν ένα επιπλέον πρόσχημα να ανεβάζουν παραπάνω τα spreads και τους εκβιασμούς τους.
Μέσα απ’ αυτή τη πορεία μας σπρώχνουν μεσοπρόθεσμα σε μια αναγκαστική Αναδιάρθρωση. Μια αναδιάρθρωση που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με ένα πραγματικό κούρεμα του χρέους ή κάποιο «λογικό» διακανονισμό με τους δανειστές μας. Πρόκειται για ένα κανονικό πλειστηριασμό και για την πλήρη ισοπέδωση και υποδούλωση της χώρας και του λαού μας.
Ήρθε η ώρα για το Παλλαϊκό Εθνικό Μέτωπο (νέο ΕΑΜ) που θα σαρώσει το πολιτικό καθεστώς του εκμαυλισμού και της διαφθοράς. Τα νέα μέτρα δεν θα περάσουν
Αντισταθείτε

6 σχόλια

  1. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκυλι πασοκ
    εκτός απο λύσσα
    έχεις και σύφιλη

    σαν τον Παπανδρέου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. * Η κυβέρνηση εγκλωβίζεται επικίνδυνα στις εσωτερικές διαφωνίες και την αναβλητικότητα
    * Σταγόνα - σταγόνα τα νέα μέτρα - Στο Newsit όλο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα
    * Μήνυμα Παπανδρέου στους αντάρτες: "Θα προχωρήσω με όσους θέλουν αλλαγή στη χώρα"
    * ΓΣΕΕ: «Για να μην πίνουν οι έχοντες στην υγεία του κορόιδου...»
    * Κοιμάται ήσυχος τα βράδυα ο Βενιζέλος;
    * Τσίπρας: Προβοκάτσια όσα έγιναν στους Αγ.Αναργύρους - Ζήτησε εκλογές
    * ΝΔ: «Έκθεση ιδεών την... επέτειο βύθισης του Τιτανικού!»
    * Ανοικτή διαφοροποίηση κορυφαίων υπουργών από τις θέσεις του Γιώργου

    - Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε μέτρα που θα λάβει σε ένα μήνα - Απογοήτευση στις αγορές
    - Κορυφαίοι υπουργοί εξέφρασαν ανοικτά την διαφωνία τους
    - Βενιζέλος: "Να πούμε την αλήθεια - Κατσέλη: "Η ύφεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη"

    Η κυβέρνηση βρίσκεται σε τέλμα. Δεν μπορεί στην πιο κρίσιμη στιγμή για την χώρα, παρά την εμπειρία που έχει αποκομίσει τους τελευταίους μήνες να δείξει αποφασιστικότητα και να είναι έτοιμη από σήμερα για κάτι που θα γίνει ούτως ή άλλως σε λίγες ημέρες.

    Τα πολυαναμενόμενα μέτρα - ό,τι ανακοινώθηκε τουλάχιστον - δεν είναι τίποτε άλλο από αναμάσημα όσων έχουν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες.

    'Ομως το πιο επικίνδυνο είναι οτι πλεον η κυβέρνηση αμφισβητείται ανοικτά όχι από την αξιωματική αντιπολίτευση ή κάποιο άλλο κόμμα, όχι από τους κυβερνητικούς βουλευτές, αλλά από κορυφαίους υπουργούς!

    'Οταν για παράδειγμα ο υπουργός 'Αμυνας λέει απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: "Πρέπει να πούμε την αλήθεια", τότε αμφισβητεί όλη την εισήγηση του κ. Παπανδρέου.

    'Οταν επίσης, η υπουργός Εργασίας, λέει οτι η ύφεση το 2011 δεν θα είναι 3% αλλά 4,1%, τότε λέει σαφέστατα στον συνάδελφό της υπουργό Οικονομικών οτι δεν κάνει καλά την δουλειά του και κατ' επέκτασιν αμφισβητεί τον πρωθυπουργό που δέχεται τον σχεδιασμό και τις προβλέψεις του υπουργού του.

    Οι άνθρωποι λοιπόν, που χαράζουν την κυβερνητική πολιτική, που κρατούν το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους, αμφισβήτησαν τον πρωθυπουργό λίγο μετά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο.

    Επίσης, ο κ. Παπανδρέου μετέθεσε για μετά το Πάσχα την εξειδίκευση των μέτρων.

    Οι λόγοι είναι προφανείς:

    Από τη μια οι βουλευτές και οι υπουργοί πρέπει να επισκεφθούν τις εκλογικές τους περιφέρειες και αυτές οι επισκέψεις πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο "αναίμακτες".

    Από την άλλη είναι προφανές οτι η κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη. Κι ακόμα κι αν το σχέδιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος είναι έτοιμο δεν είναι σίγουρο οτι δεν θα χρειαστούν διαβουλεύσεις με διαφωνούντες όχι μόνο μέλη της ΚΟ αλλά πλεον και υπουργούς!

    Και με όλα αυτά η κυβέρνηση χάνει πολύτιμο χρόνο. Οι αγορές δείχνουν οτι δεν έχουν καμμία εμπιστοσύνη αφού διαψεύδονται οι προσδοκίες τους και έδειξαν σήμερα κατά την διάρκεια και των 2 εμφανίσεων του πρωθυπουργού την απογοήτευσή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Μειωση βολευτων στους 100.

    *Περικοπη κατα 80% του μισθου τους
    και των λοιπων
    αποζημιωσεων/εξοδων.

    *Απολυση του 60% των υπαλληλων της
    βουλης.

    *Δικη/Φυλακιση 10-15 πολιτικων και
    αμεση κατασχεση περιουσιας.

    *Δικη/Φυλακιση 2-3
    μεγαλοεκδοτων/εργολαβων και
    κατασχεση περιουσιας.

    *Εκτακτος μεγαλος φορος σε
    τραπεζες,εκκλησια



    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ
    ΔΕΙΛΗΣ
    ΑΝΙΚΑΝΗΣ
    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ
    ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑΣ

    ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΥΠΩΣΕ
    ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΔΗΚΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Τον γύρο των Υπουργικών και Βουλευτικών γραφείων όλων των κομμάτων κάνει το Υπόμνημα του Δρ Κουτσούκου "Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία" Κριτική.!!



    Ο τίτλος του κάθε σχολείου με τον νέο νόμο και με Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να καθορίζεται:
    α) Πειραματικό του Πανεπιστημίου (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), και αυτά θα είναι τουλάχιστον τα (5) πέντε Πειραματικά των Πανεπιστημίων Αθήνας (ΠΣΠΑ), Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Πάτρας, Κρήτης, Μακεδονίας.

    β) Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), που θα είναι μερικά από αυτά που ορίζονται από τον νόμο του 1985.

    γ) Πρότυπο Σχολείο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με εξετάσεις). Αυτά απλά θα μπορούν με τον νέο νόμο, να «συνεργάζονται» με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    Σε κανένα σχολείο δεν πρέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα και οι δύο όροι π.χ. Πρότυπο-Πειραματικό.

    Με Υπουργική Απόφαση δίδεται ο τίτλος στο κάθε σχολείο ανάλογα αν οι μαθητές εισάγονται με κλήρωση = Πειραματικά ή οι μαθητές εισάγονται με εξετάσεις = Πρότυπο. Στο νομοσχέδιο φαίνεται ότι σε όλα τα Λύκεια θα εισάγονται οι μαθητές με εξετάσεις, πράγμα που δεν είναι σωστό και καλό είναι, η ρύθμιση αυτή να γίνεται με Υπουργική Απόφαση!

    ===
    Όλη η επαιδευτική Κοινότητα συντάσσεται στι πλευρό του δρ Κουτσούκου!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση