GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφήστε τα λόγια. Κάντε κάτι ουσιαστικό επιτέλους...

Από το  http://zeidoron.blogspot.com Κερατέα:  Η κατάσταση  ξέφυγε από κάθε έλεγχο!Εμπόλεμη ζώνη η περιοχή. Χαλκίδα:  Νεκρός ανήλικος δ...

Από το http://zeidoron.blogspot.com
Κερατέα: Η κατάσταση  ξέφυγε από κάθε έλεγχο!Εμπόλεμη ζώνη η περιοχή.
Χαλκίδα: Νεκρός ανήλικος διαρρήκτης στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τους αστυνομικούς.
Αθήνα: Ληστεία στον "Ευαγγελισμό" με το καλημέρα.
Χανιά: Έκαναν σκοποβολή με στόχο το Παλιό Λιμάνι.
Πάτρα: Ο Πρύτανης κάνει μήνυση για την επίθεση στο νομπελίστα James Watson.
Μενίδι Αττικής: Ο ταξιτζής πήγε σπίτι του με άλλο ταξί αφού τον...
παράτησαν στο δρόμο οι ληστές.
Κερατσίνι: Το σημείωμα έγραφε: ληστεία!και φυσικά έγινε σε τράπεζα.
Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο.
Η ώρα είναι ακόμα 11 το πρωί και το δελτίο εγκληματικότητας της ημέρας περιλαμβάνει όλα αυτά τα περιστατικά που διαβάσατε χωρίς τις μικροκλοπές και λοιπές απατεωνιές που βρίσκονται πια στην ημερήσια διάταξη! Παράλληλα το Υπουργικό Συμβούλιο και στη συνέχεια την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει ο πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου για το πακέτο δράσης της επόμενης τετραετίας, ύψους 23 δισ. ευρώ.
Και μιλάει για πρόοδο,για ασφάλεια για έξοδο από την κρίση,για αναδιάρθρωση της χώρας,για το μέλλον της νέας γενιάς !!!και μπλα μπλα  μπλα!Για ποια χώρα μιλάτε κύριε Παπανδρέου,για ποιους νέους;
Εχετε καταλάβει  σε ποιο σημείο βρισκόμαστε;Σε ποια χώρα ζούμε;Κυκλοφοράτε στους δρόμους,μαθαίνετε γι' αυτή την τρομερή έξαρση της εγκληματικότητας;Που θα πάει αυτή η κατάσταση;Σε λίγο και με τους ρυθμούς που καλπάζει η ανεργία θα τρώει ο ένας τον άλλον και κανένας δεν θα μπορεί να εγγυηθεί ούτε τη δικιά σας ζωή.Πρόσφατο παράδειγμα ο Λοβέρδος χτες το βράδυ.Ακόμα και στη ζούγκλα υπάρχει μία τάξη,έστω κι αν ο νόμος του ισχυρού είναι απαράβατος!Εδώ υπάρχει ένα ξέφραγο αμπέλι,ένας γύρος του θανάτου,ανά πάσα στιγμή δεν κινδυνεύει μόνο η περιουσία μας αλλά η ίδια η ζωή μας.
Μπουχτίσαμε από λόγια και διαπιστώσεις,κάντε κάτι ουσιαστικό επιτέλους!

4 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει τους κατοίκους της Κερατέας!!! Πεταλωτής: "Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του έργου θα γίνει κανονικά"

    "Το έργο θα συνεχιστεί, αλλά όταν μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες -και μάλιστα όταν αφορά μια ολόκληρη τοπική κοινωνία- είναι σίγουρο ότι αυτή η έκβαση μόνον ως θετική θα μπορούσε να κριθεί", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Κερατέα, αποδεικνύοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δουλεύει ψιλό γαζί τους κατοίκους της Κερατέας.


    Ανεύθυνα παιδάκια σαν το Πεταλωτή δεν αξίζουν ούτε να τους σιχτιρίσεις.
    Στην αξιοπιστία δεν παίρνει ούτε καν ΜΗΔΕΝ, μπιλοζίρι παίρνει το μαγουλάτο αρκουδάκι.

    Πήρε ο ανεπρόκοπος διαχειριστής μας 5-6 χαζοχαρούμενα παιδάκια από τα κομματικά μπαράκια και είπε να φτιάξει κυβέρνηση.
    Του τιτανικού, εννοείται.

    Όσο για την Κερατέα οι υπόλοιποι Έλληνες ποτέ δεν θα μάθουν πόσα ξύλο φάγαμε, πόσα ιδιωτικά αμάξια μας κατέστρεψαν οι αστυνομικοί, πόση αγωνία τραβήξαμε για όσους συλλαμβάνονταν, πόσοι χάσαμε δόντια, πόσα ξενύχτια σαν τσιλαδόροι και άλλα που δεν έχει νόημα -τώρα πιά- να συζητάμε.

    Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε νεκρός.
    Εάν είχε υπάρξει πιστέψτε με, θα γινόταν του Αγίου Βαρθολομαίου.
    Πάνω από 3500 ντόπιοι είναι κυνηγοί, πολλοί οι ευέξαπτοι πιτσιρικάδες.
    Τέλος καλό όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι"Κερατεώτες" να γκρεμίσουν τα σπίτια τους που είναι εκτός σχεδίου κια να φύγουν αφού δεν είναι ουτε το 2% από εκεί!

    Όσο αφορά τις άλλες κοτε΄σνες του συγγραφέα που ανακάλυψε την εγκληματικότητα τώρα δεν έχω λόγο να πω. Όποιο δελτίο κι αν διαβάσει σε προηγούμενες δεκαετίες τα ίδια και τα ίδια και χειρότερα. Αν θέλει κάτι να μας πει ας κάνει μια στατιστική έρευνα με στοιχέια να δούμε κι εμείς εκείνο που βλέπει εκείνος για να πειστούμε και όχι να κάνει πλιάτσικο!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ι ΜιμηΜουνί
    είπαμε να παέι να γαμηθεί αλλού.

    εμείς λεφτά δεν έχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εργάζομαι στο μοναστηράκι από 17 (1977)χρονών μέχρι σήμερα....
    το έγκλημα πλέον έχει ξεφύγει...
    είναι σκληρό είναι πέρα από κάθε φαντασία, ούτε στις αμερικάνικες ταινίες δεν συμβαίνουν αυτά....
    η πολυ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ εφερε και τους απολίτιστους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ της,
    κατερριψε τις μεχρι σημερα αξιες μας,
    ο ηλικιωμένος τα παιδιά οι γυναικες και οι αδυναμοι συνανθρωποι μας εγιναν βορα του συγκεκριμενου πολιτισμού !!!!!!(εδω γελαμε η κλαίμε )
    τα παιδια μας εχασαν την ελληνικη παιδια και η οικογενεια βαρεσε διάλυση ..
    Μεσα όμως σε ολη αυτην την καταιγιδα βλεπω απο καπου ενα ΦΩΣ Και ναι ειναι στην κερατεα, συγνωμη ΚΕΡΑΤΕΑ με κεφαλαία γραματα. Εκει υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ακομα με ελληνικη παιδεία ..
    Φιλε ΚΕΡΑΤΙΩΤΗ σας ζηλεύω, μακάρι και οι αθηναιοι να μπορουσαν να αντιδρασουν ετσι και να πεταγαμε στη θάλασσα ολο αυτο το σκυλολόι
    που μας φορτώθηκε στο σβερκο , μαζι με τους γελοίους συμπαραστατες τους και τα λαμογια που κυβερναν τα τελευταια χρονια την ΕΛΛΑΔΑ μας..
    Φωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση