GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαζί τα φάγαμε, το ομολογεί και η γατούλα, του Πάγκαλου...

Από τον Δεξιό Είρωνα

Από τον Δεξιό Είρωνα

3 σχόλια

  1. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...


    Στα βόρεια προάστια της Αττικής επέλεξαν να μετακομίσουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλοντας να μειώσουν την απόσταση που πρέπει να διανύουν καθημερινά για να φτάσουν στη δουλειά τους.

    Η γνωστή παρουσιάστρια πηγαίνει καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά, ενώ ο δημοσιογράφος, που απέχει φέτος από την τηλεόραση, εργάζεται στο Μαρούσι.

    Η περιοχή που διάλεξαν να μείνουν είναι μία από τις καλύτερες της Κηφισιάς και σύμφωνα με γνωστά μεσιτικά γραφεία, η αξία της νεόκτιστης βίλας μαζί με το οικόπεδο, φτάνει το 1.500.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε την τελική επιλογή του καινούργιου σπιτιού, ενώ η σύγχρονη κατασκευή και οι ανέσεις που διαθέτει, ήταν οι κύριοι λόγοι που έκαναν το ζευγάρι να προχωρήσει στην επιλογή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σούσι του Γιώργου είχε γεύση από... καλαμπόκι

    Το σούσι του Γιώργου είχε γεύση από... καλαμπόκι
    Προφανώς θυμόσαστε ότι πριν συναντήσει (στις αρχές του μήνα) τον Γιουνκέρ, ο Πρωθυπουργός είχε βρεθεί ιγκόγνιτο στο Λονδίνο όπου- όμως, απαθανατίστηκε να τρώει σούσι στο πανάκριβο ρεστοράν Zuma.

    Όπως πήρε το μάτι μου - στο Πρώτο Θέμα το διάβασα, συνδαιτυμόνας του ήταν ο επιχειρηματίας Ντόρης Μαργέλλος,
    επιχειρηματίας ο οποίος κάποτε αποκαλούνταν και... καλαμποκάνθρωπος, λόγω της εμπλοκής του μαζί με τους Αποστολόπουλο και Αθανασόπουλο στην περιβόητη υπόθεση ελληνοποίησης γιουγκοσλαβικού- αν δεν με απατά η μνήμη μου- καλαμποκιού για να εισπράττουμε τις επιδοτήσεις.

    Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε πλήρως την πληροφορία: Μαζί με τον Γ. Παπανδρέου, στο Zuma είναι ο Θεόδωρος (Ντόρης) Μαργέλλος, φίλος από τα χρόνια της πρώτης (τους) νιότης.

    Ο κ. Μαργέλλος, είχε επιστρέψει επιχειρηματικά στην Ελλάδα πριν καμιά δεκαριά χρόνια, είχε κάνει «λονδρέζικο» το εστιατόριο «48» στην Αρματωλών και Κλεφτών πίσω από το γήπεδο της Αλεξάνδρας και πραγματοποίησε μια απόπειρα να μπει στον τύπο ως χρηματοδότης της City Press στα πρώτα της βήματα.

    Οι γνωρίζοντας λένε ότι συνεχίζει να έχει ανοικτή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, έχοντας ένα ρόλο άτυπου οικονομικού συμβούλου.

    Προσφάτως επανήλθε στην επικαιρότητα, όταν ο Καμμένος (19.05.2011) τον κατηγόρησε ότι ο ίδιος και η εταιρεία του αγόρασαν ασφάλιστρο κινδύνου επί ελληνικού ομολόγου.

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση