GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά Λ. Ρακιντζή...

Από τον Θανάση Λεπίδη ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR Συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Και όπως τουλάχιστον έλε...

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR
Συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Και όπως τουλάχιστον έλεγαν συνδικαλιστές, πρόκειται να εξαπολύσουν και μία "βόμβα" σε βάρος του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης  κ. Λέανδρου Ρακιντζή που ως γνωστόν έκανε την έρευνα για τις επιχορηγήσεις προς την ΓΕΝΟΠ.
Κατά τους συνδικαλιστές λοιπόν, είχε επιχορηγηθεί και ένας σύλλογος στον οποίο ο κ. Ρακιντζής φέρεται να...
 μετείχε (ως πρόεδρος;) στο Διοικητικό Συμβούλιο...

4 σχόλια

  1. Μάλιστα τώρα του την πέφτουν, του Ρακιτζή, τα γεράκια με τα κεκτημένα δικαιώματα για δωρεάν κατανάλωση ρεύματος, που όμως ΤΟ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ στους γείτονες ένοικους της πολυκατοικίας, οι επί σειράς ετών τσιλιαδόροι της ληστείας των συγγενών και φίλων τους.
    Η μαφία των συνδικαληστών καλά κρατεί αφ΄ ότου ο εργατοπατέρας Γιανόπουλος, επί ΠΑΣΟΚ, διέλυσε το συνδικαισμό.

    http://s6.zetaboards.com/Bill_Still_Reforum/topi/1176801/1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο βρίσκει τον εαυτό της στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Δηλαδή όταν κλέβει και κάποιος άλλος όπως εγώ τότε είμαι νόμιμος! Μπράβο ατσίδες!
    Τα παίρνατε ή όχι; Αν τα έπαιρνε και ο παπούς μου είσαστε αθώοι; Δεν πάτε να πνιγήτε;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτως η άλλως, απλώς δεν υπάρχει συνδικαλισμός στην ελλάδα. Από τη στιγμή που ο συνδικαλισμός είναι προέκταση ενός κόμματος, απλώς δεν είναι συνδικάτο. Γι αυτό και δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείται καν αυτή η λέξη για τα υπάρχοντα "συνδικάτα". Ο μόνος λόγος ύπαρξης ενός συνδικάτου είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του εργαζόμενου, ότι και αν ψηφίζει αυτός.
    Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια "επανεκκίνηση" σ΄αυτή τη χώρα βάζοντας τα "ρολόγια" στο μηδέν. Και επανεξετάζοντας τα πάντα από τη βάση τους. Αυτό αντιπροσωπεύει τεράστια δουλειά και τιμιότητα αν θέλουμε το οίκημα να στηθεί πάνω σε γερά, αντισεισμικά θεμέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ζητούμενο δεν πρέπει να είναι πόλεμος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με Ρακιντζή, μα η σιωπή ή ο πόλεμος του όταν βολεύει και όπως βολεύει.
    Γκαξτερικές μέθοδοι μακριά από το έρημο δημόσιο συμφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση