GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατοπήματα του Δημάρχου Ιθάκης...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΙΘΑΚΗΣ Ατοπήματα του Δημάρχου Ιθάκης   Η εφαρμοζόμενη τακτική από το Δήμαρχο Ιθάκης, κ. Ιωάννη Αντ. Κασσιανό, στην λή...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΙΘΑΚΗΣ

Ατοπήματα του Δημάρχου Ιθάκης 
Η εφαρμοζόμενη τακτική από το Δήμαρχο Ιθάκης, κ. Ιωάννη Αντ. Κασσιανό, στην λήψη αποφάσεων και υλοποίηση σχεδίων για δημοτικά έργα χωρίς την επιβαλλόμενη προηγούμενη έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, γίνεται καθημερινά όλο και πιο έκδηλη, με τον πληθυσμό του νησιού να προβληματίζεται και να αγωνιά για το αύριο. Πέραν από την τυπική διαδικασία της παράκαμψης του Δημοτικού Συμβουλίου, που συνιστά παρανομία και πρέπει να ελεγχθεί από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος για τις επί μέρους πράξεις και παραλείψεις του, ο Δήμαρχος προέβη και στην...
 αλλαγή δρομολογίων και προσεγγίσεων του πλοίου γραμμής "ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ", αντί δηλαδή να προσεγγίζει στο αναγνωρισμένο και ασφαλές λιμάνι του Βαθέως ως αρχή και κατάληξη του δρομολογίου, να προσεγγίζει μόνο στο μέχρι σήμερα αλιευτικό καταφύγιο του Πίσω-Αετού, που αύριο θα γίνει πραγματικό λιμάνι με το μεγάλο έργο των 7.000.000 ευρώ, που προώθησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την Νομαρχία Κεφαλονιάς-Ιθάκης. Ζήτησε μάλιστα η αρχή και το τέλος του δρομολογίου να είναι το λιμάνι της Σάμης, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση του επιβατικού κοινού.
Η άμεση κίνηση της Αντιπολίτευσης να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Μ.Κ.Ι. την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011, με την ασυνήθιστα μεγάλη σε πλήθος και παλμό συμμετοχή του λαού της Ιθάκης ανέτρεψε την απόφαση του Δημάρχου. Η σοβαρή, τεκμηριωμένη και υπεύθυνη εισήγηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θαν. Λιβιτσάνη, αλλά και οι ομιλίες των μελών του Δ.Σ., που αντετίθεντο στην επιστολή του Δημάρχου στο επίμαχο θέμα, πρωτίστως όμως η καταλυτική παρουσία και η εξαιρετικά ζωηρή και αποφασιστική συμμετοχή του λαού της Ιθάκης επί του θέματος, είχαν σαν αποτέλεσμα την ακύρωση της επιστολής του Δημάρχου για την αλλαγή των δρομολογίων του πλοίου "ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ", παραμένοντας έτσι το Βαθύ ως κύριο λιμάνι προσέγγισης στην Ιθάκη. Επισημαίνουμε την δυσαρέσκεια του κόσμου από την μέχρι τώρα συμπεριφορά του Δημάρχου Ιθάκης, κ. Ιωάννη Αντ. Κασσιανού, αγωνιούμε για την αιθεροβάμονα αναπτυξιακή πολιτική του και αισθανόμαστε ντροπή για την έλλειψη καλής κοινωνικής αγωγής και ευγένειας:
1) Ήταν απαράδεκτη και καταδικαστέα η φρασεολόγια του Δημάρχου προς συμπολίτες μας στην συγκέντρωση που έκανε στον Κινηματογράφο στο Βαθύ τον Δεκέμβριο του 2010 προ της ανάληψης των καθηκόντων του.
2) Είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η υβριστική φρασεολογία του σε ανοιχτές επιστολές προς τα πρόσωπα που διατέλεσαν κατά το παρελθόν Έπαρχοι, Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι και η συλλήβδην γενική απαξίωση των έργων τους.
3) Είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η περιφρόνηση του Νόμου από την Δήμαρχο, που λαμβάνει καίριες και κρίσιμες αποφάσεις ερήμην και χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα, που μόνο αυτό, το Δημοτικό Συμβουλίου δικαιούται εκ του νόμου να αποφασίζει.
Η Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ιθάκης
Γεράσιμος Δελαπόρτας
Διονύσιος Γριβας
Ιωάννης Παξινός
Τασία Δενδρινού
Ιωάννης Βλάχος
Νίκος Δενδρινός
Βαθύ Ιθάκης, 28 Απριλίου 2011

1 σχόλιο

  1. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση