GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το θαλάσσιο μέτωπο ανήκει στην Πάτρα...

Από τον Γιώργο Δρακούλη Τάσσομαι αδιαπραγμάτευτα υπέρ της δίκαιης απαίτησης όλων των Πατρινών να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση στη θάλασσα...

Από τον Γιώργο Δρακούλη
Τάσσομαι αδιαπραγμάτευτα υπέρ της δίκαιης απαίτησης όλων των Πατρινών να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση στη θάλασσα τους και να αξιοποιηθεί από όλους τους φορείς αλλά και το κράτος όπως αρμόζει σε μια παραλιακή πόλη.
Δυστυχώς όμως όπως συμβαίνει με τις περισσότερες επαρχιακές πόλεις έτσι και η Πάτρα αντιμετωπίζει την αδιαφορία της Κυβέρνησης που στέκει αμέτοχη και αποφεύγει την υλοποίηση έργων και την πραγματοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συμπολιτών μας με μόνιμη πρόφαση τον τελευταίο καιρό την οικονομική κρίση. Θεωρώ ότι αυτός που φέρει την ουσιαστική και μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος,ο οποίος προεκλογικά προσπάθησε..
..με μια κίνηση αποπροσανατολισμού στέλνοντας μια επιστολή η οποία βαπτίστηκε εφτάμηνιαία παραχώρηση που αποδείχτηκε ψευδή και ανεπαρκή. Βέβαια μετεκλογικά
Δεσμεύομαι ότι εγώ προσωπικά αλλά και η ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ θα είμαστε δίπλα και συμπαραστάτες στις κινητοποιήσεις των πολιτών και των φορέων της πόλης μας που διεκδικούν από την πολιτεία πράγματα που αυτονόητα επιβάλλονται και ζητούν άμεσα την λήψη πολιτικών αποφάσεων από τους αρμόδιους φορείς .Η μεταφορά όλης της λιμενικής λειτουργίας της πόλης στο νέο λιμάνι κρίνεται απαραίτητη ώστε οι παλιοί χώροι του λιμανιού να δοθούν στα χέρια των Πατρινών και κατ’ επέκταση όλο το θαλάσσιο μέτωπο με σκοπό την αξιοποίηση του. Η πόλη ανήκει στους πολίτες και οποιαδήποτε έργα πρέπει να λειτουργούν προς όφελος τους για την ανάπτυξη της πόλης.
Θα είμαστε παρών σε όλες τις πρωτοβουλίες των πολιτών και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος που αφορά την πόλη μας!

*Ο Γιώργος Δρακούλης είναι πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαίας

2 σχόλια

  1. Δεν πάει πουθενά χωρίς το κανό του !
    Δείτε φωτο

    Πρώτη δημοσίευση: 24.04.2011 | 12:32 NewsIt.


    Η Ελλάδα τραβάει κουπί εδώ και καιρό, μαζί και ο πρωθυπουργός της... Η λατρεία του Γ. Παπανδρέου για το κανό τον κάνει να μην το αποχωρίζεται όπου κι αν πάει.

    'Οταν μάλιστα οι διακοπές είναι πάνω από 3 ημέρες και μάλιστα σε νησί η ευκαιρία για άσκηση δεν πρέπει να χαθεί.
    Δείτε φωτό.


    Το σκάφος του λιμενικού δένει στο λιμάνι της Υδρας με το κατακίτρινο κανό του πρωθυπουργού


    Οι θαμώνες στα ουζερί της παραλίας βλέπουν το κατακίτρινο κανό και... καταλαβαίνουν.

    - Πάντως σήμερα στο Πασχαλινό μήνυμα του ο Γαπ δήλωσε...
    "στο τέλος θα έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει "
    ..τώρα αυτό είναι απειλή ?

    Είναι δηλαδή σαν προειδοποίηση του στυλ" θα πάθετε αυτό που σας αξίζει" ?
    χαχαχαχαχα...

    Ευτυχώς τα κανό δεν έχουν αλυσίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να η αληθεια για τα Προτυπα σχολεια!!

    Η ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ αννα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και την Μπουντα Ελενη την αγραμματη συμβουλοτης!!

    ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΝΔ!!!!

    Δήλωση Βόζεμπεργκ σχετικά με τα Πρότυπα-Πειραματικά Σχολεία
    Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με το θεσμό των Πρότυπων-Πειραματικών Σχολείων.


    “Το θεσμό των Προτύπων-Πειραματικών σχολείων, τα οποία το ΠΑΣΟΚ περιφανώς κατήργησε, με ιδεολογικά και κομματικά κριτήρια, πριν από τρεις δεκαετίες, δημιουργώντας τα σημερινά υποβαθμισμένα Πειραματικά σχολεία, χωρίς θεσμικό πλαίσιο και στόχους, επαναφέρει η σημερινή κυβέρνηση.
    Αποτελεί δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας και των επιλογών της η εξέλιξη αυτή.


    ΔΟΚΤΩΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΩΣΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    ΠΑΣΟΚ

    24 Απρ 2011 4:13:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση