GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστική απόφαση του Βαλβέρδε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό‏...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο Στο "τιμόνι" του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με αποκ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
Στο "τιμόνι" του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τόσο από τις τάξεις των "ερυθρολεύκων", όσο και από την Ισπανία. Το απόγευμα της Δευτέρας ο Βάσκος τεχνικός συζήτησε τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ και τον δικηγόρο τους για το μέλλον του και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί την καλύτερη ποδοσφαιρική στέγη για τον ίδιο και την καριέρα του.
Ο μάνατζερ του 47χρονου τεχνικού του ξεκαθάρισε ότι θεωρεί λανθασμένη την απόφαση να φύγει από τους "ερυθρόλευκους", αφού προτιμότερο για το μέλλον του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό προκειμένου να...
 διακριθεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ (κάτι που θα είναι και το πρώτο του με τους Πειραιώτες). Από την άλλη του επεσήμανε ότι στον Ολυμπιακό έχει τα πάντα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση όπου και του έδωσε τα "κλειδιά" της ομάδας.
Καθοριστικό ρόλο, βέβαια, στην απόφαση του Βαλβέρδε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν έπαιξε η σύζυγός του, η οποία έδειξε κατανόηση και συνένεσε να κάνει υπομονή.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να περιμένει τη συνάντηση της Πέμπτης μεταξύ των Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να μάθει την απάντηση του Βάσκου τεχνικού, αλλά οι διοικούντες γνωρίζουν από τώρα την έκβαση της υπόθεσης. Από χθες (10/4) άπαντες στον Ολυμπιακό εμφανίζονταν χωρίς άγχος για το θέμα του προπονητή, αφού είναι ενήμεροι για την απόφαση του Βαλβέρδε.
http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=9089

3 σχόλια

  1. Ρε Ερνέστο μη φεύγεις και μας έρθει κανένας σαν και εκείνον που στη διάρκεια του αγώνα έπαιρνε παραγγελίες για σουβλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα παπάρια μας. Εδώ ψωμί τυρί δεν έχουμε η οριστική απόφαση του Βαλβέρδε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό‏ μας μάρανε. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 7:26 αφου έχεις ψωμί τι το θες το τυρι; Παληοπλεονέκτη !
    Ερνέστο και ξερό ψωμί ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση