GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχολικές εκδρομές των μαθητών της Λέσβου στη Τουρκία...

Από το http://aegaio.blogspot.com/ Ξεκίνησαν από πέρυσι , αλλά φέτος έχουμε και σχολεία απ’ τη Λέσβο που επέλεξαν να διοργανώσουν την κ...

Από το http://aegaio.blogspot.com/
Ξεκίνησαν από πέρυσι, αλλά φέτος έχουμε και σχολεία απ’ τη Λέσβο που επέλεξαν να διοργανώσουν την καθιερωμένη «πενταήμερη» εκδρομή τους απέναντι. Φαίνεται ότι το κόστος είναι χαμηλότερο από τους ως τώρα γνωστούς για πενταήμερες εκδρομές προορισμούς (Ρόδος, Κέρκυρα κ.λπ.) και οπωσδήποτε από εκπαιδευτικής άποψης η επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Μικράς Ασίας ή στη μεσαιωνική Κωνσταντινούπολη αξίζει τον κόπο. Γνωρίζουμε ότι...
 και από τουρκικά λύκεια υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον, κολλάνε όμως στο πρόβλημα της βίζας. Στη τελευταία (24/2/11) συνάντηση Τουρκίας - Ε.Ε., μεταξύ άλλων, προτάθηκε η κατάργηση βίζας για παιδιά έως 12 χρόνων. Αν βελτιωθεί η συμφωνία και επεκταθεί το μέτρο για ανηλίκους έως 18 ετών, τότε εκτιμάται ότι θα λειτουργούσε η αμοιβαιότητα και στις σχολικές εκδρομές και θα μπορούσαν και οι τούρκικες «πενταήμερες» να έρχονται στα νησιά μας.
Ας το δούνε οι αρμόδιοι και οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό.
http://www.emprosnet.gr/Opinions/articles/?EntityID=397b7cca-185d-4165-9209-3e8718c840eb

4 σχόλια

  1. Σχολικο ξεσαλωμα εννοεις οτι κανουν διοτι απο εμπειρια εζησα μια νυχτα φρικης στην Θεσσαλονικη οπου δεν μας αφησαν να κοιμηθουμε τα νεα αυτα ατομα αποδεικνυοντας οτι δεν σεβονται τιποτα και αυτο το εχουν μαθει απο τις οικογενειες τους και απο την ανοχη των δασκαλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ελληνικός τουρισμός έχει κρίση.
    Οι μαθητές κάνουν τις εκδρομές στο εξωτερικό!!!
    Το υπουργείο Παιδείας καθεύδει.
    Τα επιμελητήρια σιωπούν.
    Ο λαλίστατος υπουργός οικονομικών
    επιδοτεί με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τον τουρισμό ξένων χωρών.
    Και υπάρχουν και μερικοί που επικροτούν τέτοιες ενέργειες.
    Μήπως είμαστε άξιοι της κακοδαιμονίας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρός για κατανόση και σύσφυξη σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων για να σταματήσει το παραμύθιασμα και η εξάρτηση ης πολιτικής από υποβρύχια που γέρνουν κι αεροπλάνα χωρία εξοπλισμό, ώστε νά περισεύουν μίζες να τους λαδώνουν για γάμους και οφσορ, κι από την άλλη να εκβιάζουν ΚΑΙ της συνειδήσεις των για περισσότερο εξοπλισμό.

    Πἐρα όμως απ΄ αυτό!!!

    Πολλά καθώριζουνν την μοίρα των ανθρώπων.
    Είναι ΔΙΚΑΙΟΥ Ανάγκη, η πρωτοβουλία συμμετοχής..ΕΔΩ..γιατί οι νταβατζήδες και καταχραστές της Δημόσιας περιουσίας έχουν κι άλλού στραμένω το μυαλό τους.

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html#sign

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ "ΜΥΡΩΔΑΤΟ"
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ. ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ «ΠΑΙΡΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ ΚΡΥΩΜΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΥΧΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση