GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ του Βωμού...

Από τη Νικιάννα Σιάνου Στις 18.04.2011 θέλοντας να ολοκληρώσουν το βέβηλο έργο τους οι κάτωθι: Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, ο...

Από τη Νικιάννα Σιάνου
Στις 18.04.2011 θέλοντας να ολοκληρώσουν το βέβηλο έργο τους οι κάτωθι: Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, ο υπουργός Πολιτισμού, ο Η.Σ.Α.Π. Α.Ε. και η Κοινοπραξία, κατέθεσαν αιτήσεις ανακλήσεως προσωρινής διαταγής εναντίων της απόφασης και κατά, των 15 συνειδητοποιημένων ενεργών πολιτών, αλλά και κατά του δικηγόρου Γεωργίου Κόκκα και κατά των δύο πρόσθετων παρεμβάσεων από δικηγόρο της Περιφέρειας Αττικής και από την ΜΚΟ Πλειάδες, ξεχνώντας τις Ελληνικές Μυθικές Διαδρομές.
Η εκδίκαση των αιτήσεων αυτών που...
είχε οριστεί για την Τετάρτη 20.04.2011, αναβλήθηκε κατόπιν σθεναρής αντίδρασης των 15, για την Πέμπτη 21.04.2011 και ώρα 12:00 στα Δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 5. Σας περιμένουμε όλους εκεί για υποστήριξη και όχι μόνο.
Όποιος πολίτης επιθυμεί μπορεί μετά την εκφώνηση της έναρξης της δίκης, απολύτως νομίμως, να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της θέσης των 15 αρχικών αιτούντων για την ανάδειξη του Βωμού στο δικαστήριο! Μια πράξη πλήρους νομιμοποίησης των χιλιάδων υπογραφών που συνελλέγησαν υπέρ του Βωμού.

2 σχόλια

  1. Προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
    Αυτή είναι η αποστολή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
    Αυτή είναι η αποστολή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση