GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκήρυξε επίσημα τον Αλογοσκούφη -μέσω Μιχελάκη- ο Σαμαράς...

Νέο θέμα προέκυψε στη ΝΔ : Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης σύγκρινε τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ...

Νέο θέμα προέκυψε στη ΝΔ: Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης σύγκρινε τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη, με την απογραφή του Γ. Αλογοσκούφη το 2004, υποστηρίζοντας ότι ήταν καταστροφικά και τα δύο για το κύρος της χώρας.
«Όσο εγκληματικό είναι αυτό που κάνει ο Πάγκαλος τώρα, αλλά και οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, δυσφημώντας τη χώρα στο εξωτερικό, άλλο τόσο καταστροφικό ήταν και η απογραφή Αλογοσκούφη…» τόνισε με έμφαση, σε συνέντευξή του σε...
 ραδιοφωνικό σταθμό o κ. Μιχελάκης. Ο κ. Μιχελάκης υπερασπίστηκε την πολιτική των κυβερνήσεων Καραμανλή, παραδέχτηκε όμως –όπως έχει κάνει και ο Αντ. Σαμαράς- "λάθη και παραλείψεις".

6 σχόλια

  1. Αυτός ο μιχελάκης πιο πολύ ζημιά σας κανει ρεεεε!

    Ξυπνάτε !

    Εκτός κι αν επιτηδες τον βαλατε να κράζει, για να κρατά τα ποσοστά της ΝΔ στα επιπεδα ΠΟΛΑΝ.

    Ετσι συντηρείται το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και εσείς στην αντιπολίτευση,

    δεν είναι και ασχημα να είσαι στην αντιπολίτευση υπο τας παρούσας συνθήκας, να εισπράτεις 10000 ευρώ το μήνα και να κανεις τον καμπόσο.

    Την κυβέρνηση αποφεύγετε, και δεν πρόκειτε ποτέ να δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ψεύτης και ο κλέφτης….

    Μια του κλέφτη: Θυμάστε το περίφημο e-mail του τορναδόρου από την Κρήτη, τι πανικός έγινε και τι πολιτική προβοκάτσια στήθηκε μια και άμεσα η κυβέρνηση είχε κατηγορήσει τη ΝΔ ότι διακινεί τέτοιες φήμες…..

    Ακόμη ψάχνουνε τον τορναδόρο.

    Δυο του κλέφτη: Αίτημα εισαγγελικής έρευνας για διακίνηση φημών που επηρέασαν την πορεία των αγορών εξέδωσε χθες 20 Απριλίου 2011, το υπουργείο Οικονομικών με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού (πριν την κάνει για διακοπές).

    “Επειδή κάθε διακίνηση ψευδών ειδήσεων είναι ικανή να δημιουργήσει ανησυχία στο ευρύτερο κοινό, το Υπουργείο Οικονομικών θα ζητά εφεξής τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο“.

    Ετοιμάζονται οι “Άγγελοι του Τσάρλυ” για να απαγάγουν τα μεγαλοστελέχη της Citi Group του Λονδίνου.
    Αλλά…
    “Νέο ρεκόρ πάνω από τις 1.400 μονάδες βάσης καταγράφει τη Μ. Τετάρτη το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων, μετά από τις δηλώσεις του σύμβουλου της γερμανικής κυβέρνησης ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να χρειαστεί αναδιάρθρωση του χρέους της.”

    Επιστήμονες τα παλικάρια.
    Διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι ρεεε.., μην μασάτε.

    Τρεις και η κακή τους μέρα:
    20 APR 2011, Wall Street Journal.

    Για περίπου ένα χρόνο, η επίσημη άρνηση της Ευρώπης να αναγνωρίσει ακόμη και το ενδεχόμενο ελληνικής αθέτησης εξόφλησης του χρέους αγγίζει τα όρια του κωμικού. Αλλά με τα ελληνικά διετή ομόλογα να αποφέρουν 20% και τα CDS να αποτιμώνται ως εάν η αθέτηση εξόφλησης του χρέους είναι πιο πιθανή να γίνει από το να μη γίνει, η άρνηση της ΕΕ έχει γίνει από διασκεδαστική επικίνδυνη.

    Οι αναφορές των Media αυτήν την εβδομάδα παρέπεμπαν σε Έλληνες, Γερμανούς και στελέχη της ΕΕ και του ΔΝΤ οι οποίοι ανώνυμα παραδέχονταν το αυτονόητο: Ακόμα και αν η Ελλάδα πληροί τους στόχους που συμφωνήθηκαν στο πακέτο διάσωσης της, θα επιβαρυνθεί με ένα χρέος που δεν είναι βιώσιμο, το οποίο κάνει μια αναδιάρθρωση των υπόλοιπων οφειλών, που πλησιάζει τώρα πλέον το 150% του ΑΕΠ, κάτι το αναπόφευκτο. Όλες αυτές οι αναφορές μέχρι στιγμής έχουν επιτευχθεί με την επίμονη άρνηση από εκπροσώπους τύπου και άλλους αξιωματούχους….

    Ρουφήχτε τ’ αβγό σας.

    Άντε ¨Καλή Αναστ….” , κομμένο όπως θέλει ο κυρ-Δήμαρχος.


    - Κυβέρνηση για τα πανηγύρια.

    Φταίει ο γάιδαρος, βαράμε το σαμάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Enemy of the State: O Πινόκιο κάνει τον Πουαρό και ψάχνει τον εχθρό του έθνους που μιλάει για αναδιάρθρωση... καλά τη Βάσω δίπλα του δεν την βλέπει ;

    Υπουργείο Οικονομικών: Ζήτησε την επείγουσα διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών, σχετικά με την σημερινή κίνηση στο Χρηματιστήριο και στην αγορά ομολόγων..

    Κι επειδή δεν μπορεί πια κανείς να τους πει αξιόπιστους, αναρωτιέμαι
    ποια μέλη της Κυβέρνησης συμμετείχαν
    στο πάρτυ £££££££££££$$$$$$$$$$$$

    Το Τ 13 των Προβόπουλου - Παπακωνσταντίνου, είναι νωπό..

    Η δανειακή σϋμβαση ΔΝΤ, των 500
    εκατομμυρίων μόνο στην Αγγλική
    εταιρεία, βρωμάει...

    Οι ΜΙΖΕΣ για αυτήν σε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    καλύπτους με βρώμα, όλο τον πλανήτη περισσότερο και το ραδιενεργό των Ιαπώνων.

    ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΦΑΓΑΝΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Κλ.22 Απρ 2011, 3:01:00 μ.μ.

    Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι αποδοκιμάζει ο Σαμαράς ,έστω και με καθυστέρηση, τον Αλογοσκούφη και την απογραφή του που σώρευσε δεινά στην Ελλάδα.
    Χρωστάει άλλη μία αποδοκιμασία ο Σαμαράς κατά της δεξιάς καταγγελίας για το "ελληνικό" καλαμπόκι που την πλήρωσε άδικα με ειδικό δικαστήριο,ο πρώην εισαγγελέας υπουργός Νίκος Αθανασόπουλος.
    Ελπίζω,στο εξής, να βλέπουν πρώτα το συμφέρον της Ελλάδας και μετά το συμφέρον του κόμματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση