GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κατάργηση του κέντρου νεοσυλλέκτων του Άργους Ορεστικού...

Από την   Δημ.Τ.Ο.  Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς   Μηταλίδης Κίμων Τις τελευταίες μέρες γίναμε , για άλλη μια φορά, μάρτυρες στο θέατρο ...

Από την  Δημ.Τ.Ο.
 Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς
 Μηταλίδης Κίμων
Τις τελευταίες μέρες γίναμε, για άλλη μια φορά, μάρτυρες στο θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές και πάλι τα μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η κατάργηση του κέντρου νεοσυλλέκτων του Άργους Ορεστικού και η τελικά προσωρινά(αν τελικά γίνει και αυτή) επαναλειτουργία του μας έμαθε πως πλέον η πολιτική γίνεται με προσωπικές παρεμβάσεις, με προσωπικά ραντεβού πολιτικών φίλων αλλά και τηλεφωνήματα εχθρών.
Η προχειρότητα είναι το alter ego της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Προχειρότητα στην υγεία, στην παιδεία τώρα και στο στρατό. Αλήθεια πόσο σίγουροι μπορούν να...
 είναι οι πολίτες από τις λεκτικές και μόνο δεσμεύσεις των υπουργών αυτής της κυβέρνησης; Ποιος μας εξασφαλίζει ότι ο αυριανός υπουργός Εθνικής Αμύνης θα δεσμεύεται από μια «υπόσχεση» του προκατόχου του; Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα η έννοια συνέπεια δε συνάδει με τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και μόνο τα γραπτά μένουν, αναμένουμε λοιπόν κι εμείς το γραπτό κείμενο που θα αναφέρεται ρητά στο κέντρο νεοσυλλέκτων του Άργους Ορεστικού και στην οριστική και μόνιμη αλλά ταυτόχρονα και με τον ίδιο αριθμό στρατεύσιμων λειτουργία του.
. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν εξάλλου αυτή που πριν μερικά χρόνια κίνησε τις διαδικασίες της κατάργησης της 15ης Ταξιαρχίας Πεζικού. Για μας σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Δεν μπορεί τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να πανηγυρίζουν ότι δε χάσαμε τα κεκτημένα, ότι είναι και πάλι(;) δικά μας τα αυτονόητα.
Αλλά δυστυχώς αυτό είναι το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, όπου τη μία μέρα πανηγυρίζει για τις «μεγάλες» εθνικές επιτυχίες στις συνόδους κορυφής και την επομένη έρχεται η πραγματικότητα να τους επαναφέρει, όσο γίνεται για τη σημερινή κυβέρνηση, στην ωμή πραγματικότητα.
Το μνημόνιο ΑΠΕΤΥΧΕ, η ακολουθούμενη πολιτική οδηγεί σε διαρκή μαρασμό την οικονομία της χώρας και η επερχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους θα μας δώσει την χαριστική βολή.
Γι’ αυτό κύριοι αλλάξτε όσο είναι καιρός για να μη βουλιάξουμε όλοι μαζί σας.
Οι πολίτες δεν είναι ικέτες και δεν πρόκειται να μετατραπούν σε επαίτες για τα αυτονόητα.

5 σχόλια

  1. "Μαλλιά-κουβάρια" στο ΥΕΘΑ για το κλείσιμο στρατοπέδων, λόγω Πετσάλνικου.

    Επί 18 μήνες στο ΥΕΘΑ, συζητούσαν για το ποια στρατόπεδα θα έπρεπε να κλείσουν! Τουλάχιστον είχαν συμφωνήσει στο κλείσιμο.

    Κι όταν αποφάσισαν και έγραψαν τη λίστα, πήραν αμέσως …γομολάστιχα κι άρχισαν να σβήνουν!
    Η αιτία προφανής: γκρίνια από τους "συναδέλφους βουλευτές" που μεταφέρουν τη γκρίνια των τοπικών συμφερόντων που ως γνωστόν ψηφίζουν. Κι αν η ηγεσία του ΥΕΘΑ αντιστάθηκε για κάποια 24ωρα στις πιέσεις, αρκούσε το αίτημα του Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου για να ξανανοίξει πριν κλείσει καλά, καλά ένα στρατόπεδο-κέντρο νεοσυλλέκτων, το Άργος Ορεστικό!

    Ο Πρόεδρος της Βουλής φέρεται να "γκρίνιαξε" στον υπουργό Άμυνας για το κλείσιμο του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Άργος Ορεστικό και ο κ.Βενιζέλος φέρεται να δέχτηκε το αίτημα και ζήτησε από το ΓΕΣ να το εξαιρέσει.

    Αυτό όμως δεν αρέσει καθόλου στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη, ο οποίος μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν συναινούσε! Και είχε ισχυρή επιχειρηματολογία. Δεν μπορεί ο ίδιος να κλείνει το στρατόπεδο της εκλογικής του περιφέρειας ,το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Κόρινθο και να μένει ανοιχτό το Άργος Ορεστικό! Ο Μπεγλίτης θεωρεί ότι αν αρχίσουν οι "εκπτώσεις" , τότε οι αντιδράσεις και οι πιέσεις θα συνεχιστούν και το εγχείρημα για κλείσιμο στρατοπέδων σε ποσοστό 30% θα καταλήξει σε φαρσοκομωδία!

    Μην ξεχνάμε ότι και ο υπεύθυνος της ΝΔ για θέματα Άμυνας Μαργαρίτης Τζήμας, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το κλείσιμο του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Παρανέστι Δράμας, έχοντας καταθέσει και ερώτηση στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
    ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΗ.

    Ποιους από το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την χθεσινή δήλωση-πύραυλο που διένειμε χθες στα ΜΜΕ ;

    Μήπως τα δικά του παιδιά με πρώτο και καλύτερο τον Μιχάλη Καρχιμάκη ;

    Θα γελάσουμε πολύ. Τουλάχιστον...εμείς που ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα.

    Ότι δεν μπόρεσε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Νέα Δημοκρατία να εξοντώσει τον Καρχιμάκη, μπορεί να το κάνει σε ένα βράδυ ο Άκης Τσοχατζόπουλος !

    Μόνο το cd με τα εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφέτια που έκανε ο Καρχιμάκης επί υπουργίας Άκη, όταν ο Καρχιμάκης αλώνιζε στο Πεντάγωνο αρκούν.

    Αυτά προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ
    ΚΑΤΩ ΚΟΥΡΑΔΟΚΑΣΤΡΟΥ.ΚΑΙ
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ , ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥ.. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ;
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4,16 ..ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ
    ΕΣΕΝΑ.

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ..ΠΟΥΣΤΑΡΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 13 Απρ 2011 9:03:00 μ.μ.

    ..προς το παρόν μαλάκες Σούρδοι με τη μείωση του τζίρου που θα επιφέρει το κλείσιμο του στρ/δου στη τοπική σας οικονομία, τραβήξτε να ζητήσετε άφεση αμαρτιών απο τις τράπεζες που σας περιμένουν να σας γαμήσουν.
    Καλλίτερα να πάτε να πνιγείτε στον Αλιάκμωνα....ούστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση