GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υγειονομική κατάντια της Πάρου...

Από το fileleutheros.pblogs.gr Μιας και πλάκωσαν όλοι οι βουλευτάδες στο νησί μας για να κάνουν Πάσχα, όλο το πράσινο σύστημα ξεσηκώθηκε...

Από το fileleutheros.pblogs.gr
Μιας και πλάκωσαν όλοι οι βουλευτάδες στο νησί μας για να κάνουν Πάσχα, όλο το πράσινο σύστημα ξεσηκώθηκε μην τυχόν και γίνει τίποτα και έχουμε «άσχημη» εικόνα προς τα έξω.
Έτσι, έφεραν παιδίατρο για 4 (!) μέρες και το διαλαλούν!
Έφεραν νοσηλεύτρια για λίγες μέρες για να βγαίνουν οι βάρδιες.
Απέσπασαν για λίγες μέρες διασώστη για να...
έχουμε μέχρι την Τρίτη του Πάσχα 3 βάρδιες καθημερινά στο ΕΚΑΒ.
Όλα τα παραπάνω στο θέατρο του παραλόγου προκειμένου μην γίνει τίποτα όσες μέρες είναι εδώ οι βουλευτάδες μας. Από την Τρίτη και μετά μαλάκα Παριανέ πορεύσου μόνος σου και παρακάλα για μία ένεση, για μία διακομιδή μέσα στο νησί σου, για ένα γιατρό.
Επόμενο ραντεβού για αξιοπρεπή «υγεία» στην Πάρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

4 σχόλια

  1. Απο την ακατάσχετη διάρροια, λόγω άκρατου ντερλικόματος με λιόκαυτα της Πάρου, τους έσωσε, καθώς λένε, ο μετακληθείς άρον άρον κι απο μακρυά, γιατρός.

    Απο το κλίσμα όμως που θα φάνε στις επόμενες εκλογές, αν προλάβουν, δεν τους σώζει κανείς!!!!!!!!!!
    Ούτε κι ο Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η μορφή εξουσίας στην ελλάδα, οι περισσότεροι πολιτικοί, δηλαδή πολιτικάντηδες μιας και πολιτικός είναι σπάνιο είδος, χρησιμοποιούν τη θέση τους για προσωπικό όφελος. Η κάθε κυρά-κατίνα, αρσενική η θηλυκή, θέλει εξουσία με σκοπό την αυτοεξυπηρέτηση της. Εξουσία = είμαι σπίτι μου και κάνω ότι γουστάρω με τα λεφτά των άλλων. Ματαιόδοξοι ξελιγωμένοι άπληστοι καταχραστές της οποιασδήποτε παραμικρής θέσης που την μετατρέπετε σε ιδιωτικό κτήμα και είσαστε ανίκανοι, ως εκ τούτου, να το κάνετε να ανθίσει.
    Θα ήθελα να ρωτήσω τον κάθε υποτιθέμενο πολιτικό, από τον πιο μεγάλο μέχρι τον πιο μικρό, και όσους ασχολούνται με τα πολιτικά και τα κοινωνικά της χώρας, αν έκατσαν ποτέ έστω και μια φορά να αναλογιστούν, να ψάξουν, να σκεφτούν και να εμβαθύνουν, τι είναι εκείνο που τους ώθησε να ασχοληθούν με την πολιτική και τις υποθέσεις της χώρας και της κοινωνίας. Για ποιους λόγους κάποιος αποφασίζει να ασχοληθεί με την πολιτική και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ψηφίζουν τα γιδοπρόβατα..?

    Πασοκ και Ραγκούση βλαχοδήμαρχο.!

    Άντε καλό ψόφο τώρα.
    ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ο ΚΑΝΟ χτυπημένος...
    ΕΠΑΙΖΕ ΣΚΟΥΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!

    Μπορεί ο κόσμος να καίγεται,
    τα spreads να ανεβαίνουν στα ύψη, το χρηματιστήριο να καταβαραθρώνεται,
    ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως, έχει βρει τρόπο να λύσει τα... προβλήματα της χώρας.

    Χθες το απόγευμα άνθρωπος του Fimotro, τον...εντόπισε σε γνωστό Γυμναστήριο του Αμαρουσίου να παίζει Σκουός μαζί με τον αδερφό του Αντρίκο!

    Δεν πρόκειται περί πλάκας. Φωτο-ρεπόρτερ καμικάζι τον έχει ήδη φωτογραφίσει για εφημερίδα της Κυριακής.
    Καλά κρασιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση