GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οχι στον Δήμαρχο των ΜΑΤ..."

«ΟΧΙ στον Δήμαρχο των ΜΑΤ, των χημικών και του Μνημόνιου», τόνισε ο Π. Κωνσταντίνου Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές τ...

«ΟΧΙ στον Δήμαρχο των ΜΑΤ, των χημικών και του Μνημόνιου», τόνισε ο Π. Κωνσταντίνου Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, βγαίνοντας από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου

«Ο Δήμαρχος Γ. Καμίνης φόρεσε σήμερα πηλίκιο βαθμοφόρου των ΜΑΤ μετατρέποντας το χώρο του Ραδιοσταθμού 984 σε πεδίο βολής χειροβομβίδων και χημικών κατά των συμβασιούχων που βρίσκονται στη Τρίτη βδομάδα κινητοποιήσεων με κατάληψη του Δημαρχείου. Σε αυτό τον αντιδημοκρατικό κατήφορο κατρακυλάνε όσοι στηρίζουν ξεδιάντροπα τα μέτρα των άγριων περικοπών του Μνημόνιου της κυβέρνησης. Δίκαια οι εργαζόμενοι του 984 προχώρησαν σε...
 στάση εργασίας συμπαραστεκόμενοι στους διαδηλωτές συμβασιούχους..
Στηρίζουμε τη κατάληψη που αποφάσισαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους. Απαιτήσαμε την αυτονόητη παρουσία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Γ.Καμίνης την αρνήθηκε.
Αποχωρήσαμε από ένα Δημοτικό Συμβούλιο επιτηρούμενο από τις δυνάμεις καταστολής και με άδειες εισόδου από το πρόεδρο του σε ελάχιστους ώστε να μετατρέψει τις συνεδριάσεις του σε κλειστό κλαμπ χειροκροτητών του Δημάρχου και της κυβέρνησης.
Αν, ο Γ. Καμίνης θεωρεί ότι εξελέγη για να υπηρετεί τη κυβέρνηση τότε καλύτερα να πάει σπίτι του διότι οι περισσότεροι που τον εμπιστεύτηκαν και σήμερα απογοητεύονται δεν περίμεναν ότι από Συνήγορος του Πολίτη θα γίνει συμπαραστάτης του Ραγκούση, του Πάγκαλου και των ΜΑΤ.
Καλούμε τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τη πάλη κατά των απολύσεων με απεργίες διαρκείας και καταλήψεις ώστε να ανατρέψουμε τις πολιτικές του Μνημονίου. Μπροστά στα κλεισίματα και τις συνενώσεις σχολείων και νοσοκομείων, τις μαζικές απολύσεις δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ανατροπή της επίθεσης του κεφαλαίου».
Υ.Γ. Ένα από τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ τραυματίζοντας εργαζόμενους «κατέθεσε» στο προεδρείο, στον κ. Καμίνη και τον κ. Μπέη, ο Πέτρος Κωνσταντίνου (βλ. φωτό). Ας το κρατήσουν για τα πρακτικά της συνεδρίασης της ντροπής ως ενθύμιο της συνεργασίας τους με τα ΜΑΤ σε βάρος των εργαζόμενων του Δήμου της Αθήνας.

14 σχόλια

  1. Αστυνομικοί μηνυουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., για την Κερατέα.
    --------------------------------

    Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την έκθεση της ζωής των αστυνομικών που υπηρετούν τους τελευταίους μήνες στην Κερατέα σε κίνδυνο, καθώς και τη συστηματική παραβίαση ωραρίου κατέθεσε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

    Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση
    η οποία υποβλήθηκε στον Αττικάρχη, καθώς και στον επικεφαλής της Διοίκησης των ΜΑΤ οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τις....απαράδεκτες - όπως τις χαρακτηρίζουν - συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, οι οποίοι υπηρετούν στα μπλόκα της Κερατέας.

    Είναι χαρακτηστικό ό, τι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τους διοικητές και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον σταδιακό "απεγκλωβισμό" των αστυνομικών δυνάμεων που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του υπό κατασκευή ΧΥΤΑ, κίνηση η οποία σύμφωνα με πολλούς έμπειρους αξιωματικούς θα βοηθούσε στην αποκλιμάκωση της κρίσης στην περιοχή, οι καθημερινές βάρδιες αγγίζουν ακόμα και τις 20 ώρες !

    Παράλληλα πολλοί αστυνομικοί σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις δεν κρύβουν ό, τι έχουν μετατραπεί στα εξιλαστήρια θύματα στην αντιπαράθεση της Πολιτείας με τους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας παρατάει ο καραγκιόζης που με κάποια υποψία ψήφων κάνει φασαρία υπερτετραπλάσια από το πολιτικό του ανάστημα. Να μοιράζουμε λεφτά στους καθήμενους κάφρους είναι καλύτερα γι αυτόν. Μόνο που δεν τα πληρώνει αοπό την άδεια τσέπη του. Κάποιοι από εμάς τελικά πληρώνουμε τον λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναί ρε και θα βάλουν εσένα δήμαρχο να συντηρείς αυτούς που πελατειακά προσέλαβαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Τώρα μας έπεισες όλους.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ.
    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ…

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ..

    Σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν για τη συνάντησή του με τους συνδικαλιστές μετά την κατάληψη του δημαρχείου στη Λιοσίων ο Καμίνης, δήλωσε ότι είπαν ψέμματα.

    Οι συνδικαλιστές μετά τη λήψη της κατάληψης στη Λιοσίων την περασμένη βδομάδα είχαν δηλώσει ότι πήραν διαβεβαίωση από τον...
    δήμαρχο Αθηναίων ότι θα επικοινωνήσει με τον Ραγκούση για να δοθεί λύση στο θέμα τους.

    Τότε ο Καμίνης δεν διέψευσε τα όσα έλεγαν οι συμβασιούχοι, ωστόσο κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο άλλαξε στάση και δήλωσε: "Είναι ψευδή τα όσα είπαν ότι συζητήθηκαν. Δεν είπα ποτέ ότι θα πάω στον Ραγκούση και δεν θα πάω για το θέμα τους. Αν ήθελα θα το είχα κάνει ήδη"….

    Μεγαλύτερος προβοκάτορας και ψεύτης από τον Καμίνη δεν υπάρχει… Θα αφήσει ιστορία ως η μεγαλύτερη νουμεράδα που πέρασε ποτέ από τον δήμο Αθηναίων…



    = Με τις ψήφους πασόκων, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κ. α. κουρελήδων βγήκε τη δεύτερη κυριακή δήμαρχος ο συνήγορος THΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ... ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουμε όμως...προοδευτικό,τρομάρα μας,Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΜΕ ΟΒΟΛΟΥΣ ΠΑΧΕΙΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΨΙ.ΔΗΛ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ,ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΩΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΣΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΙΧ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά η άκρα αριστερά συμφωνεί με την ακροδεξιά στο θέμα των βυσμάτων συμβασιούχων που βασανίζουν τον πολίτη που τους πληρώνει!

    Οι δε συμβασιούχοι έχουν λυσσάξει φέτος, που δεν μπόρεσαν να μας πνίξουν στο σκουπίδι όπως έκαναν κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα εδώ και χρόνια, και τα βάζουν με τον Καμίνη που τους χάλασε την πιάτσα.

    Με το καλό να ξεφορτωθούμε όλους αυτούς τους εκβιαστές από το Δήμο μας, κι ας πάνε να πουλήσουν μαγκιά στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ουσία ειναι κύριοι οτι οι απολυμενοι, τα ορφανά όλων των προηγ.δημάρχων, πήρανε τόν πούλον.....
    Δεν θα πληρώνουμε τα ρουσφέτια των δημάρχων εμείς οι δημότες. Το καταλάβατε νεόκοποι δημ.σύμβουλοι της πλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο βρωμιαρης ο ανταρσυα που κουβαλαει μαζι τους πρεζακηδες για να τρομοκρατει τους κατοικους της αθηνας, το ανθρωπιδια που αβανταρει τη κυβερνηση και κατ επεκταση την αμερικανικη πρεσβεια, ριχνει σταχτι στο κοσμο οτι ερχεται σε αντιπαραθεση με τα....αφεντιακα του1!!! αντε να χαθεις να χανεσαι παλιοτομαρο κωνσταντινου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΑΜΙΝΗ,
    ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ..ΤΣΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο γνωστος ανθελληνας που μισει οτιδηποτε ελληνικο που κατεβαζει ελληνικες σημαιες, τωρα τον πηρε ο πονος για τους ελληνες πολιτες της κερατεας????? ταχα μου ταχα μου τα βαζει τωρα με τα φιλαρακια του τα ματ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Κωνσταντίνου μήπως είσθε ολίγον μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οχι είμαι πολύ μαλάκας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση