GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη συμπαράσταση των Περιφερειαρχών προς τον κ. Π. Ψωμιάδη...

Από το menoumethessalia.blogspot.com   Κοινή δήλωση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων με την υποστήριξη των Οικολόγων Πράσινων Ερω...

Από το menoumethessalia.blogspot.com
 Κοινή δήλωση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων με την υποστήριξη των Οικολόγων Πράσινων

Ερωτηματικά προκύπτουν
μετά την πρόσφατη ανακοίνωση συμπαράστασης των Περιφερειαρχών προς τον κ. Π. Ψωμιάδη.
Οι Περιφερειάρχες ζητούν σαφώς «τη θεσμοθέτηση του προληπτικού ελέγχου των πράξεων και των αυτοδιοικητικών οργάνων». Αυτό, όμως, που δεν γίνεται κατανοητό είναι το αν «οι πρώτοι αιρετοί περιφερειάρχες», που εξελέγησαν για την εφαρμογή του Νόμου 3852/2010 (γνωστού ως «Καλλικράτη»), γνωρίζουν και αποδέχονται τις διατάξεις του Νόμου τον οποίο καλούνται να εφαρμόσουν.
Πιο συγκεκριμένα:
Αποδέχονται το άρθρο 225 περί...
«υποχρεωτικού ελέγχου νομιμότητας», το άρθρο 232 περί «αστικής ευθύνης», το άρθρο 233 περί «πειθαρχικής ευθύνης», το άρθρο 236 περί «έκπτωσης εξ αιτίας καταδίκης», το άρθρο 237 περί «παύσης»;
Συμπαρίστανται στον Π. Ψωμιάδη σε «ανθρώπινο» επίπεδο ή θεωρούν πολιτική δίωξη την απόφαση του πενταμελούς Εφετείου;
Πιστεύουν ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι στη χώρα μας το ίδιο για όλους ή κάποιοι πρέπει να είναι υπεράνω;
Σε μια κοινωνία δικαίου αυτοί που νομοθετούν μπορούν να καταπατούν τους νόμους;
Παρακαλούμε να απαντηθούν άμεσα τα ερωτήματα αυτά, γιατί αφήνονται περιθώρια για παρερμηνείες.

Αντώνης Ανηψητάκης, περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης
Ηλίας Γιαννίρης, περιφερειακός σύμβουλος Βορ. Αιγαίου
Γιώργος Δημαράς, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής
Κώστα Διάκος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής
Δημήτρης Κουρέτας, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας
Θανάσης Μακρής, περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Μακεδονίας -Θράκης
Λάμπρος Μπούκλης, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου
Κώστας Παπακωνσταντίνου, περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας
Μιχάλης Τρεμόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρ. Μακεδονίας
Νίκος Χρυσόγελος, περιφερειακός σύμβουλος Νοτ. Αιγαίου

7 σχόλια

  1. Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
    Χθες 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
    Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
    Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επταετής κάθειρξη σε πρώην υπουργό για διαφθορά
    ------------------------------


    Όχι δεν πρόκειται για τον Τσοχατζόπουλο, ούτε για τον Μαντέλη...

    Οι Ρουμάνοι χαλάνε τη πιάτσα!!!

    Ρουμανικό δικαστήριο καταδίκασε, τον πρώην υπουργό της Γεωργίας, Ιοάν Αβράμ Μουρεσάν σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, με την κατηγορία της διαφθοράς. Ο 52χρονος πρώην υπουργός κρίθηκε ένοχος για την υπεξαίρεση 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων από...το συνολικό ποσό που κατέβαλε στη ρουμανική κυβέρνηση η αμερικανική Υπηρεσία γιά τη Διεθνή Ανάπτυξη.
    Στο υπουργικό συμβούλιο της Ρουμανίας ο Μουρεσάν θήτευσε από το 1997 έως και το 2000. Επίσημα κατηγορίες του είχαν απαγγελθεί στη διάρκεια του 2003.

    Ο πρώην υπουργός άσκησε όσα ένδικα μέσα είχε στην διάθεσή του κι η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε, τελικά, γύρω στα τέλη του 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι πιο γελειο λαικιστικο και αναχρονιστικο στην πολιτικη σκηνη του τοπου μας σημερα ειναι ο ψωμιαδης.Φιγουρα απο το παρελθον οταν πιστευαν οι πολιτικοι οτι αν εστελναν την γκλιτσα τους στα χωρια θα μαζευαν τους ψηφους.Αυτο κανει σημερα ο ψωμιαδης και δυστυχως για τον τοπο μας μεχρι στιγμης εν μερει του βγαινει. Σε αυτο βοηθα παρα πολυ ο ανταγωνισμος των πρωινων αστερων της ενημερωσης Παπαδακη και Αυτια που καθε τρεις και λιγο τον καλουν( αυτον) και του ζητουν τις αποψεις του επι παντως επιστιτου χωρις να τολμουν να ρθουν σε αντιπαραθεση μαζι του για τοις γελοιοτητες που λεει μονιμως φοβουμενοι μην τον χασουν και χασουν την τηλεθεαση λογω καραγκιοζη.Απορω ομως με τους υπολοιπους περιφεριεαρχες σε πιο πραγμα του συμπαραστεκονται καθολου μυιαλο δεν εχουν να καταλαβουν οτι φτασαμε στην χρεοκωπεια σημερα λογω του λαικισμου πολιτικων σαν τον ψωμιαδη που ειχαν την κεντρικη εξουσια και το μονο που τους ενδιεφερε ειναι πως θα επανεκλεγουν και το πετυχαιναν κανωντας ρουσφετια τυπου ψωμιαδη αγνοωντας επιδεικτικα τους νομους του κρατους.
    Π,Κ,ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ Κα ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ.

    ΟΠΩΣ ΕΘΕΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 2007....
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ....

    ΦΑΡΑ , ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ , ΑΛΗΤΩΝ
    ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ....
    ΝΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
    ΤΣ..ΤΣ..ΤΣ..ΤΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΙΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.
    ΓΕΩΡΓΙΕ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ΄΄ΈΥΘΈΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ. ΣΤΑ ΔΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΙΑ ΑΓΑΡΗΝΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μπιρμπίλη δεν ήξερε τι υπέγραφε... θα πούνε πάλι οι φασίστες για να κατηγορήσουν το κορίτσι [ο θεός να το κάνει κορίτσι αλλά λέμε τώρα]

    http://www.verianet.gr/images/001aanebasma00089/305.jpgΑκούσαμε την Τρίτη την Τίνα να δίνει συνέντευξη (στο ΒΗΜΑ FM νομίζω) και να λέει ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε εισπρακτικού χαρακτήρα ρυθμίσεις [οι ΠΑΣΟΚοι έχουν κάνει Phd σε τέτοιου είδους μέτρα...] νομιμοποίησης αυθαιρέτων. Μάλιστα είπε ότι επειδή αυτό το θέμα δεν ξεκινάει από το Υπουργείο της αλλά από τον Παπακωνσταντίνου, θα περιμένει την πρότασή του και μετά θα τοποθετηθεί!!!

    Μα καλά πλάκα μας κάνεις ρε Τίνα;
    Αφού την πρόταση του Παπακωνσταντίνου την έχεις δει και έχεις συμφωνήσει!!!

    Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι υπέγραψε και ψήφισε τον προϋπολογισμό του 2011 που προβλέπει 800 εκ ευρώ έσοδα από "πρόστιμα αυθαιρέτων"; Άρα για να ψηφίσει τον προϋπολογισμό σημαίνει ότι ήξερε και συμφωνούσε με τα μέτρα με τα οποία ο Μάγος της Οικονομίας θα εισπράξει τα 800 εκ απ' τα αυθαίρετα...

    Τι είπατε;
    "Δεν ήξερε τι υπέγραφε!!! Σιγά μη διάβασε τον προϋπολογισμό που ψήφισε";

    Ε δεν τρώγεστε ρε φασίστες! Άι να χαθείτε :))
    Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο να κατηγορήσετε το κορίτσι
    [ο Θεός να το κάνει κορίτσι αυτό το πράμα...αλλά λέμε τώρα]...


    Δείτε και τι ψήφισε η Τίνα που τώρα κάνει την περιβαλλοντολόγα επαναστάτρια...
    εκτός αν η επανάσταση είναι σικέ για την τιμή των όπλων....
    αλλά δε νομίζω... δεν κάνουν τέτοια οι ΠΑΣΟΚοι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση