GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστός, Το ιερόν Σφάγιον...

Του Δημήτρη Μυταρά http://www.aixmi.gr/ Γεννήθηκα σ’ ένα στάβλο. Τα ζώα με ζέσταιναν με την αγάπη τους και την αναπνοή τους. ...

Του Δημήτρη Μυταρά
http://www.aixmi.gr/
Γεννήθηκα σ’ ένα στάβλο.
Τα ζώα με ζέσταιναν
με την αγάπη τους και
την αναπνοή τους.

Μεγάλωσα στο ξυλουργείο
του πατέρα μου.
Ταξίδεψα, γνώρισα και
αγάπησα τους ανθρώπους,
τους γιάτρεψα,
τους παρηγόρησα,
δοξάστηκα,
προδόθηκα,
πουλήθηκα,
σταυρώθηκα.

Θα με προδίδουν
θα με...
 πουλάνε
για χρήματα
και θα με σταυρώνουν
στους αιώνες των αιώνων.

Στο όνομά μου θα γίνουν
αδικίες, καταστροφές και
φριχτοί πόλεμοι!!!

Είμαι το ιερόν σφάγιον
πλήρωσα για τις αμαρτίες όλων
σας παρακαλώ, βοηθήστε με!!!

Είμαι ο ταπεινός μετανάστης,
που πνίγηκε στη θάλασσα
του Αιγαίου.

Είμαι ο ναρκομανής
ξαπλωμένος στο παγκάκι
του έρημου πάρκου
τη νύχτα με τις ενέσεις
γύρω μου…
Βοηθήστε με…

Είμαι το παιδί
που ζητιανεύει
στα φανάρια του δρόμου…

Είμαι ο άρρωστος
έρημος χωρίς βοήθεια
στο νοσοκομείο.

Είμαι η χήρα που
μεγαλώνει τα παιδιά της
σκουπίζοντας την αυλή
του σχολείου!!!

Είμαι το ιερόν σφάγιον…
Αφήστε τα μοναστήρια σας
έζησα στον κόσμο
και όχι στην ερημιά…
Ξεχάστε τα τρισάγια,
τις ολονυχτίες, τις λιτανείες
και τις δοξολογίες.
Ποτέ δεν τα ζήτησα
λυπηθείτε με…

Είμαι ο μοναχικός τρόφιμος
του τρελοκομείου!!!
Είμαι το ιερόν σφάγιον…
Ο αίρων τις αμαρτίες του κόσμου…
Είμαι ο Ιησούς ο Ναζωραίος…

6 σχόλια

  1. Και πού είναι το λάθος;
    Πώς πέρασαν οι αιώνες;
    χωρίς να σου ρίξουν
    οι περαστκοί μια ματιά;
    Γιατί περίμενες άπραγος;
    γιατί πίστεψες στηνΕΛΠΙΔΑ
    που δίδαξες και διδάχτηκες;
    Η ΕΛΠΙΔΑ είναι το λάθος:
    Όποιος θέλει δικαιοσύνη
    δεν μπορεί να ΕΛΠΙΖΕΙ πως
    θα τη δει στον κόσμο.
    Το δίκιο δε χαρίζεται:
    Το δίκιο δε στηρίζεται
    στην ΕΛΠΙΔΑ
    Το δίκιο καταχτιέται.

    Για ΕΛΠΙΔΑ μιλάνε οι
    Παπάδες αυτές τις μέρες'
    ΕΛΠΙΔΑ λέει θα μας χαρίσει
    και ο Σαμαράς
    στις μέρες που έρχονται!

    ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTOS EINAI O XRISTOS ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΥ.ΣΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΜΥΡΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΛΑΨΑ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΜΕ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ,ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Δεν υποκυπτουμε!

    καλα εκανε ελεγε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη για τον Ιερωνυμο

    Μας περνουν για βλακες οι του ΔΝΤ??

    Στο 8% ειναι η μιζα του υπογραφοντος τα δανεια της σκλαβιας
    ολα ηταν στημενα απο πριν


    Γιαυτο διωξαν τα εντιμα στελεχη απο την Κυβερνηση και βαλαν αδελφουλες και πουτανιτσες!

    Μαρκος πασοκ

    25 Απρ 2011 12:18:00 π.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμος είπε...
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


    Ιστορικό: Η κατάρρευση του νεοφιλελευθερισμού, οδήγησε στην κατάρευση της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Lehman Brothers το Σεπτέμβριο του 2008.

    Αρα δεν κατέρευσε ο Δημόσιος Τομέας αλλά μια μεγάλη Ιδιωτική Τράπεζα, από τις κομπίνες των στελεχών της!

    Αυτό οδήγησε στην χρηματοπιστωτική κρίση και σε τεράστια κρατικά χρηματοδοτικά προγράμματα για τη διάσωση σειράς τραπεζών και τη σταθεροποίηση του διεθνούς πιστωτικού συστήματος.


    Η ΑΝΟΗΣΙΑ:

    ΕΠΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ!!!

    ΔΟΚΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ!!

    μΑΝΟΣ πΑΣΟΚ

    24 Απρ 2011 3:17:00 μ.μ.

    24 Απρ 2011 4:40:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Σοκ στην Ελλαδα δεν επιασε!!

    ο Δρ Κουτσουκος μας ξυπνησε!!

    Κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στη χώρα μας η μετάφραση του βιβλίου της Καναδής δημοσιογράφου Naomi Klein με τίτλο «Το Δόγμα του Σοκ» (τίτλος στα αγγλικά The Shock Doctrine), που εκδόθηκε το 2007 και στο οποίο γίνεται ανάλυση και εκτεταμένη περιγραφή της εφαρμογής των θεωριών της Σχολής του Σικάγου, ιδρυτής της οποίας ήταν ο, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο αυτό, Milton Friedman.

    Το «δόγμα του σοκ» είναι είτε η επιβολή από δικτατορικά καθεστώτα είτε η εφαρμογή από δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις του τρίπτυχου: «ιδιωτικοποιήσεις, κρατική απορρύθμιση/ελεύθερο εμπόριο και δραστικές περικοπές στις κρατικές δαπάνες». Προϋπόθεση για να εφαρμοστεί το δόγμα αυτό είναι να υπάρξει μια κρίση που μπορεί να οφείλεται είτε σε πολέμους, εμφύλιους πολέμους, είτε σε φυσικές καταστροφές είτε σε δυσεπίλυτα οικονομικά προβλήματα, όπως ο υπερπληθωρισμός ή το υπέρογκο χρέος.

    Στην περίπτωση των κρατών της Λατινικής Αμερικής, αναφέρει η συγγραφέας, «η σπείρα του χρέους λειτούργησε σαν ένα γιγαντιαίο όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης. Σε μια τέτοια κατάσταση -προσθέτει- ο Friedman ήταν πεπεισμένος ότι, όταν ξεσπάσει μια κρίση, αποτελεί ζήτημα καθοριστικής σημασίας η ακαριαία δράση. Εκτιμούσε ότι μια καινούργια κυβέρνηση έχει στη διάθεσή της 6 με 9 μήνες για να επιβάλει μείζονες αλλαγές».

    Η συγγραφέας επισημαίνει ότι «η θεμελιώδης αρχή είναι απλή: οι χώρες σε κρίση (χρέους) χρειάζονται απεγνωσμένα μια επείγουσα βοήθεια...

    ----

    Να πατε αλλου ρε εδω ειναι Ελλαδα!!

    Χριστος Πασοκ

    24 Απρ 2011 4:41:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    «η θεμελιώδης αρχή είναι απλή: οι χώρες σε κρίση (χρέους) χρειάζονται απεγνωσμένα μια επείγουσα βοήθεια... Οταν οι ιδιωτικοποιήσεις και οι πολιτικές του ελεύθερου εμπορίου προωθούνται από κοινού με τη χρηματοοικονομική διάσωση (δάνειο) σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, οι χώρες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αποδεχτούν ολόκληρο το πακέτο» και, όπως αναφέρει η ίδια, «η κρίση του χρέους, στην οποία βρέθηκαν χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής κατά τη δεκαετία του '80, τις ανάγκασε να υποκύψουν στον εκβιασμό "Θέλετε να σώσετε τη χώρα σας; Ξεπουλήστε την"».



    Ομως στηνν Ελλαδα υπαρχει ο δρ Κουτσουκος ....

    δεν μασαμε ...

    Ντινα πασοκ

    24 Απρ 2011 4:19:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    γΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑς ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!

    24 Απρ 2011 4:19:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστέ μου Εσένα που το έθνος των Ελλήνων σε ασπάστηκε από τους πρώτους. Εμεις που διαθέσαμε τη γλώσσα για να γραφτεί ο Άγιος Λόγος Σου σήμερα σου ζητάμε να μας βοηθήσεις. Να κάνεις ένα θαύμα και να πέσουνε τα κομπιούτερ που καταγράφουν το χρέος μας προς στους αιρετικούς για να μην μπορούν να βρουν τα πόσα τους χρωστάμε και να μας αφήσουν ήσυχους. Αν, Κύριε, είναι δύσκολο αυτό και δεν γνωρίζεις από κομπιούτερ σε παρακαλούμε κάνε να πεθάνουν όλοι οι πολιτικοί μας ηγέτες (ψεύτες) από τον Παπανδρεόυ μέχρι τον Καρατζαφέρη και τον Τσίρκα. Μόνο έτσι μπορεί να φτάσουμε στη λήτρωση.
    Με τιμή και πίστη
    Νεοάλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μυστική ατζέντα της Άννας
    Μπίλντεμπεργκ.

    Η μυστική ατζέντα της Άννας
    Είναι γνωστό ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει επιχειρήσει πολλές φορές να παίξει το δικό της παιχνίδι με την Διοικούσα Εκκλησία. Είχαμε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες την υπόθεση σχετικά με την προώθηση πρότασης για τον οριστικό χωρισμό κράτους-εκκλησίας.

    Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η ίδια με διαρροές επιχείρησε να διαψεύσει το δημοσίευμα στο newpost ήλθε να μας επιβεβαιώσει η ομιλία της μετά από μερικές μέρες στο LSE.


    Εν πολλοίς η Υπουργός Παιδείας φαίνεται να έχει «κρυφή» ατζέντα με την ηγεσία της Εκκλησία. Η άποψη αυτή ενισχύεται από την αποκάλυψη που έκανε η στήλη Φανούριος στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» το Μεγάλο Σάββατο.

    Γράφει μεταξύ άλλων:

    «Με μεγάλη καχυποψία βλέπουν οι περισσότεροι Ιεράρχες τις συμφωνίες που φαίνεται να έχει κλείσει η προσπαθεί να κλείσει ο Αρχιεπίσκοπος με την Υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου. Κορυφαίος Ιεράρχης ο οποίος στηρίζει(ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο σε αυτό τον χώρο) τον κ. Ιερώνυμο μου μετέφερε μια εικόνα ανησυχίας αλλά και έντονου προβληματισμού που επικρατεί στην Ιεραρχία. «Πως είναι δυνατόν να υπογράψει η Υπουργός απόφαση σχετικά με την θέσπιση νέων θέσεων βοηθών Επισκόπων χωρίς προηγουμένως να έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις στην Σύνοδο» μου είπε και εξήγησε ότι «τέτοιου είδους αποφάσεις πρωτίστως πρέπει να εγκρίνονται από την Σύνοδο αφού αποτελούν ουσιαστικές αλλαγές του καταστατικού χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος».

    Μια λογική εξήγηση των πρωτοβουλιών του κ. Ιερώνυμου θα μπορούσε να εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει συνάψει με τον Μητροπολίτη Ζακύνθου για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του, όπως έχει ήδη γράψει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

    Όπως και να έχει το θέμα από την ώρα που τίθεται θέμα παραβίασης του καταστατικού χάρτη η υπόθεση θα έχει συνέχεια αλλά κυρίως έντονο παρασκήνιο…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση