GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέτειος… ιστορική

Του Θανάση Νικολαΐδη   (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)   ΔΕΝ μας «ξέφυγε» το θέμα. Και τέτοιες (άγιες) μέρες συνέβη, και σ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
 (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)  

ΔΕΝ μας «ξέφυγε» το θέμα. Και τέτοιες (άγιες) μέρες συνέβη, και σαν σήμερα γέμιζαν καραβιές για ξερονήσια. Κάποιες χιλιάδες στον Ιππόδρομο με τον Ελή το πρώτο θύμα και οι Ασφάλειες να… καρπώνονται την «επανάσταση» μοιράζοντας ξυλιές στους κρατούμενους. Με τα «μιάσματα» στην πρώτη γραμμή και δεν τους αδικούμε. Αυτοί κράτησαν την άμυνά τους κι έδωσαν πρώτοι τον αγώνα τους κι ακολούθησαν οι… συνοδοιπόροι». Οι «εθνικόφρονες» το ‘ φχαριστήθηκαν και κάποιοι από δαύτους κράτησαν την ασυδοσία κρυμμένη στο «επαναστατικό» τους φρόνημα μέχρι που ήρθε η δημοκρατία.
ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε (δεν γίνεται) τυχαία στην Ελλάδα (κοιτίδα της δημοκρατίας) των παθών και της εξάρτησης, των λαϊκών αγώνων αλλά και...
της πολιτικής ξετσιπωσιάς. Δούλεψε από χρόνια ο ΙΔΕΑ. Με τους ανθρώπους του σε πόστα (προ)επιλεγμένα και με κρυφή εξουσία δίπλα στη φανερή (του στρατού). Ήρθε η ώρα και εκφράστηκαν» οι Συνταγματάρχες (Απρίλης ’67), προλαβαίνοντας τους στρατηγούς (του Βασιλιά) που κινήθηκαν με ρυθμούς… Ζωητάκη. Με την τρίτη «λύση» μετέωρη. (πρόβλεπε σύντομη δικτατορία από μερίδα της ΕΡΕ και αναστολή μερικών άρθρων του Συντάγματος. Ρωτήθηκε ο «αυτοεξόριστος» του Παρισιού αείμνηστος Καραμανλής και συμφώνησε!). Τους πρόλαβαν οι Συνταγματάρχες, σκληροί, αδίστακτοι και χαρμάνηδες (έναντι των στρατηγών) για εξουσία και, βέβαια, γρήγοροι στο… πιστόλι.
ΥΠΗΡΧΕ Σοβιετική Ρωσία που συνιστούσε «κομμουνιστικό κίνδυνο» στην Ελλάδα, υπήρξε Κύπρος που «έπρεπε» να διχοτομηθεί και τα σχέδια δεν γίνονται την τελευταία στιγμή. Οι συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου (Φεβρ. ’59 - Κων. Καραμανλής: «η ευτυχέστερη μέρα της ζωής μου») όριζαν εγγυήτριες δυνάμεις την Ελλάδα, Αγγλία και ΤΟΥΡΚΙΑ, σε περίπτωση κινδύνου της Κύπρου. Με τον Ιωαννίδη στην Αθήνα και τον Σαμψών (με τα παλικάρια του και τα εγκλήματά τους κατά του τουρκοκυπριακού στοιχείου και το φτιαχτό πραξικόπημα κατά του Μακαρίου) η Κύπρος… κινδύνεψε(;!). Ξαμόλησαν, λοιπόν, οι Τούρκοι τον Αττίλα τους, για να εισβάλει ΝΟΜΙΜΑ(!) στο Νησί. Θυροκολλώντας στην Αθήνα τις συμφωνίες της Ζυρίχης. Όλοι στο κόλπο. Από της CIA τους εμπνευστές και σχεδιαστές μέχρι τους «εθνοσωτήρες» και τους ΕΟΚΑ Β΄/τζήδες εκτελεστές.
ΥΠΗΡΧΕ και Μ. Ανατολή με τα πετρέλαιά της. Έπρεπε να τιθασευτεί απ’ το πάνοπλο Ισραήλ, σε ρόλο Δαβίδ. Με εντυπωσιακούς «Πολέμους των 7 ημερών» (Ιούνιος ’67), κατατροπωμένους Αιγυπτίους και τρομοκρατημένους(!) Άραβες. Κι ήρθε στην Αθήνα, μυστικά, ο Νταγιάν, την παραμονή της 21ης Απριλίου. Ποτέ δεν μάθαμε τον ρόλο του. Την πλήρωσε η Ελλάδα και οι δημοκράτες. Με τα «σάπια κρέατα του Μπαλόπουλου» και τα «Τάματα του Έθνους» σε ημερήσια διάταξη, να γαλβανίζουν τις μάζες θετικά είτε αρνητικά.
ΣΕΛΙΔΕΣ μαύρες και λευκές, σελίδες γκρίζες της Ιστορίας μας. Της «Ελλάδας των Ελλήνων Χριστιανών» (και των βασανιστηρίων), που ξανάγινε Ελλάδα της δημοκρατίας, για να καταντήσει Ελλάδα της ασυδοσίας (διαφθορά, διαπλοκή, ρεμούλα, ατιμωρησία…).

15 σχόλια

  1. Με τη συνοδεία ΜΑΤ Επιτάφειοι για το φόβο … γιαουρτωμάτων
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    To μόνο που ενδιαφέρει τη ΧΟΥΝΤΑ αυτή είναι η ΕΙΚΟΝΑ της.
    Να μη μεταδοθούν σκηνές ανά την υφήλιο που να τους εξευτελίζουν.

    Το βίντεο με τη σκηνή του ξυλοδαρμού των παιδιών στο Βωμό των 12 Θεών το κατέβασαν από το ιντερνετ.
    Περιφρονήστε τους όμως με Παγερή Σιωπή όπου τους συναντήσετε.

    Απομονώστε τους αν θέλουν να παρακολουθήσουν Επιτάφιο και Ανάσταση.

    Ανοίξτε γύρω τους ένα κλοιό σε μεγάλη ακτίνα.
    Σα να ήταν ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ.

    Γυρίστε τους την πλάτη, αποστρέψτε τα πρόσωπα, αν μπουν σε μαγαζί να σβήσει η μουσική, να σωπάσουν οι ομιλίες και να μην ακούγεται ούτε ήχος από μαχαιροπήρουνα.

    Θα ταπεινωθούν πολύ περισσότερο, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τις αποδοκιμασίες ή τα γιαούρτια, για να νοιώσουν ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ,
    στην κηδεία της Ελλάδας που μεθοδεύουν ένα χρόνο με αβυσαλεο μίσος.

    Να απομονωθούν μόνο με τους συγγενείς τους και τα κομματόσκυλά τους.
    Από μακριά, σα ΛΕΠΡΟΙ
    που είναι.

    Όπως ο Λέρας ο Λεπριασμένος
    το Σκυλί της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ
    το ΓΛΥΩΔΕΣ και ΓΛΙΤΣΩΔΕΣ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    και .. Του Θανάση Νικολαΐδη.
    _______________________________

    Σε συναγερμό η Αστυνομία το Πάσχα, καθώς οι αρμόδιοι αξιωματικοί φοβούνται επιθέσεις και γιαουρτώματα σε πολιτικούς που θα πάνε στις εκκλησίες για τον Επιτάφιο και τη Ανάσταση!

    Ολόκληρο σχέδιο έχουν στήσει οι αρχές τόσο σε Αθήνα, όσο και σε μεγάλες πόλεις της επαρχίας για να αντιμετωπίσουν πιθανές αποδοκιμασίες και επιθέσεις πολιτών σε βάρος πολιτικών προσώπων.

    Κάτι ανάλογο είχε γίνει για στον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις σε σχολικές παρελάσεις τόσο την πρωτεύουσα, όσο και στην επαρχία.

    Έτσι, τα κρούσματα που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα το «θερμό» επεισόδιο της Κερατέας με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θόδωρο Πάγκαλο, έχουν θορυβήσει τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν στήσει επιχειρησιακό πλάνο σε περιοχές που έχουν προγραμματίσει να επισκεφθούν ή εκδηλώσεις που ενδέχεται να παραστούν πολιτικοί έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

    «Έχουν δοθεί σαφείς εντολές σε συγκεκριμένα Τμήματα να οργανώσουν επιχειρησιακά πλάνα. Δεν πρέπει να υπάρξουν σκηνές ανάλογες της Κερατέας όπου διμοιρίες των ΜΑΤ φύλαγαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε ταβέρνα που είχε πάει να φάει σουβλάκια» τονίζει μάχιμος αξιωματικός και προσθέτει «Για τον λόγο αυτό έχουν ανακληθεί ακόμη και άδειες αστυνομικών που υπηρετούν σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ή Αστυνομικά Τμήματα περιοχών που θα πραγματοποιηθούν θρησκευτικές εκδηλώσεις».

    Πηγή τονίζει στο protothema.gr πως ιδιαίτερα σε Μητροπόλεις, αλλά και μεγάλες εκκλησίες τα μέτρα θα είναι διακριτικά, αλλά υπαρκτά.

    «Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως τελικά ελάχιστοι πολιτικοί θα παραβρεθούν σε εκδηλώσεις. Ωστόσο η Αστυνομία πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα», λέει πηγή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει ότι «Στην μητρόπολη Αθηνών για παράδειγμα θα υπάρχουν σε κοντινή απόσταση ακόμη και διμοιρίες των ΜΑΤ».


    - Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως στη περιφορά του Επιταφίου που ενθυμούμαστε τον εκούσιο θάνατο του Κυρίου, δεν χωρούν στη σκέψη μας ούτε στη καρδιά μας τα λιγούρια της εξουσίας.

    Απομόνωση και περιφρόνηση απέναντι και σε αυτούς που τρέχουν από τη τοπική εξουσία να τους χαιρετίσουν και μετά στέκονται δίπλα τους σα ξιπασμένα γύφτικα σκεπάρνια.

    Στο τόπο μου έχουμε ακόμα το έθιμο του “κάψιμου του Ιούδα” που φέτος αποκτάει
    ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς το ομοίωμα του Ιούδα θα έχει καράφλα, μουστάκι
    και θα φοράει κολλάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα....εσυ κακια χουντα εφαγες τα λεφτα, εσυ κακια χουντα ξευτελισες τους ελληνες στα περατα της γης....εσυ κακια χουντα ξεπουλησες τα παντα, μακεδονια, ιμια, θρακη, λιμανια, αεροδρομια, δαση, παραλιες, δρομους, ολυμπιακη, οτε, οσε, δεη, ασφαλιστικα ταμεια, εθνικη κυριαρχια, εθνικη αξιοπρεπεια, ασφαλεια του πολιτη, εσυ κακια χουντα μαζεψες εδω ολα τα αποβρασματα του πλανητη και δεν μπορει ο κοσμακης να βγει εξω, εσυ κακια χουντα, δεν εκανες δρομους, νοσοκομεια, δεν εβαλες ρευμα μεχρι στο πιο απομακρυσμενο χωριο της ελλαδας, εσυ κακια χουντα δεν χαρισες τα δανεια, εσυ κακια χουντα δεν εδωσες νεα ατοκα δανεια, εσυ κακια χουντα δεν εβαλες νερο στη καθε κουζινα, ωστε να μην πλενεται ο κοσμος στα ποταμια και να πινει νερο στα κανατια, απο τις στερνες, εσυ κακια χουντα διελυσες την αγορα, εσυ κακια χουντα εκλεισες τα μαγαζια του κοσμακη, εσυ κακια χουντα δεν αφηνες τις ταβερνες και τα καφενεια να δουλεψουν, εσυ κακια χουντα ΓΕΜΙΣΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙΣ εσυ κακια χουντα, εκλεψες τα λεφτα για να ζειτε εσεις οι χουντικοι μεσα στην απολυτη χλιδη.....
    εσεις κακοι φασιστες, που σας εβαλαν οι....αμερικανοι!!!!!
    εσυ κακια χουντα εξορισες τους....αντιστασιακους στο παριοη και στο λονδινο!!!!! και τους αλλους στα νησια να τρωνε μονο....συναγριδες και τσιπουρες!!!
    και ηρθαν οι....ελληνες αντιεμαρικανοι που ειχαν φυγει νυχτα ως....τριανταφυλλιδηδες να μας φερουν ....δημοκρατια!!! μετα ηρθε ο μεγαλος ελληνας ανδρεας παπανδρεου που ειχε υπηρετησει τη...πατριδα (ναυτικο Η.Π.Α) να σωσει την....ελλαδα!!!! και εφερε τους...σοσοια-ληστες!!!!! και τωρα ο υιος του ο τζεφρυ με την ....αμεριακονεβραιοπολωνεζα μητηρ του (μαργκαρετ) και προσπαθουν να σωσουν τη χωρα μαζι με τους ....σοσια-ληστες φιλους δημοσιογραφους και τους συνδικα-ληστες!!!!
    αχ κακια χουντα, ασε ντε που εδειρες και τον μακη τον λακη τον ακη τον σακη τον τακη τη τατιανα την αννιτα και τον ηλια (ψηνακη)

    αχ κακια χουντα εσυ φταις για; ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.43
    Ο σκοπός δεν είναι να ταπεινωθούν, αλλά να καθαιρεθούν και να λογοδοτήσουν. 300 είναι όλοι μαζί, έχουν 30 αφεντικά και 3000 πράσινους, μπλε και κόκκινους "παπαγάλους" και "συνδικαλιστές" για προστασία. Και να μην δείξουμε 'τουπέ" και "χαρακτήρα",γιατί με τόση "ευγένεια" απλά καλούμε τους αντικαταστάτες τους να σερβιριστούν στο ίδιο τραπέζι. ΑΥΤΟΣ είναι ο πόλεμος, ΑΥΤΟΣ είναι ο εχθρός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 172 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΗΔΗ Ο ΛΑΙΜΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ

    ΟΙ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ.

    ΜΗΝ ΔΙΑΧΕΕΙΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΤΕΛΟΣ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΜΙΤΣ τέλος για τους στρατιωτικους.

    Άλλοι πληρώνουν και άλλοι το χαίρονται. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως κάνει η κυβέρνηση με το στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ που αποφασίσε ότι θα μπει στο ΕΣΥ χωρίς να ρωτήσει φυσικά αυτούς που το πληρώνουν με τις εισφορές τους.

    Η κυβέρνηση παίρνει το ΝΙΜΙΤΣ από τους “αιμοδότες” του στρατιωτικούς και το εντάσει με το “έτσι θέλω” και κυρίως χωρίς κανένα σχέδιο και προγραμματισμό στο ΕΣΥ!

    Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις έχουν αρχίσει να προκαλούν ήδη μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των αποστράτων οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν θα παραμείνουν απαθείς στην αλαζονική συμπεριφορά της κυβέρνησης,η οποία τους αντιμετωπίζει ως “στυμμένες λεμονόκουπες”.


    ΑΛΗΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟ..
    ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ.

    θα καταλαβουν τι θα πει Αποστρατος οταν θα ερθει η ωρα

    Η Αυλωνα ειναι διπλα.
    Μηπως ηρθε η ωρα να ανοιξει τις πυλες της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νικολαΐδη, η προβλαματάρα του Έλληνα της σήμερον, αγόρι μου, είναι ότι συγκρίνει την σημερινή "δημοκρατία" με τη χούντα και την βρίσκει σχεδόν σε όλα ελλειματική, ΑΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.
    Αυτά στα γράφει κάποιος που τότε ήταν από τους κυνηγημένους, ως σπουδαστής.
    Καλο θα είναι να μη δίνουμε συγχωροχάρτι στους 300 σημερινούς προδότες επειδή ο παπαδόπουλος έκανε τη δικτατορία το '67.
    Όπως είπε και ο Σολωμός "το Έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθές". Γκέγκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δημοκρατία δεν εκδικείται. Τιμωρεί.Βράστε στο ζουμί σας χουντόσκυλα, ανενεργά σκουλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γέμισαν καραβιές γιά τα ξερονήσια Θανάση,και μοιράζονταν ξυλιές στους κρατούμενους, ΑΛΛΑ :

    - Βοηθήθηκαν ουσιαστικά αδύναμα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα.
    - Δημιουργήθηκαν σημαντικότατα και ποιοτικά έργα υποδομών (λιμάνια,δρόμοι,αεροδρόμια,
    αθλητικές εγκαταστάσεις,νοσοκομεία,
    εργοστάσια,δημόσια κτίρια κλπ).
    - Το κράτος και το δημόσιο λειτουργούσαν αποδοτικά και δίπλα στον πολίτη.
    - Η οικονομία σταθερή,ακρίβεια,ανεργία,
    πληθωρισμός,ήταν άγνωστες λέξεις.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΣΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ.

    Να μιλήσουμε γιά σήμερα ?

    "Απολαμβάνουμε" μία δημοκρατο-ΧΟΥΝΤΑ των καναλαρχών-μεγαλοεργολάβων και των παρατρεχαμένων,που σε συνεταιρισμό με τους διεφθαρμένους πολιτικούς κατασπαράσουν το δημόσιο χρήμα έχοντας μας φέρει στην σημερινή κατάντεια,με την ανηθικότητα,την μίζα,την ρεμούλα την αναξιοκρατία και την λογική του βολέματος να μας καταπλακώνουν ρουφώντας μας και τις τελευταίες σταλαγματιές αξιοπρέπειας και ηθικής υπόστασης που μας απομείναν.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.

    Τέλος όλοι εσείς οι "εργολάβοι της προοδευτικότητας" δεν έχετε αντιληφθεί μου φαίνεται πως τον
    λογαριασμό της "δημοκρατίας" σας
    τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας θα τον πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του Θανάση Νικολαΐδη
    (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

    ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΑ ΑΜΘΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ.

    ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΜΕ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ.

    ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΝ ΛΑΟ.
    ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ..... ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως σέ σάς τά πράσινα τρωκτικά, πρασινοφρουρούς-πολυτεχνειάκηδες,καλά σάς ''πήγε'' ή μετά τήν χούντα εποχή!!!
    Ούτε μία τρίχα από τά αρχίδια τού Παπαδόπουλου δέν είσθε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2.26
    Δεν έχω τύψεις από την στιγμή που ΠΟΤΕ η ψήφος μου δεν εκφράστηκε από κάποιον αντιπρόσωπο στα έδρανα του κοινοβουλίου (γιατί υπάρχουν και τέτοιες ψήφοι). Παρ΄όλα αυτά, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, πονάει και ο λαιμός και ο κώλος μου. Και αναγνωρίζω και απαριθμώ με ακρίβεια τους βιαστές μου. Είναι η μνήμη που δεν μου επιτρέπει να κάνω τον διαχωρισμό που εσύ επιχειρείς, πόσο μάλιστα να απ ενοχοποιήσω την φάρα σου, μιας και αναφέρεσαι σε πρώτο πληθυντικό. Αντιθέτως πρέπει λόγω…αρχαιότητας να ξεκινήσω από εσάς που τώρα ψάχνετε άλλοθι πίσω από ανούσιες ψηφοφορίες με προφανή σκοπιμότητα να μην πληρώσετε τον λογαριασμό στο τραπέζι που το πιάτο ήταν η Ελλάδα και εσείς οι πρώτοι που σερβιριστήκατε. Εσείς λοιπόν οι …υπόλοιποι που δεν… ψηφίσατε τον θάνατο της, είστε αυτοί που τον μεθοδεύσατε και τώρα δεν θέλετε να παρευρεθείτε στην κηδεία. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ! Και δεν θα σερβιριστούν ταπεινά κόλλυβα αλλά ωμά φιλέτα που σας αρέσουν και είστε συνηθισμένοι… Και επειδή η τρυφερή Ελλάδα μας τελείωσε, τώρα το μενού θα είστε εσείς, οι αυλικοί σας και τα αφεντικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 7.00 ΑΤΥΧΗΣΕΣ

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΔΕΝ......
    ΟΥΤΕ ... ΜΕΝΟΥ
    ΟΥΤΕ.. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ
    ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ
    ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ..ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ...
    ΣΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΟΧΙ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΟΛΑ
    ΦΙΛΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΟΠΕΔΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΝΕΣ.....ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για να γνωριζουν οι νεοι και να ενθυμουνται οι παλαιοτεροι,η επταετια των συνταγματαρχων,συμφωνα με επισημα στοιχεια του οασα, τριπλασιασαν το κατα κεφαλην εισοδημα μεταξυ 1967-1974,μειωσαν κατα το ημισυ τον πληθωρισμο,αυξησαν κατα 85% την τουριστικη κινηση και αυξησαν τις ξενες επενδυσεις κατα 175%...οσο για το ελλειμα,το αφησαν 1,8% του αεπ και το δημοσιο χρεος στο 20% του αεπ...αυτα για την ιστορια και ειδικα για τους γιαλαντζι 'αντιστασιακους' που ανελαβαν τα ηνια της εξουσιας και μας εφεραν στο σημειο που ειμαστε σημερα.Καλη ανασταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση