GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κτίζει βίλα ο Γιαννίκος την ώρα που οι εργαζόμενοι δεν έχουν να φάνε...

Από το http://toblogtonkirion.gr/ Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο : την ώρα που οι εργαζόμενοι στο Alter, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και...

Από το http://toblogtonkirion.gr/
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο: την ώρα που οι εργαζόμενοι στο Alter, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, είναι απλήρωτοι, ζουν στην ανασφάλεια και το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο, ο Κώστας Γιαννίκος παράλληλα με τις ανέξοδες υποσχέσεις που μοιράζει, δεν σταμάτησε λεπτό τις εργασίες των εκατοντάδων τετραγωνικών της βίλλας που χτίζει στην παραλιακή λεωφόρο, Αθηνών – Σουνίου!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι του καναλιού συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να καταγγείλουν στην Πολεοδομία την αυθαίρετη οικοδομή – όπως υποστηρίζουν – με την ειδυλλιακή θέα στον Σαρωνικό. Το παιχνίδι χοντραίνει και οι εργαζόμενοι δεν έχουν πρόθεση να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, όσο...
η κοροϊδία και ο εμπαιγμός συνεχίζονται.

3 σχόλια

  1. ΝΙΜΙΤΣ τέλος για τους στρατιωτικους.

    Άλλοι πληρώνουν και άλλοι το χαίρονται. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως κάνει η κυβέρνηση με το στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ που αποφασίσε ότι θα μπει στο ΕΣΥ χωρίς να ρωτήσει φυσικά αυτούς που το πληρώνουν με τις εισφορές τους.

    Η κυβέρνηση παίρνει το ΝΙΜΙΤΣ από τους “αιμοδότες” του στρατιωτικούς και το εντάσει με το “έτσι θέλω” και κυρίως χωρίς κανένα σχέδιο και προγραμματισμό στο ΕΣΥ!

    Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις έχουν αρχίσει να προκαλούν ήδη μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των αποστράτων οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν θα παραμείνουν απαθείς στην αλαζονική συμπεριφορά της κυβέρνησης,η οποία τους αντιμετωπίζει ως “στυμμένες λεμονόκουπες”.


    ΑΛΗΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟ..
    ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ.

    θα καταλαβουν τι θα πει Αποστρατος οταν θα ερθει η ωρα

    Η Αυλωνα ειναι διπλα.
    Μηπως ηρθε η ωρα να ανοιξει τις πυλες της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιαννίκος τώρα κτίζει τη βίλλα του και λοιδωρείται (και δικαίως) διότι δεν πληρώνει τους εργαζόμενους στο Κανάλι που προϊσταται.
    Ο Αντώνης Δελατόλλας, που έχει κτίσει μία βίλλα, τριπλάσια από του Γιαννίκου , στην Τήνο και απέλυσε, χωρίς αποζημίωση, από το ΠΟΝΤΙΚΙ όλους τους συνεργάτες του που αμείβονταν με μπλοκάκι, γιατι δεν λοιδωρείται και δεν αποκαλύπτεται, το πόσο κρυφολαμόγιο είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση