GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καιρός θα δείξει...

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/ Οπου παει μαζι απο διπλα και το κανο, μαλλον οραματιζεται καλυτερα μεσα στην απεραντη θαλασ...

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/
Οπου παει μαζι απο διπλα και το κανο, μαλλον οραματιζεται καλυτερα μεσα στην απεραντη θαλασσα για το πως θα κανει την ζωη μας πιο δυσκολη, ειναι λογικο, ενα μυαλο χαμενο μεσα στην απεραντοσυνη, την ησυχια και το χαος του πελαγους μονο τοτε μπορει να συγκεντρωθει και να παρει αποφασεις, παντως ο,τι αποφαση και να παρει για το καλο μας δεν θα ειναι.
Φυσικα δεν γνωριζουμε ποιος πληρωνει τα εξοδα της μεταφορας του κανο απο εδω και απο εκει, ενα ειναι σιγουρο οτι αυτο περναει καλυτερα απο εμας.
Περιμενοντας τα επομενα τραγικα μετρα που θα παρει σκεφτεται καλυτερα μεσα στην...
 απομονωση πως θα αντιμετωπισει τις αντιδρασεις και τα παρατραγουδα που θα δημιουργηθουν, προγραμματιζει τα ψεματα και τις μπλοφες που θα του χρειαστουν και φανταζεται τις επομενες τεραστιες διεθνεις νικες του.
Δεν ξερω αν ειδατε η ακουσατε το Πασχαλινο του μυνημα, ειπε οτι η Ελλαδα αλλαζει και ξαναγεννιεται, το οτι αλλαζει το βλεπουμε, παει προς την καταστροφη και γιατι να το κρυψομεν αλλωστε. Το οτι ξαναγεννιεται με προβληματιζει.
Ειναι σημαδι ισως οτι θελει να την νεκρωσει πρωτα ωστε να εχει την δυνατοτητα να την αναγεννησει; Και γιατι δεν δοκιμαζει πρωτα να περπατησει επι των υδατων για να δουμε αν εχει και ικανοτητες θεικες;
Ο καιρος θα δειξει, και η υπομονη μας.

9 σχόλια

  1. Όταν πριν από ένα χρόνο ο Γ. Παπανδρέου έδινε τον εναρκτήριο λάκτισμα για την υπαγωγή της χώρας στο Μηχανισμό Στήριξης και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κανείς επικοινωνιολόγος του, δεν υπολόγιζε πως ένα χρόνο μετά, η χώρα θα σβήνει “κεράκια” στη τούρτα της τρόικας, ανήμερα της Αναστάσεως. Κανείς, είμαι σίγουρος, δεν είχε δει το calendar…

    Προφανώς γιατί και ο σουρεαλισμός έχει τα όριά του…

    Αν δεν ήξεραν πως η επέτειος “πέφτει” Μεγάλο Σάββατο, τότε έχουμε δύο τινα:

    Α. Είτε είναι άσχετοι επικοινωνιακά, άρα είναι αδαείς.

    Β. Είτε πίστευαν πως το Μνημόνιο θα σώσει τη χώρα, άρα είναι επικίνδυνοι.

    Από εκείνη την ημέρα η δανειακή σύμβαση μπήκε στην καθημερινότητα την Ελλήνων, φέρνοντας σαρωτικές αλλαγές και ανατροπές στον τρόπο της ζωή τους, ενώ σε πολιτικό επίπεδο, η κυβέρνηση – ένα χρόνο μετά – δείχνει να παραπαίει, αδυνατώντας να αρθρώσει πειστικό λόγο.

    Και μην ακούτε πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και δεν εφαρμόζει το Μνημόνιο..

    Μια χαρά σχέδιο έχει και μια χαρά τα εφαρμόζει…

    Αν δεν τα εφάρμοζε καλά, δε θα είχαμε όλα τα “αριστερά άλλοθι” της κοινοβουλευτικής ομάδας να βγαίνουν κάθε τόσο στα “ακίνδυνα” κάγκελα..

    Αν δεν τα εφάρμοζε καλά, δε θα είχαμε τις διαρροές ακόμα και σήμερα περί προσφυγής σε πρόωρες κάλπες για όποιον αμφισβητήσει τα νέα μέτρα

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα οι πολίτες σε ποσοστό 47% πιστεύουν ότι παρά τις διαψεύσεις, τελικά θα πάμε σε αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους. Μόλις το 24% απαντά «όχι» και το 29% αποφεύγει να πάρει θέση. Το 61% διαφωνεί με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ως οδικό χάρτη για την τετραετία 2012-2015, ενώ το 59% χαρακτηρίζει «ξεπούλημα» και όχι ως «αξιοποίηση» το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων που έχει εξαγγελθεί.

    Ας θυμηθούμε λίγο όμως πως ξεκινούσε νωρίτερα.. ένα χρόνο νωρίτερα ο Γ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο…

    “Σήμερα, η κατάσταση στις αγορές απειλεί να αποδομήσει, όχι μόνο τις θυσίες του Ελληνικού λαού, αλλά και την ομαλή πορεία της οικονομίας. Και κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες από τα ακόμη μεγαλύτερα επιτόκια δανεισμού και ακόμη χειρότερα από την δυσκολία δανεισμού. Δεν θα το επιτρέψουμε.

    Σήμερα..τι έχει γίνει;
    Αντε, Γιώργο μας…Κανό …Πάσχα…

    Στη πολιτική ο συμβολισμός έχει σε κάθε περίπτωση την αξία του.
    Στην περίπτωση το κουπί της γαλέρας που θα τραβαμε για 50 χρόνια εμείς.
    Εκτός αν του το κοπανήσουμε στο
    ξερό - κενό - κρανίο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως σήμερα στο Πασχαλινό μήνυμα του ο Γαπ δήλωσε...
    "στο τέλος θα έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει "..
    τώρα αυτό είναι απειλή ?

    Είναι δηλαδή σαν προειδοποίηση του στυλ" θα πάθετε αυτό που σας αξίζει"?
    χαχαχαχαχα...τον ΜΑΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ
    ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ..

    ΠΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΣ..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...!!!
    ΑΑΑ...ΝΑΙ .."..σε στυλ Πούτιν".
    gamata...


    Τελευταία ενημέρωση: 02.08.2010
    Παπανδρέου: Πήγε για σέρφινγκ στην Ικαρία αλλά δεν φυσούσε...

    Με το αεροπλάνο της γραμμής έφτασε στο νησί του Ικάρου ο πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του πριν καταλήξουν στην Πάρο όπου και θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

    Ο Πρωθυπουργός και η Αντα Παπανδρέου έκαναν ένα πέρασμα από την Ικαρία και σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, έκλεισαν κατάλυμα στην περιοχή του Αρμενιστή όπου οι αέρηδες είναι ιδανικοί για σέρφινγκ.

    Αλλά μέχρι χθες το μεσημέρι είχε άπνοια και κανείς δεν είχε εντοπίσει την πρωθυπουργική ιστιοσανίδα στο πέλαγος.
    Είδαν όμως τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου να ξανοίγεται για αρκετή ώρα στα βαθιά.

    Τα μπανγκαλόους «Τοξότες» που φιλοξένησαν το πρωθυπουργικό ζεύγος είναι καινούργια μονάδα με πισίνα πάνω σε έναν γκρεμό έξω από τον οικισμό και προσφέρουν μαγευτική θέα στο Αιγαίο.

    Μια ευχάριστη έκπληξηπερίμενε τον Γιώργο και την Αντα Παπανδρέου όταν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου τούς ειδοποίησαν ότι μια κυρία τούς είχε α φήσει διακριτικά ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

    Το βράδυ έφαγαν ψαράκια στο «Δελφίνι», ένα γραφικό ξύλινο ταβερνάκι πάνω απ΄ το λιμάνι του Αρμενιστή.

    Λένε οτι αν είχε πάει πέντε μέρες νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, θα είχε προλάβει στο νησί και τον Αλέκο Παπαδόπουλο, ο οποίος παραθερίζει κάθε χρόνο εκεί- και συνήθως χάνει και στο τοπικό πρωτάθλημα τάβλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο κανό για τον πρωθυπουργό - Θα κάνει σύμβουλό του πρώην παίκτη του Survivor ;

    Θα το αποκτήσει το Πάσχα και ο άνθρωπος που του το συνέστησε - ειδικός με ανάλογο κατάστημα - γοήτευσε με τις απόψεις του τον πρωθυπουργό ο οποίος του είπε οτι σκέφτεται να τον αξιοποιήσει.

    Ο Βασίλης Μπουτσορής, έχει το κατάστημα απ' όπου ο πρωθυπουργός προμηθεύεται όλα τα απαραίτητα για τις ατελείωτες ώρες κωπηλασίας στ' ανοικτά. Είναι 53 ετών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και η γνωριμία τους κρατάει ήδη 3 χρόνια.

    Οπως γράφει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, οι γιατροί συνέστησαν στον πρωθυπουργό οτι για την θεραπεία του βοηθά πολύ η στάση του κωπηλάτη. Από τότε τραβάει συνεχώς κουπί (κι εμείς μαζί).

    Πριν αρχίσει να ξανοίγεται στην θάλασσα έκανε πολλές προπονήσεις με τον κ. Μπουτσορή. Πριν από λίγες ημέρες και αφού "ανοίγει" και ο καιρός ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε και πάλι το κατάστημα όπου παρήγγειλε το καινούριο του κανό αλλά η συζήτηση ξέφυγε και κουβέντα στην κουβέντα, ο πρωθυπουργός έδειξε να εντυπωσιάζεται με αυτά που που έλεγε ο γυμναστής.

    Αφού του ανέλυσε μέχρι και τα προβλήματα των αναξιοποίητων ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο πρωθυπουργός φέρεται να του είπε: "Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα."


    ΣΧ. Γιατι τους υπουργους του απο που τους μαζεψε νομιζετε ?
    Απο τα μπαρακια και τα γυμναστηρια,
    α.. και κατι ξαδελφες καποιων τεως δημαρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΤΕ ΟΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κινδυνεύει να μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα!
    Κινδυνεύουμε και από αυτό: μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα! Θα βρίσκεται εκεί από τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλά ο καιρός κινδυνεύει να του κάνει όλα μαντάρα!


    Ο πρωθυπουργός από μέρες τώρα, κοιτάζει με μεγάλη αγωνία, όχι βέβαια τους χάρτες του χρέους της χώρας, αλλά τους μετεωρολογικούς χάρτες , για τον καιρό και τους ανέμους στην Ύδρα, που θα περάσει το Πάσχα.

    Και πέρσι το Πάσχα ο κ. Παπανδρέου ήταν στην αγαπημένη του Ύδρα και έμεινε ιστορική αυτή η επίσκεψή του, γιατί, όπως σίγουρα θυμάστε...
    έκανε μεγάλο ρεκόρ αφού " κάλυψε την απόσταση Ύδρα – Ερμιόνη σε τέσσερις ώρες, με κανό, φορώντας ισοθερμική φόρμα και μπαντάνα στο κεφάλι, εκπλήσσοντας τους σκαφάτους της περιοχής, που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα από τα deck τους, βλέποντας ξαφνικά να περνά δίπλα τους μια γνωστή φιγούρα με το κουπί στο χέρι", όπως λένε τα δημοσιεύματα της εποχής.

    Ο πρωθυπουργός θέλει πάρα πολύ να σπάσει αυτό το ρεκόρ φέτος, γιατί πιστεύει ότι αυτό θα βοηθήσει τη διεθνή θέση της χώρας. Αλλά ο καιρός είπαμε , πάει να τα χαλάσει όλα. Αυτό έχει αγχώσει τόσο τον Γιώργο, όσο και το Πάμε Λουκέτο, και είμαστε συνέχεια πάνω από την ΕΜΥ και τα δελτία που εκδίδει. Αναλυτικά έχουμε πρόβλεψη μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή , όπου μπορείτε να δείτε κι εσείς στο σχετικό σάιτ, ότι ο ουρανός μεν θα είναι ανοιχτός, η θερμοκρασία 12 βαθμοί, αλλά θα έχει άνεμο 6 μπωφόρ, που μπορεί να ταξιδέψουν τα δελφίνια, όχι όμως και το κανό.

    Περιμένουμε με αγωνία την πρόβλεψη για το Μ. Σάββατο, που θα επιχειρήσει το διάπλουν ο κ. Παπανδρέου και παρακαλούμε την ΕΜΥ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση για να ησυχάσουμε από τη φοβερή αγωνία που περνάμε.

    Ο Οδικός Χάρτης του πρωθυπουργού για το Πάσχα, διαβάζουμε, ότι περιλαμβάνει 4ήμερη επίσκεψη στην Ύδρα, διαμονή στο ξενοδοχείο Μπρατσέρα και βέβαια το κλου είναι ο αγώνας με το ΄κανό,που φέτος είναι καινούριο, αφού το αγόρασε από παίκτη του Σαρβάιβορ.

    Ο πρωθυπουργός θα πάει βέβαια στον Επιτάφιο και την Ανάσταση.
    ________________________________
    Πληροφορίες ότι πάνε δυο δελφίνια με ΜΑΤ στην Ύδρα,
    δεν ευσταθούν.
    θα είναι μόνο θεατές στον αγώνα κανό, αν γίνει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών
    ________________________________

    Read more: http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_3594.html#ixzz1KT9767L0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΡΕ ;
    ΒΡΗΚΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ την δικη σου την εχεις χασει(την γενια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “Στο σφυρί” η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων

    Μαζί με τις ευχές του Πάσχα ο υπουργός Άμυνας ... ευχήθηκε και την αξιοποίηση της περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων που αυτή την περίοδο μεταφράζεται σε πώληση, παραχώρηση ή όπως αλλιώς λέγεται προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα.

    Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onalert μπαίνουν στη λίστα ενεργά στρατόπεδα, στρατόπεδα εντός πόλεων, αλλά και πάσης φύσης ακίνητα..



    Και μαλλον απο Θεσσαλονικη θα ξεκινησει μιας και ειναι η εκλογικη περιφερεια του υπουργου και ο Κουνιαδος του ασχολειται κα με κατασκευες.

    Θα χρυσωση το χαπι με κατι κατοικιες για τα στελεχη ΕΔ και αντε γουργια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση