GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα σημαντικά «φιλέτα» του Δημοσίου προς πώληση οι φυλακές Κορυδαλλού...

Από το korydallos.blogspot.com Η τεράστια και μοναδική σε όλο το λεκανοπέδιο έκταση που κατέχουν οι φυλακές Κορυδαλλού μέσα στον οικιστ...

Από το korydallos.blogspot.com
Η τεράστια και μοναδική σε όλο το λεκανοπέδιο έκταση που κατέχουν οι φυλακές Κορυδαλλού μέσα στον οικιστικό ιστό στο κέντρο της πόλης άνοιξε την πόρτα για την αξιοποιησή της στα πλαίσια των αποκρατικοποιήσεων "φιλέτων" που θα διατεθούν σε ξένους επενδυτές ενώ παράλληλα θα ικανοποιηθεί και Κορυδαλλιώτικος λαός που ζητά...
εδώ και πολλά χρόνια αυτή την απομάκρυσνη.Ήδη χθες αποκλείστηκε ο χώρος γύρω από τις φυλακές για κάποιες ώρες με την δικαιολογία πως υπήρξε φάκελος βόμβα σε αυτές.
Οι δύο όμως λευκές Maybach με αραβικές πινακίδες που πέρασαν από την βόρεια (πίσω) πύλη των Φυλακών κάνουν πολλούς να μιλούν για επενδυτές από το Κατάρ.
Όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι έτοιμη με την παρουσία επενδυτών στην περιοχή. Το μόνο που μένει είναι να εξευρεθεί χώρος μεταφοράς για τους κρατούμενους.
Πιθανόν πλέον το πλοίο φυλακή από την Ολλανδία να είναι προς αντικατάστση των φυλακών Κορυδαλλού κι όχι για τους μετανάστες, ενώ ακούγεται πως και το πρόσφατο ταξίδι Κορυδαλλιώτη Υπουργού τις ΗΠΑ ήταν στο πλαίσιο προσπάθειας ανεύρεσης κι άλλου πλοίου φυλακή είτε απο την Νέα Υόρκη είτε από το Μαιάμι.

5 σχόλια

  1. Και ο Παμπούκης "αδειάζει" τον Γιώργο Παπανδρέου !

    "Βροχή" οι πολιτικές... σφαλιάρες αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Γιώργο Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό, σαν καλός Σαμαρείτης που είναι, να γυρνά και το άλλο μάγουλο.

    Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο που τον "άδειασε" λέγοντας ότι κάποιοι επιλέγουν να πουν την αλήθεια στο λαό και κάποιο όχι όταν κάνουν αντιπολίτευση", σήμερα ήταν η σειρά του Χρήστου Παμπούκη να του κάνει υποδείξεις...οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

    Ο κατά τα άλλα "δικός του" άνθρωπος, έδωσε συνέντευξη στον "Τύπο της Κυριακής" μέσω της οποίας προτρέπει τον πρωθυπουργό να διορθώσει τα λάθη που έγιναν υπό πίεση στην οικονομική πολιτική και να προχωρήσει "στη λήψη μέτρων ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που
    θα ενισχύουν την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ", την οποία χαρακτηρίζει "βασική προϋπόθεση" για τη συνέχεια...


    Ο off shoore Υπουργός Αλητείας
    του Πασοκ και συνετάιρος του
    Νικολάκη & frend cia OIL...
    Άρχισε και αυτός να ανησυχεί
    για τα κινδυνεύοντα ΥΠΕΡ ΚΕΡΔΗ
    ΚΑΙ τα ήδη ΚΛΕΜΜΕΝΑ τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χτίσαμε το Δημαρχείο του Χαϊδαρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;

    ΠΩ ΠΩ ΓΟΥΣΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MAZI ME TOΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ Η ΧΩΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλείστε τον Κορυδαλλό και κάντε τη Μακρόνησο Alkatraz

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση