GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπουτσής: Ήμουν σε απόλυτη συνεννόηση με τον πρωθυπουργό για την Κερατέα...

«Ήμουν σε απόλυτη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό» για την Κερατέα δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πoλίτη Χρήστος Παπουτσής σε συνέντευξ...

«Ήμουν σε απόλυτη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό» για την Κερατέα δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πoλίτη Χρήστος Παπουτσής σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.
Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία «εκεχειρίας», ο κ. Παπουτσής υπογραμμίζει ότι σημασία έχει πως οι δρόμοι είναι ανοικτοί, η ζωή και η οικονομική δραστηριότητα συνεχίζονται κανονικά και πως άνοιξε παράθυρο διαλόγου ανάμεσα στους κατοίκους και τους αρμόδιους υπουργούς.
Τονίζει ακόμη ότι η υπόθεση της Κερατέας δεν ήταν ποτέ αστυνομική υπόθεση και αναφέρει ότι...
 «αφορά μια πολιτική επιλογή για τη διαχείριση αποβλήτων, με ψηφισμένο στη Βουλή νομοθετικό πλαίσιο που αναμένει τη συνεργασία της Πολιτείας με την τοπική κοινωνία για την εφαρμογή του. Πάντα μέσα στο πλαίσιο υλοποίησης του περιφερειακού σχεδιασμού».
«Δεν πιστεύω στο αστυνομικό κράτος και συμμετέχω στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου επειδή ακριβώς πιστεύω στο ίδιο αξιακό πλαίσιο με τον πρωθυπουργό και στη ζωογόνο δύναμη του διαλόγου, της συνεννόησης και των συμβιβασμών για το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνική ειρήνη», προσθέτει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Συνεχίζοντας μάλιστα επισημαίνει πως «δεν είναι δουλειά της Αστυνομίας να οργανώνει και να διεξάγει τον κοινωνικό διάλογο», ενώ σημειώνει πως «δεν σκοπεύει να πέσει στην παγίδα της βίας και του αυταρχισμού».
Σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις ο κ. Παπουτσής τονίζει ότι είναι απαραίτητος ο δημόσιος πυλώνας στον τομέα της ενέργειας και της ύδρευσης για να εγγυάται τα συμφέροντα της κοινωνίας.
Εκφράζει, τέλος, την αντίθεσή του στις πρόωρες εκλογές, διατυπώνει ανοικτά τη διαφωνία του με τις δηλώσεις Σημίτη περί αναδιάρθρωσης και απορρίπτει τα περί κυβερνήσεων συνεργασίας.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

8 σχόλια

  1. Εισαι ακομη σε συνεννοηση σχετικα με το κεντρο της Αθηνας το οποιο χαθηκε προ πολλου απο εισβολεις ?
    Εισαι ακομη σε συνεννοηση για το παραεμποριο του πεζοδρομιου απο τους λαθρομεταναστες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με την εκεχειρία που επιτεύχθηκε στην Κερατέα και βέβαια συμφωνώ με το διάλογο.
    Αρκεί να είναι σεβαστός από όλους.
    Ελπίζω και εύχομαι να έχει αποτελέσματα και να μη επαναληφθεί η "ΥΠΑΤΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σκέτοι ΠΑΣΟΚοι – όλοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των μισθών.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν τηνπερικοπή των συντάξεων.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν το κόψιμο των δώρων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν τομνημόνιο με τις «επικαιροποιήσεις» του. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που με την ψήφο τους προσκάλεσαν στην Ελλάδα, αρωγό των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, τοΔΝΤ και την ΕΚΤ.Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν τοασφαλιστικό τερατούργημα, αυτοί που «εξασφάλισαν» στον εργαζόμενο δουλειά χωρίς σύνταξη ως τον τάφο. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που σήκωσαν τo χεράκι τους και ψήφισαν τα μέτρα που εκτίναξαν την επίσημη ανεργία στο 15%, τα «λουκέτα»στα μαγαζιά στο 20% και την ύφεση στο μείον 6,6%. Ολοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την «εκ περιτροπής» επιστροφή των εργασιακών σχέσεων στην εποχή των ειλώτων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ της καταστρατήγησης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν για να μπορούν οι εργοδότες να απολύουν εργαζόμενους όταν θέλουν, όσους θέλουν και όποτε θέλουν. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων των φόρων τρεις φορές σε ένα χρόνο. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν υπέρ τηςκατάργησης και συγχώνευσης σχολείων και νοσοκομείων. Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που ψήφισαν τη ληστεία του λαού μέσω του «Καλλικράτη».Ολοι τους!

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - όλοι τους! – είναι εκείνο το εκλεκτό σώμα το οποίο στηρίζει και διακινεί το θράσος τού «όλοι μαζί τα φάγαμε».

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! – με το ένα χέρι ψηφίζουν για να φορτώνονται νέα δανειακά χρέη στο λαό και με το άλλο χέρι ψηφίζουν για να χαρίζονται 108 δισ. ευρώ στις τράπεζες.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! – ψήφισαν αυξήσεις στα διόδια, αυξήσεις στο ρεύμα, αυξήσεις 40% στα εισιτήρια των συγκοινωνιών.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι - όλοι τους! – του ιδίου κόμματος με τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη της υπόθεσης «Ζήμενς», τους «πράσινους» Βατοπεδινούς, τους «σοσιαλιστές ναυάρχους» των υποβρυχίων που «γέρνουν», τους «Σόρος» της χρηματιστηριακής απάτης και τους «Πινδάρους» της Ολυμπιακής λαμογιάς.

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που - όλοι τους! – περιφέρονται ανά την επικράτεια σφετεριζόμενοι και διαπομπεύοντας την έννοια και τον όρο«σοσιαλιστής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για τα «φρουτάκια»:

    Οι απαρτίζοντες την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που έχουν ψηφίσει - όλοι τους! – τη μετατροπή της Ελλάδας σε «ηλεκτρονική μπαρμπουτιέρα», και το έχουν ψηφίσει όχι μια, αλλά τέσσερις (αριθμός: 4!) φορές:

    Μια φορά όταν ψήφιζαν το μνημόνιο, που εξ’ αρχής περιλάμβανε τη διάταξη για τη νομιμοποίηση των «κουλοχέρηδων» και άλλες τρεις φορές στηρίζοντας τις ισάριθμες «επικαιροποιήσεις» του μνημονίου, που επίσης περιλαμβάνουν τη ρύθμιση για τα «φρουτάκια».

    *

    Οσοι πάνε, επομένως, να βγάλουν την «ουρίτσα» τους απ’ έξω, ατύχησαν.

    Τζάμπα πασχίζουν να περιφέρουν το Πάσχα στις εκλογικές τους περιφέρειες την τσίκνα του …«αντάρτη».

    Τζάμπα προσπαθεί κι ο Παπανδρέου να ενθαρρύνει το παιχνίδι τού «άλλο η κυβέρνηση», «άλλο η κοινοβουλευτική ομάδα», «άλλο το κόμμα».
    Το έργο παίχτηκε ήδη την εποχή του πατέρα του.
    Και «κάηκε».


    Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ στον Ριζοσπάστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φίλε Παπουτσή το ξέραμε οτι ήσουν σε πλήρη συνενόηση με τον Γιωργάκη για την Κερατεέα. Το καταλάβαμε γιατί ...είχαμε φαγούρα!!

    Άλλωστε ήταν δυνατό να εισπράξεις όλη τη δόξα της "ειρήνευσης" της Κερατέας μόνος σου, χωρίς να εισπρλαξει κάτι κι' ο πράκτορας του Μνημονίου???

    Εκτός κι αν "βελάζεις για να ακούση ο τσοπάνος οτι είσαι στο μαντρί"!!!!!!!!!!

    Α! να χαθείς, τεμπέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν πρόκειται περί ηλιθιότητας αλλά είναι πολύ περίεργο να βγαίνει ο τάδε της κυβέρνησης και να λέει τα αντίθετα από αυτά που επέβαλε επί μήνες στους κατοίκους της Κερατέας. Αν νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο-κόλπο οι κάτοικοι και γενικά οι πολίτες θα ξεχάσουν τις βιαιότητες που επέβαλαν στη κοινωνία της Κερατέας, πιο συγκεκριμένα, γελιέται. Αφού τους έδειραν επί μήνες και αναστάτωσαν τη ζωή του τόπου έρχεται ο τάδε και λέει ότι είναι λάτρης της συνεννόησης και των συμβιβασμών για το δημόσιο συμφέρον. Έτσι λοιπόν επί μήνες έδερναν τον κόσμο για το δημόσιο συμφέρον!! Όσο για την συνεννόηση μάλλον εννοεί ότι σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό έγιναν οι βιαιότητες στη Κερατέα και σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό το αστυνομικό κράτος πήγε να δείξει τα δόντια του στους συμπολίτες μας(την επόμενη φορά ποιος έχει σειρά;) αντί να πάει σε διάλογο με τους κατοίκους από τη πρώτη στιγμή της σύλληψης του σχεδίου να φτιάξουν χυτυ εκεί. Αλλά βλέπετε, η σύλληψη της εξουσίας ως ολιγαρχία και ως "είμαστε κυβέρνηση και είμαστε μάγκες οπότε και κάνουμε ότι μας γουστάρει χωρίς να σας ρωτάμε εσάς την πλέμπα που μας ψηφίσατε, έστω, όσοι μας ψηφίσατε, γιατί να σας ρωτήσουμε τι γνώμη έχετε, εξάλλου αποφασίσαμε και διατάζουμε ότι δεν έχετε" Έτσι λοιπόν το περιτύλιγμα βαφτίστηκε δημοκρατία για να τυλίξει τη σαπίλα. Αλλά έχει ξεχειλίσει. Και φαίνεται από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΑΟΥΤΖΗ..
    ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ !!!!
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση