GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δει δη χρημάτων…»

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΑΔΕΙΑΣΑΝ τα ταμεία κι ήταν φυσικό. Τα άδειασαν και ήταν αφύσικο. Κι α...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΑΔΕΙΑΣΑΝ τα ταμεία κι ήταν φυσικό. Τα άδειασαν και ήταν αφύσικο. Κι αν «υπήρχαν λεφτά», δεν τα είδαμε. Δεν έρχονται απ’ την Ελβετία, δεν τα βγάζεις απ’ το πουγκί (φορο)κλεφτών.
«ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί», ωστόσο, υπήρξαμε άφρονες. Συνολικά και πανελλαδικά. Παρατηρητές και σίγουροι πως δεν θα μας αγγίξει δημόσια η ζημιά. Σε όλα τα επίπεδα, σε κάθε κλάδο. Κι αν το Υπουργείο (Παιδείας, για παράδειγμα) δεν νοιάζονταν για το δημόσιο χρήμα, το ίδιο αδιάφορος ήταν και ο μέσος έλληνας. Δεν ήξεραν οι «αρμόδιοι» πόσοι φοιτητές «σπουδάζουν», δεν δίναμε πεντάρα. Μοίραζε δωρεάν(;) τα βιβλία στον μαθητόκοσμο, καρφί δεν μας καίγονταν για τους μικρούς… Νέρωνες που τα’ καιγαν στο τέλος της σχολικής χρονιάς, σε σχολικούς αυλόγυρους.
ΤΙ άλλο (δι)έπρατταν οι Κυβερνήσεις, στα πλαίσια της ψηφοθηρικής τους «ιδεολογίας»; «Κάθε χωριό και γυμναστήριο» διεκήρυττε η Χούντα, «κάθε (κωμό)πολη και...
 ΤΕΙ, κάθε πόλη και πανεπιστήμιο» κραύγασε η δημοκρατία και το’ κανε πράξη. Για τις ανάγκες της αγοράς, για το χατίρι των κατοίκων κι όλα ανταποδοτικά της ψήφου.
ΤΟ πράγμα στράβωσε και κάπου (που πονάει) θα έβγαζε. Σε αδιέξοδα, για τα οποία οι πραγματικοί δράστες (πολιτικοί που κράταγαν μαχαίρι και πεπόνι) σηκώνουν τους ώμους. Κοινωνίες που έκαναν το καθήκον τους για τις τοπικές καφετέριες και για τα διαμερίσματα. Ωστόσο, πέρα απ’ τις ανάγκες για παιδεία που την έκαναν αγνώριστη και ελευθερία που τη στραπατσάραμε, υπάρχει και πιο αναγκαίο αγαθό. Η υγεία με τις απαιτήσεις της. Το ΕΣΥ με τους προμηθευτές και τα άδεια ταμεία. Τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία που «έμειναν» από υλικό και με απλήρωτο προσωπικό.
ΤΟ Υπουργείο (Παιδείας) έβαλε το χέρι στη… τσέπη. Χωρίς (ακόμα) να το βάλει στον γιακά της σπατάλης και των ολετήρων του. Τονωτική ένεση μη ξεψυχήσουν τα δυο μεγάλα νοσοκομεία και σωριαστεί το ΕΣΥ που το τραβολογούν συμφέροντα. Και, βέβαια, η… αλληλοβοήθεια είναι επιβεβλημένη, αλλά περίεργη και μη αναμενόμενη. Γιατί; Γιατί έβαλε το χέρι στη τσέπη το ένα υπουργείο, έπιασε τα ψιλά και τα’ ριξε στο άλλο, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Με νοοτροπίες που ανακυκλώνουν την ανωμαλία και την αταξία. Χωρίς μέριμνα για οικονομία και νοικοκύρεμα έγκαιρα και (προ)μελετημένα. Αν το δημόσιο χρήμα όλοι το βλέπαμε σαν δικό μας και δεν το κατασπαταλούσαμε, θα ‘ταν φυσικό και ενθαρρυντικό να μεταφέρεται περίσσευμα απ’ το ένα υπουργείο στο άλλο.

10 σχόλια

  1. Συνταξιούχος Golden Boy !....

    Ερώτηση Ν. Νικολόπουλου στη βουλή.

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    Θέμα: Συνταξιούχος Golden Boy.

    Την στιγμή που η κοινωνία δοκιμάζεται, την ώρα που οι πολίτες βλέπουν το εισόδημά τους να περιορίζεται και πλέον να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις οδεύοντας προς το αδιέξοδο, κάποιοι εκλεκτοί της κυβέρνησης προκλητικά λαμβάνουν υψηλές μηνιαίες αποδοχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντιπρόεδρος της ΑΤΕ ασφαλιστικής κ. Κωνσταντίνος Φιλίππου, τοποθετημένος από την κυβέρνηση και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΕ Bank ως μέλος, λαμβάνει μηνιαίως από την ΑΤΕ ασφαλιστική το αστρονομικό ποσό των 10.188,09 ευρώ για τρείς μέρες απασχόληση (Τρίτη- Τετάρτη- Πέμπτη 09:30- 13:30), ενώ εισπράττει ως μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΕ ασφαλιστικής 650 ευρώ και από την ΑΤΕ Bank 950 ευρώ για κάθε συνεδρίαση και βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως λαμβάνει και την κύρια σύνταξή του.

    Αυτές οι αμοιβές δίνονται στους πράσινους συνταξιούχους που φρόντισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να βολέψει στα Διοικητικά Συμβούλια των ΔΕΚΟ, την περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και οι πολίτες έχουν γονατίσει οικονομικά από τα μέτρα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.

    Κατόπιν τούτου ερωτάται ο κ. Υπουργός:

    1. Σε τι ύψος ανέρχονται οι μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνουν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΑΤΕ ασφαλιστικής; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτουν οι μηνιαίες αποδοχές που λαμβάνουν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος.
    2. Πόσες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΑΤΕ ασφαλιστικής έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 12 μήνες;
    3. Ποια η αμοιβή κάθε μέλους του Δ.Σ της ΑΤΕ ασφαλιστικής για κάθε συνεδρίαση; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
    4. Τι σχέση εργασίας έχει με την ΑΤΕ Bank ο κ. Κωνσταντίνος Φιλλίπου; Ποια η αμοιβή του; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτει η σχέση εργασίας που έχει με την ΑΤΕ Bank, καθώς και η αμοιβή που λαμβάνει.
    5. Πόσες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΑΤΕ Bank έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 12 μήνες;
    6. Ποια η αμοιβή κάθε μέλους του Δ.Σ. της ΑΤΕ Bank για κάθε συνεδρίαση; Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα.
    7. Ο κ. Κωνσταντίνος Φιλλίπου λαμβάνει κανονικά την κύρια σύνταξή του; Το ΙΚΑ έχει ενημερωθεί;
    8. Είναι σωστό κ. Υπουργέ να δίδονται τέτοιες αμοιβές; Ποια η άποψή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπακωνσταντίνου: Με το lear jet -κόστος 150.000- και μέλη της οικογένειάς του, έφυγε ταξιδάκι στις ΗΠΑ

    Ανακοίνωσε μέτρα 75 δις, τα 25 θα βγούνε από την τσέπη των ηλιθίων, και μπήκε στο κυβερνητικό lear jet και αναχώρησε για την Ουάσιγκτον με μέλη της οικογένειάς του, όπως καταγγέλει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του παχύδερμου.

    Οι άλλοι συνάδελφοί του σαν μαλάκ@@ εννοείται ότι πήγαν με το αεροπλάνο της γραμμής σε αντίθεση με τον δικό μας που το ταξιδάκι του στις ΗΠΑ θα μας κοστίσει 150.000 ευρώ... αλλά είπαμε "λεφτά υπάρχουν".... για την πάρτη τους

    ΥΓ1. Η μεγαλύτερη πλάκα είναι όταν τσακώνονται μεταξύ τους... βγαίνουν πολλά άπλυτα στη φόρα... άρα αναμένουμε την απάντηση του Παπ για τα 5,5 εκ του παχύδερμου

    ΥΓ2. Το ταλαίπωρο αυτό το lear jet είναι για λύπηση... πετάει τόσο πολύ που ούτε σέρβις δεν προλαβαίνουν να του κάνουν... πρέπει να πέφτει πολύ ξύλο μεταξύ των υπουργών γι το ποιος θα προλάβει να το καπαρώσει τις λίγες μέρες που έχει ρεπό απ' τον Γιωργάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
    ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ.

    Πωλείται η Ελλάς.
    Σε λίγο και τα… μοσχάρια που την κατοικούν !


    Υπάρχει ένα παλαιό, ελληνικό τραγουδάκι που αν δεν κάνω λάθος, έχει ως τίτλο «πωλείται όπως είναι επιπλωμένο…»!
    Και παρακάτω λέγει, «…με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο»!

    Το ανασύρω για να απεικονίσει το άθλιο, τραγικό και βεβαίως πολύ ανησυχητικό θέαμα και....
    άκουσμα ότι πωλείται – όσο – όσο μάλιστα – η εθνική περιουσία μας.

    Κατά πρώτον τα νησιά μας και στην συνέχεια, ποιος ξέρει, ίσως και την Ακρόπολη.

    Αναδημοσιεύω ακριβώς την είδηση:
    «Πριν λίγο μόλις καιρό Βρετανικές και Γερμανικές εφημερίδες καλούσαν την Ελλάδα να πουλήσει νησιά για να ξεπληρώσει το χρέος. Φαίνεται πως από τότε η εκποίηση ήταν καλά προγραμματισμένη. Ξεπουλάμε ότι έχουμε και σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα κάνουμε σκόντο στις τιμές. Δεκάδες Ελληνικά νησιά φιγουράρουν στην ιστοσελίδα της Καναδικής εταιρείας Private Islands: «Καρδιώτισσσα» στο Κεντρικό Αιγαίο 6.500.000 ευρώ, «Μικρή Αμοργός» 6.100.000 ευρώ , «Αγιος Θωμάς» 15.000.000 ευρώ. Προσέξτε πως γίνεται η παρουσίαση: ‘Με 2 φυσικά λιμάνια και υποδοχή για φέρυ μποτ… Ιδανικό για ανάπτυξη οικισμού…’ και άλλα πολλά. Είναι σαν τις παλιές κλασσικές διαφημίσεις οικοπέδων:
    «Πέντε λεπτά από την Ομόνοια, οικοδομήσιμα, με φως νερό τηλέφωνο. Πάρτε κόσμε..!»

    ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΠΡΩΤΑ ..ΟΜΩΣ ΕΕΕ.ΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ιδιωτική πτήση ο «τσάρος» στη Νέα Υόρκη!

    Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του περιγράμματος των νέων μέτρων, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πέταξε για τη Νέα Υόρκη- θα συμμετάσχει στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, με το… προεδρικό αεροσκάφος!

    Η είδηση- έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το Πρώτο Θέμα, είναι φυσικό να προκαλέσει όλους- όσοι καλούνται να επωμιστούν νέα βάρη από τις αστοχίες, τις ατυχείς προβλέψεις και την αδυναμία του «τσάρου» να ελέγξει τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους.
    Ενδεχομένως, κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ να σκεφτούν ότι η κριτική για το συγκεκριμένο θέμα είναι λαϊκισμός. Διαφωνούμε απόλυτα!
    Τη στιγμή που τα νοικοκυριά σφαγιάζονται- όπως αναφέρουν στο πρωτοσέλιδό τους τα φιλοκυβερνητικά ΝΕΑ, ο κ. Παπακωνσταντίνου, πρώτος οφείλει να υποστεί κάποιες από τις συνέπειες.

    Τυχόν δικαιολογίες περί έλλειψης άλλης πτήσης κλπ, δεν θα πείσουν κανένα! Ο κ. Παπακωνσταντίνου, αναχώρησε χθες το απόγευμα και η πρώτη του συνάντηση έχει προγραμματιστεί γιασ σήμερα στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).
    Όταν ένας λαός αιμορραγεί, ας υποστεί και μια μικρή ταλαιπωρία και ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Στην τελική, έχει πολύ περισσότερες ευθύνες από όσους πληρώνουν το μάρμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μνημόνιο είναι παράνομο!!!!!!!!!!!!!
    Ο Γιωργάκης κι' ο Παπακωνσταντίνου είναι όργανα των "Αγορών". Γι' αυτές δουλεύουν και όχι για τον Ελληνικό λαό!
    Ο σεβασμός των δικαιωμάτων κερδίζεται μέσω πάλης και όχι μέσω της υποταγής στις επιταγές των πιστωτών.
    Κοιτάξτε την Τυνησία, κοιτάξτε την Αίγυπτο που έδιωξαν τους δυνάστες τους και απελευθερώνονται. Μόνο όταν ο λαός αναλαμβάνει δράση, μπορεί πραγματικά να αλλάξει την κατάσταση.
    Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Τώρα.
    Μια λαϊκή επανάσταση θα μας σώσει. Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *Μειωση βολευτων στους 100.

    *Περικοπη κατα 80% του μισθου τους
    και ολων των λοιπων
    αμοιβων/"εξοδων".

    *Απολυση του 70% των υπαλληλων της
    βουλης.

    *Δικη/Φυλακιση 10-15 πολιτικων και
    αμεση κατασχεση περιουσιας.

    *Δικη/Φυλακιση 2-3
    μεγαλοεκδοτων/εργολαβων και
    κατασχεση περιουσιας.

    *Εκτακτος μεγαλος φορος σε
    τραπεζες,εκκλησια


    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ
    ΔΕΙΛΗΣ,
    ΤΕΜΠΕΛΑΣ,
    ΑΝΙΚΑΝΗΣ,
    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ,
    ΠΟΥΣΤΡΑΣ

    ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ 1 ΜΗΝΑ
    ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΥΠΩΣΕ
    ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ι ΜουνιΜιμη &
    ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΓΑΠ.

    -2 φορτηγα με καινουρια πανακριβα επιπλα εξω απο το κωλοσπιτο του ακη

    -ιδιωτικη πτηση του ομοφυλοφιλου παπακωνσταντινου για ΗΠΑ μαζι
    με την κωλοφαμιλια του αντι να παρει το αεροσκαφος της γραμμης οποως κανουν αλλοι ομοιοι του. για διακοπες ενοψη μεγαλης εβδομαδας..

    -περιμενουμε ολοι σε ποια σουιτα ή σπα της ελβετιας η αλλου θα
    κανει παλι χλιδατες διακοπες για πασχα ο ΓΑΠ, και γι αποσο, θυμιζω
    το καλοκαιρι εκανε 2 μηνες υπερχλιδατες διακοπες τυπου σειχη της αραβιας

    -δεν εγινε αρση ασυλιας της πορνης μιλενας αποστολακη απο την βουλη
    για καθαρα προσωπικο δικαστικο της θεμα....

    -οι βουλευτες πηρανε γυρω στα 1000 ευρω επιπλεον μονο αυτη την εβδομαδα
    γι ασυμμετοχη σε επιτροπες τυπου πως κλανει ο καβουρας
    και τι εντυπωση μας εκανε η παρελαση της 25ης μαρτιου στην αμερικη!!!!!

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΜΟΝΟ...

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
    ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
    (ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ
    ΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ)

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!!...
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

    ΤΕΤΟΙΟ ΨΩΜΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΤΣΑΝΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΗ Η ΚΟΤΣΑΝΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕ.

    1. ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
    2. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.
    4. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
    5. ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ.
    6. ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    7. ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟ.
    8. ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    9. ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.
    10. ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ.
    11. ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    12. ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΠ, ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.
    13. ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ 300%.
    14. ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    15. ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    16. ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ.
    17. ΔΙΑΒΡΩΣΕ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ.
    18. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    19. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
    20. ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ.
    21. ΕΔΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΤΕΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    22. ΕΥΤΕΛΙΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    23. ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΛΟΓΟ.
    24. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΑΦΡΩΝΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ.
    25. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    26. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
    27. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    28. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    29. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    30. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΟΤΟ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Υ.Γ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση