GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχές ελληνικές...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ- ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ- ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΗΜΑ ΖΩΗΣ.
Αν ο θάνατος είναι «το συγκλονιστικότερο γεγονός της ζωής», τότε η Ανάσταση του Χριστού είναι πράγματι «η εορτή των εορτών". Η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας την ολόφωτη νύχτα του Πάσχα μας εισάγουν στο θρίαμβο της νίκης κατά του θανάτου.
Ο εσταυρωμένος της Ιερουσαλήμ, «επί Ποντίου Πιλάτου», αποδέκτηκε το θάνατο μ' όλες του... τις πτυχές και μ' όλη του τη δύναμη - δύναμη φθοράς, εξουσίας επί της ζωής, χωρισμού ψυχής και σώματος. Αποδεχόμενος όμως το θάνατο, με το να υπακούσει «έως τέλους» στον Πατέρα Του, συνέτριψε τη δύναμή του και ανέτρεψε την εξουσία του, χαρίζοντας σε όλους ζωή αιώνιον. Κι έγινε η Ανάσταση του Ιησού Χριστού βεβαιότητα ανάστασης του σύμπαντος κόσμου, αφθαρτοποίηση της ύλης, έγερση των απ' αιώνος κεκοιμημένων, αιτία χαράς όλων των ανθρώπων.
Απο το www.radio936.gr και το www.kyparissianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση