GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Δ. Πανοζάχος για την παραπομπή του...

Από τον Δημήτρη Πανοζάχο Μέλος της ΕΓ της ΝΔ Πρώην Γ.Γ Περιφέρειας Ηπείρου Επειδή αναδημοσιεύσατε ανάρτηση από το " tovima.gr ...

Από τον Δημήτρη Πανοζάχο
Μέλος της ΕΓ της ΝΔ
Πρώην Γ.Γ Περιφέρειας Ηπείρου

Επειδή αναδημοσιεύσατε ανάρτηση από το "tovima.gr" που αναφέρετε σε εμένα προσωπικά και το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια σας παρακαλώ πολύ να αναρτήσετε και την απάντηση μου προς την εν λόγω ιστοσελίδα για την αποκατάσταση της αλήθειας
Το απόγευμα της Τρίτης 12-4-2011 αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική εφημερίδα «tovima.gr» ότι παραπέμπομαι για παράβαση καθήκοντος κατά την περίοδο που εκτελούσα καθήκοντα ως Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας Ηπείρου.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται συγκεκριμένα «Ο κ. Πανοζάχος κατηγορείται, ότι με την ιδιότητα του Γ.Γ. της Περιφέρειας Ηπείρου, αν και...
 είχε λάβει γνώση του με αριθμ. πρωτοκ. 70661/28-12-2006 εγγράφου του Υπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, απέφυγε να ενεργοποιήσει την πειθαρχική διαδικασία κατά του κ. Γκόντα, αν και είχαν καταγγελθεί παράνομες μεταδημοτεύσεις».
Απαντώ ότι στο εν λόγω άρθρο υπάρχουν πολλές ανακρίβειες και ο συντάκτης αυτού, βαδίζει σε παραπλανητικά μονοπάτια….γιατί απλά όχι μόνο παρέπεμψα τον πρώην δήμαρχο στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο, αλλά του επέβαλλα και ποινή αργίας 20 ημερών. Αυτή ήταν η ποινή που αποφάσισε το αρμόδιο όργανο.
Η παραπομπή μου στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα δε σχετίζεται με τις παράνομες καταγγελθείσες μεταδημοτεύσεις αλλά με την «υποτιθέμενη καθυστέρηση επιβολής της ποινής στον κ. Γκόντα από πλευράς του Γ.Γ Ηπείρου κατά περίπου ένα μήνα».
Με τις πράξεις μου στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων. Λειτούργησα από θέση ευθύνης τηρώντας το νόμο και επιδεικνύοντας τον απαραίτητο σεβασμό στο θεσμό του δημάρχου.
Το «ρεπορτάζ» της ηλεκτρονικής εφημερίδας, δημοσιεύει αποσπασματικές πληροφορίες, αποκρύπτοντας το ουσιαστικότερο στοιχείο που είναι η ίδια η επιβολή ποινής . Μάλιστα γίνεται προσπάθεια σύνδεσης αυτού με γεγονότα που ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

9 σχόλια

  1. <>

    Μισή αλήθεια ειναι ολόκληρο ψέμα.

    Εννέα στις δέκα φορές ο συκοφάντης ειναι δολιος.

    Την μία πούστρα.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανοζαχο στη μπουζου μαζι με τον λεουδη, τον άλλον κουμπαρο του χοντροκαραμανλη. ΟΥΥΥΥΥΥστ κλεφτες, λαμογια αρπαχτικά ουυυυυυσσσσστ επιτελους

    Πετρος
    Γνησιος ΝΔκρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εε....το βήμα της Κατοχής
    θυμήθηκε τον ρόλο του
    τώρα με την Κατοχή του Πασοκ-Δντ.

    τι ΔΝΤί τι ναζί....
    το ίδιο και το αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
    ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΗ.

    Ποιους από το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την χθεσινή δήλωση-πύραυλο που διένειμε χθες στα ΜΜΕ ;

    Μήπως τα δικά του παιδιά με πρώτο και καλύτερο τον Μιχάλη Καρχιμάκη ;

    Θα γελάσουμε πολύ. Τουλάχιστον...εμείς που ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα.

    Ότι δεν μπόρεσε να κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Νέα Δημοκρατία να εξοντώσει τον Καρχιμάκη, μπορεί να το κάνει σε ένα βράδυ ο Άκης Τσοχατζόπουλος !

    Μόνο το cd με τα εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφέτια που έκανε ο Καρχιμάκης επί υπουργίας Άκη, όταν ο Καρχιμάκης αλώνιζε στο Πεντάγωνο αρκούν.

    Αυτά προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανοζαχο μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανοζαχο μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανοζαχο μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανοζαχο μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΩ..Η ΧΟΥΝΤΑ και δικαστική
    του ΠΑΣΟΚ των ΖΩΩΝ και ΦΥΤΩΝ.
    Ποινή – χάδι στον Μαντέλη....


    Σε φυλάκιση 3 ετών ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ καταδίκασε το 3μελες Εφετείο Αθήνας τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη για υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες.

    Το δικαστήριο που έκρινε ομόφωνα ένοχο τον πρώην υπουργό, χωρίς ελαφρυντικά, του επέβαλε επίσης χρηματική ποινή 15.000 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει να επιβληθεί στον Τ. Μαντέλη ποινή φυλάκισης 4 ετών, πρόταση που αν γινόταν δεκτή θα οδηγείτο στη φυλακή, καθώς η έφεσή του δεν θα είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.

    Ο πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από συνηγόρους του....

    Υπενθυμίζεται ότι ο Τ. Μαντέλης κατηγορείται για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens.


    1. Ο 77χρονος που σκότωσε τον κλέφτη 10 χρόνια φυλάκιση.
    Ο φονιάς του Βαρθολομαίου 4,5 χρόνια σκότωσε εν βρασμώ ψυχής”(εγκλημα τιμής ,έτσι δε το λένε;)
    Ο Μαντέλης 3χρόνια με αναστολή (να μπορέσει να χαρεί τον ιδρώτα του,παληκάρια)για κακούργημα ,νομιμοποίηση εσόδων(ωραία έκφραση).
    Οσκαρ Ρομέρο:”
    Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια: δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους”.


    2. Ζούμε την επανάσταση του αδιανόητου (κατά το αντίστοιχο ατυχές του προέδρου τους).
    Επιστρέφουμε με γρήγορα βήματα σε μια εποχή που ο Γιάννης Αγιάννης μπήκε φυλακή για ένα ψωμί, και οι εκατοντάδες Γαβριάδες πέθαιναν στα οδοφράγματα.
    Μόνο που σήμερα η εξουσία δεν έχει την ευθιξία του Ιαβέρη.
    Αντε στο καλό πιά. Βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση