GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκαινιάζεται το "Φίλιππος Β'" στα Σκόπια..‏.

Μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων του κ. Γκρουέφσκι που αφορούν τη ... "μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ με την ανέγερση...

Μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων του κ. Γκρουέφσκι που αφορούν τη ... "μακεδονοποίηση" της πρωτεύουσας της ΠΓΔΜ με την ανέγερση δεκάδων νέων μνημείων, τοποθέτηση αγαλμάτων,μετονομασία οδών κλπ αποτελούσε και η ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου των Σκοπίων με την μετονομασία του σε "Φίλιππος Β' της Μακεδονίας".
Το στάδιο είναι πλέον έτοιμο, οι ταμπέλες με το όνομα του Φιλίππου έχουν τοποθετηθεί και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή του Πάσχα παρουσία 32.000 θεατών -σύμφωνα με όσα...
 λένε κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα .."μεγάλα αυτιά" του Greece Salonika- δίνοντας την ευκαιρία στον κ.Γκρουέφσκι για ένα δυνατό ξεκίνημα στην προεκλογική του εκστρατεία.
Το ότι η νέα ονομασία του σταδίου θα αναφέρεται πλέον σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις από τα διεθνή αθλητικά ΜΜΕ δεν νομίζουμε να απασχολεί κανέναν στην μακρυνή ...Αθήνα.
Άλλωστε δεν παραβιάζεται καμία ενδιάμεση συμφωνία.Ή μήπως όχι..;
Πηγή http://greece-salonika.blogspot.com/

6 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.

    ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ.
    Ο γενικός εισαγγελέας της Αιγύπτου αποφάσισε να παρατείνει κατά 15 ημέρες την κράτηση του πρώην προέδρου της χώρας Χόσνι Μουμπάρακ,

    Όπως μετέδωσε το επίσημο αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων Mena, ο γενικός εισαγγελέας...
    Άμπντελ Μεγκίντ Μαχμούντ αποφάσισε να παρατείνει την κράτηση «λόγω των αναγκών της έρευνας».
    Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας δήλωσε ότι μέλη της εισαγγελίας πήγαν την Παρασκευή στο νοσοκομείο του Σαρμ ελ Σέιχ, όπου νοσηλεύεται από τις 12 Απριλίου ο Μουμπάρακ και είναι σε προσωρινή κράτηση, για να συνεχίσουν την ανάκρισή του.

    Ο Μουμπάρακ, ο οποίος εκδιώχθηκε από την εξουσία στις 11 Φεβρουαρίου μετά τις μαζικές διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος του, εισήχθη στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε προβλήματα στην καρδιά του κατά τη διάρκεια ανάκρισης στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων.

    Σύμφωνα με τον επίσημη υπολογισμό τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο στην Αίγυπτο σκοτώθηκαν σε διαδηλώσεις 846 άνθρωποι, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν που είχε ανακοινωθεί εξαρχής.
    Εντωμεταξύ, σε άλλη μία ενέργεια στην αργή διαδικασία εκκαθάρισης της χώρας από τα σύμβολα του παρελθόντος.

    Οι Αρχές αποφάσισαν να καταργηθεί το όνομα του Μουμπάρακ από κάθε δημόσιο κτίριο ή υπηρεσία που το φέρει.
    Συγκεκριμένα, δικαστήριο αποφάσισε ότι η χρήση του ονόματος του Χόσνι Μουμπάρακ, της συζύγου του και των γιων του δεν είναι πλέον αποδεκτή.

    ΔΛΔ...ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΝΕΣ
    ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΔΕΣ
    ΦΙΝΙΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε σλαβοσκαταδες φτιαξατε ακομα και γηπεδο με ελληνικο ονομα, ε;; Ζωα!!! Ποσο ξεφτιλες πια, ποσο;; Δεν εχετε ιστορια και κλεβετε...

    Ο Φιλιππος Β' ελληνας ηταν οπως και ο Μεγας Αλεξανδρος!!! Οπου κι αν σκαψεις, μαρμαρα με ελληνικα γραμματα θα βρεις!!!

    Η Μακεδονια ηταν, ειναι και θα ειναι γη ελληνικη!!!!
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από καιρούς και ζαμάνια οι απόγονοι των σημερινών λαθρομεταναστών της Αθήνας θα λένε είμαστε απόγονοι του Γιωργάκη του Κωστάκη του Σημίτη του Άκη και του Λαζόπουλου!!!!!!!! Μη ξεχάσουνε το Τριανταφυλλόπουλο το Τράγκα και τις δυο Αννούλες τη Νταλάρα και τη Παναγιωταρέα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ,ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.

    ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ .

    Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.


    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ .


    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ;
    Η ΑΝ ΠΑΤΕ Σ'ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ",
    ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ;

    ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΑ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ;


    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ" ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ!!!


    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ
    "ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΉΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΎ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ Σ'ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ;

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 'ΣΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.

    ΠΕΡΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΣΙΩΠΑ ,ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τις γειτονικες χωρες,εχουμε προβλημα με Τουρκους-Μακεδονες-Αλβανους.Μας εχουνε ξεφυγει μεχρι στιγμης και δεν εχουμε προβλημα,η Ιταλια και η Βουλγαρια.Ας βρουμε κατι να εχουμε προβλημα και με αυτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 23 Απρ 2011 1:53:00 μ.μ.

    ΠΑΠΑΓΑΛΕ

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Σ'ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση