GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων έκτακτων μέτρων...

3 σχόλια

  1. Χαζοχαρουμενε τι αλλο σκοπευεις να ξεπουλησεις στην συνεχεια για να παραμεινεις ακομα για λιγο στη θεση σου ?

    Να ξερεις οτι η ωρα σου εχει πλησιασει, πολυ λιγα τα ψωμια σου εσενα και της υπολοιπης ΠΑΣΟΚΟ - ΔΝΤ συμμοριας των σωτηρων σου !


    Τέτοιος λαός, τέτοιοι άρχοντες του πρέπουν !
    Γιωργάκης και οπαδοί..για τον πούτσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθώ να καταλάβω τόσο καιρό γιατί υπάρχουν τόσο λίγες αντιδράσεις στην κοινωνία μας και πώς είναι δυνατόν να ανεχόμαστε με τόση ευκολία τα συνεχή ψέματα και τους εξευτελισμούς.

    Λοιπόν προχθές μου ήρθε μια σκέψη που τα ξεκαθάρισε όλα .

    Οι Έλληνες δεν εκτιμούν την χώρα τους, ούτε την ζωή τους , ούτε την οικογένειά τους, ούτε την δουλειά τους, ούτε τον κόπο τους.
    Η ευκολία με την οποία μας έχουν υποδουλώσει δείχνει πως έχουμε την εντύπωση πως μας χαρίστηκαν όσα έχουμε και τώρα έχουν το δικαίωμα να μας τα πάρουν αφού δεν μας αξίζανε .

    Υπήρξε άραγε άλλη στιγμή στην ιστορία που τόσο ανίκανοι και προδότες κυβέρνησαν με τέτοια ευκολία ;
    Όχι μόνο οι εγχώριοι αλλά και οι Ευρωπαίοι .


    Εάν αυτός που του κόβουν την σύνταξη , αυτός που χάνει την δουλειά του , αυτός που του μειώνουν το βιοτικό του επίπεδο και τον κάνουν ξένο στην χώρα του αντιδρά σαν σκυλάκι του Παβλόφ. ε... τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας .

    Το τελευταιο που ακουγεται και το εχω ακουσει απο πολλους ειδικα το τελευταιο δεκαημερο ειναι : ” να ερθουν καλυτερα οι ξενοι να μας κυβερνησουν μπας και φτιαξουμε κρατος” !!!!

    Αυτα ειναι ηδη τα πρωτα συμπωματα της μαλακυνσης εγκεφαλου.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia, den milate wraia...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση