GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσι...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή και τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Βουδούρη επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας και με αφορμή τις γιορτινές μέρες μοίρασε συμβολικά δώρα στα παιδιά.
Απευθυνόμενος στα παιδιά και τους γονείς τους, είπε τα εξής:
«Η εβδομάδα αυτή είναι των συναισθημάτων, της αγάπης και της αλληλεγγύης. Βρίσκομαι εδώ γιατί το πιστεύω και όχι γιατί το επιβάλλει το πρωτόκολλο και οι καλοί τρόποι. Η Ανάσταση του Κυρίου οφείλει να λειτουργεί ως εγερτήριο σάλπισμα στις ψυχές μας και να...
καθοδηγεί τις δράσεις επ’ ωφελεία των πολιτών και, κυρίως, των συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερο την ανάγκη να νοιώσουν το χάδι και τη στοργή του πλησίον.
Τα παιδιά της Σαλαμίνας και τα παιδιά εδώ που αισθάνονται ήδη τη φροντίδα ενός πανάξιου συλλόγου, είναι και δικά μας παιδιά που θέλουν το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την ελπίδα, τη συμπαράστασή μας. Έχουμε λοιπόν χρέος να ανταποκριθούμε σ’ αυτό το κάλεσμα ψυχής και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχουν αυτά τα παιδιά ένα καλύτερο αύριο, γιατί από αυτές μας τις δράσεις κρίνεται το επίπεδο του πολιτισμού μας.
Ήδη από τη συνεχή συνεργασία μας με το σύλλογο και το δήμο Σαλαμίνας, έχουμε καλά αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι σύντομα ο στόχος μας να έχουν αυτά τα παιδιά μεγαλύτερες ωφέλειες και ένα σύγχρονο οικοτροφείο, θα γίνει πραγματικότητα».

2 σχόλια

  1. ταμαμ θα είναι εκεί
    για τον 60τόσο ΑΜΕΑ με το μαύρο κολαν,
    για θεραπεία με το κανό και
    το ποδήλατο.

    το γυμναστήριο θέλει λίγο φτιάξιμο, αλά εντάξει
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ
    «Δρακόντειες» ποινές σε βάρος των επίορκων υπαλλήλων, που θα αποκλείονται, εκτός των άλλων, από την ιεραρχία και επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων διαφθοράς στο Δημόσιο, προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις για το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο.

    Με το νέο υπό κατάρτιση πειθαρχικό δίκαιο, θα διαχωριστούν τα πειθαρχικά από τα υπηρεσιακά συμβούλια, προκειμένου να απαλειφθούν τα γνωστά φαινόμενα «συναδελφικής αλληλεγγύης» -που εξασφαλιζόταν μέσω της συμμετοχής συνδικαλιστών σε αυτά- στην εξέταση υποθέσεων διαφθοράς και πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων των υπαλλήλων, που είχε ως αποτέλεσμα την απαλλαγή τους.


    Σας αρχισουν τοτε με την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη που κατηγγειλε σημερα στο ΣΔΟΕ ο δρ Κουτσουκος για τα εκατομυρια ευρωπαικα προγραμματα που χειρίστηκε!!

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση