GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και Ανάσταση και ΕΠ(ι γης)Ανάσταση!...

Tου Δήμου Χατζηπασχάλη. "Οι άπιστοι Θωμάδες" που σαρκάζουν τις νερόβραστες αναλύσεις των τηλε- αστέρων και δεν κουράζονται ...

Tου Δήμου Χατζηπασχάλη.
"Οι άπιστοι Θωμάδες" που σαρκάζουν τις νερόβραστες αναλύσεις των τηλε- αστέρων και δεν κουράζονται να αναζητούν και να καταδεικνύουν το μέγεθος τις υποκρισίας, είναι η δύναμη της ελπίδας που μαζί με εκείνο το χαμόγελο που κατατρομάζει τους γεννήτορες του φόβου μπορούν να επαναφέρουν την πολιτική στο προσκήνιο να αναδείξουν το λυτρωτικό λόγο!!!
Χαμογελάτε, κάντε τους να ανησυχούν !!!
Γίνεται άπιστοι Θωμάδες, καταρρέουν τα ιδεολογήματα τους !!!
 Απίστευτή επίθεσή δέχεται ο Δημόσιος τομέας και το κράτος πρόνοιας, τέτοιας μάλιστα μορφής που θα τη ζήλευε και ο πιο ακραίος εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού!!!
Το έγκλημα της κυβέρνησης δεν είναι από μόνα τους τα μέτρα, μα η προοπτική αυτών, η «ανάσα και το όνειρα να  βγει η χώρα στις αγορές»!!!
Εν έτη 2001 , το όραμα του Ελληνισμού είναι «να βγει στις αγορές», εν έτη 2001 είναι επίκαιρη η φράση του ποιητή « ε ρε καημένε Μακρυγιάννη, για τούτα τα τσογλάνια πολέμησες»
Εφόσον βρήκαν  λοιπόν τι φταίει , όλες οι εκπτώσεις  γίνονται   στους μισθούς , το Δημόσιο και το κράτος πρόνοιας, πόσο αλήθεια, 1 χρόνο τώρα είχαν...
 αποτελέσματα στο δρόμο του να «ξαναβγούμε στις αγορές»
Αν αγαπητέ Πρωθυπουργέ, δεν απαντήσεις το ποιος φταίει, αν δεν πείσεις πως όλοι συμμετέχουν στην προσπάθεια και αν δε διαπομπεύσεις κάποιον, τότε σαφέστατά δε θα έχεις τούτο το λαό και σαφώς όλο σου το οικοδόμημα θα είναι τόσο δυνατό που θα καταρρέει  είτε από δηλώσεις, είτε από δημοσιεύματα είτε από  emailφαναριτζήδων!!
ΟΙ άπιστοι Θωμάδες, που σαρκάζουν τις νερόβραστες αναλύσεις των τηλε- αστέρων και δεν κουράζονται να αναζητούν και να καταδεικνύουν το μέγεθος τις υποκρισίας είναι η δύναμη της ελπίδας που μαζί με εκείνο το χαμόγελο που κατατρομάζει τους γεννήτορες του φόβου μπορούν να επαναφέρουν την πολιτική στο προσκήνιο να αναδείξουν το λυτρωτικό λόγο!!!
ΥΓ. 1 )  Αλήθεια είχαν ποτέ πλειοψηφία οι συνδικαλιστές στα Πειθαρχικά Συμβούλια και ως σωτηρία για τη λειτουργία αυτών παρουσιάζεται ο αποκλεισμός τους;
ΥΓ. 2)  Αλήθεια η ΗΠΑ είναι χώρα με τεράστιο Δημόσιο τομέα και κράτος πρόνοιας και παρουσιάζει ελλείμματα τρισεκατομμυρίων ή τελικά άλλο φταίει;

4 σχόλια

  1. Κινδυνεύει να μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα !


    Κινδυνεύουμε και από αυτό:
    μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα ! Όπου βρίσκεται εκεί από τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλά ο καιρός κινδυνεύει να του κάνει όλα μαντάρα !

    Ο πρωθυπουργός από μέρες τώρα, κοιτάζει με μεγάλη αγωνία, όχι βέβαια τους χάρτες του χρέους της χώρας, αλλά τους μετεωρολογικούς χάρτες , για τον καιρό και τους ανέμους στην Ύδρα, που θα περάσει το Πάσχα.

    Και πέρσι το Πάσχα ο κ. Παπανδρέου ήταν στην αγαπημένη του Ύδρα και έμεινε ιστορική αυτή η επίσκεψή του, γιατί, όπως σίγουρα θυμάστε...
    έκανε μεγάλο ρεκόρ αφού " κάλυψε την απόσταση Ύδρα – Ερμιόνη σε τέσσερις ώρες,
    με κανό, φορώντας ισοθερμική φόρμα και μπαντάνα στο κεφάλι, εκπλήσσοντας τους σκαφάτους της περιοχής, που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα από τα deck τους, βλέποντας ξαφνικά να περνά δίπλα τους μια γνωστή φιγούρα με το κουπί στο χέρι", όπως λένε τα δημοσιεύματα της εποχής.

    Ο πρωθυπουργός θέλει πάρα πολύ να σπάσει αυτό το ρεκόρ φέτος, γιατί πιστεύει ότι αυτό θα βοηθήσει τη διεθνή θέση της χώρας. Αλλά ο καιρός είπαμε , πάει να τα χαλάσει όλα.
    Αυτό έχει αγχώσει τόσο τον Γιώργο, όσο και το Πάμε Λουκέτο, και είμαστε συνέχεια πάνω από την ΕΜΥ και τα δελτία που εκδίδει. Αναλυτικά έχουμε πρόβλεψη μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή , όπου μπορείτε να δείτε κι εσείς στο σχετικό σάιτ, ότι ο ουρανός μεν θα είναι ανοιχτός, η θερμοκρασία 12 βαθμοί, αλλά θα έχει άνεμο 6 μπωφόρ, που μπορεί να ταξιδέψουν τα δελφίνια, όχι όμως και το κανό.

    Περιμένουμε με αγωνία την πρόβλεψη για το Μ. Σάββατο, που θα επιχειρήσει το διάπλουν ο κ. Παπανδρέου και παρακαλούμε την ΕΜΥ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση για να ησυχάσουμε από τη φοβερή αγωνία που περνάμε.

    Ο Οδικός Χάρτης του πρωθυπουργού για το Πάσχα, διαβάζουμε, ότι περιλαμβάνει 4ήμερη επίσκεψη στην Ύδρα, διαμονή στο ξενοδοχείο Μπρατσέρα και βέβαια το κλου είναι ο αγώνας με το ΄κανό,που φέτος είναι καινούριο, αφού το αγόρασε από παίκτη του Σαρβάιβορ.

    Ο πρωθυπουργός θα πάει βέβαια στον Επιτάφιο και την Ανάσταση. Πληροφορίες ότι πάνε δυο δελφίνια με ΜΑΤ στην Ύδρα,
    δεν ευσταθούν.
    Θα είναι μόνο θεατές στον αγώνα κανό, αν γίνει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάει πουθενά χωρίς το κανό του !
    Δείτε φωτο

    Πρώτη δημοσίευση: 24.04.2011 | 12:32 NewsIt.


    Η Ελλάδα τραβάει κουπί εδώ και καιρό, μαζί και ο πρωθυπουργός της... Η λατρεία του Γ. Παπανδρέου για το κανό τον κάνει να μην το αποχωρίζεται όπου κι αν πάει.

    'Οταν μάλιστα οι διακοπές είναι πάνω από 3 ημέρες και μάλιστα σε νησί η ευκαιρία για άσκηση δεν πρέπει να χαθεί.
    Δείτε φωτό.


    Το σκάφος του λιμενικού δένει στο λιμάνι της Υδρας με το κατακίτρινο κανό του πρωθυπουργού


    Οι θαμώνες στα ουζερί της παραλίας βλέπουν το κατακίτρινο κανό και... καταλαβαίνουν.

    - Πάντως σήμερα στο Πασχαλινό μήνυμα του ο Γαπ δήλωσε...
    "στο τέλος θα έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει "
    ..τώρα αυτό είναι απειλή ?

    Είναι δηλαδή σαν προειδοποίηση του στυλ" θα πάθετε αυτό που σας αξίζει" ?
    χαχαχαχαχα...

    Ευτυχώς τα κανό δεν έχουν αλυσίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    δρ Κουτσουκος

    σωσε το Πασοκ

    ο αλλος τα πουλαει ολα
    ο Γκορματσωφ της πιτσας

    24 Απρ 2011 3:06:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    GREEΚ DRAMA

    ελεγε το CNN

    δεν ειναι ελληνικο δραμα λεειο ο δρ Κουτσουκος αλλα Αμερικανικο Δραμα και κομπινα!!
    Στελιος Πασοκ

    24 Απρ 2011 3:08:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο κ. Παπανδρέου, πρέπει να επιλέξει μεταξύ του «εαυτού του» και του κ. Σαμαρά που του «στρώνει τον δρόμο», στον παλίο συγκάτοικο της Αμερικής, λες και όλα είναι προσυνεννοημένα! Αλλά και έτσι να είναι, οι πολίτες θα αντιδράσουν και η Ανάσταση θα έρθει!


    δοκτωρα φερε την Ανασταση

    οι αλλοι κοιμουνται

    24 Απρ 2011 3:09:00 μ.μ.

    24 Απρ 2011 4:08:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ


    ΣΤΙς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

    24 Απρ 2011 4:10:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να η αληθεια για τα Προτυπα σχολεια!!

    Η ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ αννα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και την Μπουντα Ελενη την αγραμματη συμβουλοτης!!

    ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΝΔ!!!!

    Δήλωση Βόζεμπεργκ σχετικά με τα Πρότυπα-Πειραματικά Σχολεία
    Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με το θεσμό των Πρότυπων-Πειραματικών Σχολείων.


    “Το θεσμό των Προτύπων-Πειραματικών σχολείων, τα οποία το ΠΑΣΟΚ περιφανώς κατήργησε, με ιδεολογικά και κομματικά κριτήρια, πριν από τρεις δεκαετίες, δημιουργώντας τα σημερινά υποβαθμισμένα Πειραματικά σχολεία, χωρίς θεσμικό πλαίσιο και στόχους, επαναφέρει η σημερινή κυβέρνηση.
    Αποτελεί δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας και των επιλογών της η εξέλιξη αυτή.


    ΔΟΚΤΩΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΩΣΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

    ΠΑΣΟΚ

    24 Απρ 2011 4:13:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση