GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αδερφή της δούκισσας...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/ Αυτή είναι η Πίππα Μίντλετον , η αδερφή της Δούκισσας πλεον Κεητ. Πάντως στην αναμετάδοση του ...

Από το http://antiitroktiko.blogspot.com/
Αυτή είναι η Πίππα Μίντλετον, η αδερφή της Δούκισσας πλεον Κεητ. Πάντως στην αναμετάδοση του ΣΚΑΙ την λέγαν Φιλλιπα για να αποφευχθεί καθε προστυχος συνειρμός και ερωτική διέγερση μεσημεριάτικα.
Να υποθέσουμε ότι αυτή θα παντρευτεί κανα ρεμάλι, ναρκομανή, έτσι για να επιβεβαιώσει τον κανόνα του μια καλοπαντρεύται και μια κακοπαθαίνει. Δυσκολο μιας και τα ειδικά βασιλικά κονδύλια θα...
 πιάνουν και την οικογένεια της νύφης. Κάποιον Δούκα θα της βρουν και αυτής στην ξεφτίλα...

7 σχόλια

  1. Πραγματικά είναι αξιοπερίεργο ποτε δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζουν αυτές οι οικογένειες των βασιλέων. Τι προσφέρουν στους λαούς, ποιο το νόημα υπαρξης τους, τι δουλειά κάνουν βρε αδερφέ.
    Ειναι ενας προβληματισμός που ακόμα δεν έχει εξηγηθεί επαρκώς.
    Αλλοι λένε ότι είναι συμβολα είναι γαλαζοαίματοι (ελα μ...ι στον τόπο σου και λογια μην γυρεύεις)έχουν ρίζες προγονικές που χάνονται στα βάθη των αιώνων μα αν δεν κάνω λάθος όλοι κατι τέτοιο είμαστε.
    Σε μια Ευρώπη που βράζει από ανεργία και πολλές χώρες μαστίζονται από την κρίση ξοδευόνται εκατονταδες εκατομμυρια για ενα γάμο όταν σε αυτη την χωρα υπάρχουν 20 εκατομμυρια άνεργοι και περίπου δυο εκατομυρια αστεγοι περιθωριοποιημένοι,όταν αυτο το κράτος χρωσταει 2,5 τρις ευρω!!!!
    Αντε καλά αυτοί την δουλειά τους κάνουν τρωνε πινουν γεννανε πεθαινουν χωρις ποτε να εχουν δουλέψει ποτε στην ζωή τους η να προσφέρουν κάτι χρήσιμο.Εκεινοι που κατασκηνώνουν και παραληρούν από τι είδους ασθένεια πάσχουν; τι να πει κανείς μάλλον αυτό που είπε ο Χριστός ....ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης...η διαφορά είναι στον τάφο και στην ηλιθιοτητα των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σας .

    O βασιλέων γαμιας της γειτονίας σας.

    Αραπης μαύρος και παχύς της μάνας του καμάρι,

    Θα σας γαμησει μια βράδια, νύχτα χωρίς φενγγκαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Τιμημένα Γηρατειά άπρεποι να επηνανε δια να μπορούν η Βουλευτές το χρήμα να βουτανε……
    Ο γέροντας εψωμοζεί με μιαν σύνταξουλα, και η Βουλευτες τα κλέβουνε,…. τα κλέβουνε ρε ουλα……
    Ο Παπανδρεϊσμός και ο Καραμανλησμος είναι ένα αυταρχικό καρκίνωμα της δημόσιας ζωής, το οποίο, ακολουθώντας τη μοίρα της διαγνωσμένης βιολογικής πραγματικότητας των ηγέτων του, κατατείνει στη γοργή αποσύνθεση ολοκλήρης της κοινωνίας. Στην πείνα τον συνταξιούχων και του Ελληνικού λαου………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι τα μέλη των "περίφημων" βασιλικών οικογενειών, είναι ουσιαστικά άεργοι και κηφήνες, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σχεδόν όλοι τους ζουν μέχρι τα βαθειά γεράματα αφού στερούνται κούρασης, άγχους, ταλαιπωρίας, πείνας και φτώχειας.
    Η Βασιλομήτωρ είχε φθάσει αισίως τα 102 έτη ζωής, ο Φιλιππος (βασιλικός σύζυγος) έχει πατήσει τα 90, η ίδια η βασίλισσα είναι ήδη 85 και πηγαίνει για άλλα κ.ο.κ.
    Συμπέρασμα; Μην ταλαιπωρείστε στη ζωή σας, μην δουλεύετε, μην πεινάτε και θα ζήσετε πολλά- πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ


    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΕΝΝΕΣ 14;

    ΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ;



    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ

    "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΆΡΙΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση