GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νικητές των βραβείων Πούλιτζερ...

Οι New York Times κέρδισαν δύο βραβεία Πούλιτζερ, το ένα σχετικά με τον σχολιασμό στα οικονομικά και το άλλο σχετικά με τα διεθνή, ειδικ...

Οι New York Times κέρδισαν δύο βραβεία Πούλιτζερ, το ένα σχετικά με τον σχολιασμό στα οικονομικά και το άλλο σχετικά με τα διεθνή, ειδικότερα για το ρεπορτάζ στη Ρωσία το 2010. Οι Los Angeles Times έλαβαν το βραβείο για το ρεπορτάζ που προσέφερε υπηρεσίες στο κοινό.
Τα βραβεία που απονέμονται από το πανεπιστήμιο Κολούμπια, αυτή τη φορά δεν συγκεντρώθηκαν σε ένα μκρό αριθμό εφημερίδων , όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Για τις φωτογραφίες σε έκτακτα γεονότα βραβεύτηκαν οι φωτορεπόρτερ της Washington Post.
 Σχετικά με τα βραβεία για τη λογοτεχνία, το έργο "Ουάσιγκτον-μία ζωή"του Ron Chernow στην κατηγορία βιογραφία. Τα "καλύτερα: νέα και...
 επιλεγμένα ποιήματα'' της Kay Ryan πήραν επίσης βραβείο.

4 σχόλια

  1. ΘΕΕ ΜΟΥ.......ΓΙΑΤΙ !!!!!!
    ΩΩ....ΘΕΕ ΜΟΥ ...


    ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο
    ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
    Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
    ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ...

    ΩΨ..ΩΨ. ΩΨ....ΑΙΣΧΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΚΑΙ

    Αν ακούσετε για διαρρήξεις στο Φάληρο να ξέρετε ότι ευθύνεται ο κύριος Αλαφούζος, ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ και φυσικά τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η Ελληνική Αστυνομία.
    Γιατί ?
    Υπήρχαν 4 περιπολικά (τα 2 μπροστά και τα 2 πίσω από τον ΣΚΑΙ) και 2 αυτοκίνητα της ασφάλειας στην Ποσειδώνος απέναντι από το κτήριο.

    Περίπου 40 τεχνικοί είχαν μαζευτεί από τις 2 τα ξημερώματα έξω από τον ΣΚΑΙ για να περιφρουρίσουν την 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΤΙΤΑ (ένωση τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Αττικής).
    Φυσικά για μία ακόμη φορά εξαιρείται......ο ΣΚΑΙ.

    Κατά τις 4 εμφανίστηκαν οι...
    πρώτοι τεχνικοί εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ και με ήρεμο και εντελώς ειρηνικό τρόπο οι συγκεντρωμένοι τους ρωτούσαν εάν είναι ενήμεροι για την απεργία.
    Κανένας δεν γνώριζε παρ'όλο που πήγαν στην δουλειά τους 1 ώρα νωρίτερα (4:30 αντί για 5:30). Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι δεν ξέρανε καν ότι οι ειδικότητές τους υπάγονται στους τεχνικούς.
    Το αποτέλεσμα είναι ότι για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ είναι ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ.

    Ο κύριος Αλαφούζος τους έχει κάνει μείωση 10%, έχει απολύσει τεχνικούς, σίγουρα θα ξαναγίνουν μειώσεις και οι τεχνικοί του ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΗΘΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση