GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συναυλία της Άννας Βίσση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό...

Από τον Στράτο Μπούλη Τον καλύτερο εαυτό της έδωσε χθες βράδυ στη συναυλία που έδωσε στο Κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για την ενίσχυση του Ερασ...


Από τον Στράτο Μπούλη

Τον καλύτερο εαυτό της έδωσε χθες βράδυ στη συναυλία που έδωσε στο Κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Τη βραδιά άνοιξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τον Παναθηναϊκό.
Η συναυλία ξεκίνησε με τη Βέρα Μπούφη, ακολούθησε ο Γιώργος Σαμπάνης και...
 όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Άννα Βίσση ο κόσμος την υποδέχτηκε φωνάζοντας συνθήματα!
http://www.youtube.com/watch?v=E3sFLfnD3GA
Η Άννα για περισσότερο από δύο ώρες ερμήνευσε τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο "Αγάπη είναι εσύ" και όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της.
http://www.youtube.com/watch?v=qygvSW7J2dM
Λίγο πριν το τέλος του show έγινε η απονομή του τίτλου στις βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιάννη Στουραΐτη και αμέσως μετά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς κάλεσε στη σκηνή το Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού, Djibril Cissé, ο οποίος δήλωσε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε!"
http://www.youtube.com/watch?v=6gk2qQTjF_I
Η συναυλία έκλεισε με την Άννα Βίσση να ερμηνεύει μοναδικά το "Θιβέτ", το "Δε θέλω να ξέρεις" και το "Γκάζι", ενώ οι fannatics, που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους στην Άννα με την παρουσία τους, την αποθέωναν με φωνές και χειροκροτήματα!
http://www.youtube.com/watch?v=o9Q3002h0Yc
Στο Κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. βρέθηκαν οι: Νίκος Καρβέλας & Αννίτα Πάνια, Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Αφρουδάκης,Γιώργος Καραγκούνης, Λάμπρος Χούτος, Ηλίας Πανταζόπουλος, κ.α.
Ο Ηλίας Πανταζόπουλος κατά την είσοδό του στο γήπεδο δήλωσε: "Είναι μια μεγάλη βραδιά του αθλητισμού και της μουσικής. Η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος ενώνουν τις δυνάμεις τους. Θέλω να αφιερώσω στην αγαπημένη μου ομάδα το τραγούδι "Είσαι" της Άννας".

4 σχόλια

  1. Θαυμαστής σου16 Απρ 2011, 7:00:00 μ.μ.

    Τώρα στα γερονταματα Βίσση το παιζεις περιοδεύων θίασος. Τι ξεπεσμός ειναι αυτός! Σε λίγο θα κάνεις πιάτσα στο καφενείο των μουσικών (Μενάνδρου)για καμμιά αρπαχτή. Επι τη ευκαιρία γιατί δεν ακολουθείς την Εφη Θώδη τη 2η μέρα του Πάσχα στην Παλαιοκατούνα Αιτωλ/νίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούλη πρέπει να είσαι μπούλης της δημοσιογραφίας για να μην αναφέρεις πόσο κόσμο είχε η συναυλία. Όσο για εσένα του πρώτου σχολίου μάλλον θα είσαι αποτυχημένος τραγουδιστήν ή τραγουδίστρια της δεκάρας για να λες τέτοιες μοχθηρίες περι ηλικία, μαλάκα ή μαλακισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση