GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερίδα...

Από το dimsim.gr Η Δημοκρατική Συμμαχία στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου διοργανώνει στις 4 Μαΐου 2011 και ώρα 18:30 ημερίδα με ...

Από το dimsim.gr
Η Δημοκρατική Συμμαχία στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου διοργανώνει στις 4 Μαΐου 2011 και ώρα 18:30 ημερίδα με θέμα: «Αύξηση της εγκληματικότητας- ασφάλεια του πολίτη».
Στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Ηρακλειδών 66Α και Θεσσαλονίκης, Θησείο) θα μιλήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ο βουλευτής και πρώην υπουργός...
Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η καθηγήτρια Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αλεξάνδρα Κορωναίου, ο καθηγητής Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Πανούσης, ο Διευθυντής Μελετών του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και μέλος της ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ. Κυριάκος Ρερρές και εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι συλλόγων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας.

5 σχόλια

  1. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ, ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΓΙΑ ΕΔΩ ?

    "Χρυσό" στην αύξηση ανεργίας και "Ασημένιο" στην ανεργία νέων

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..

    Σύμφωνα με στοιχεία της EUROSTAT, σε σχέση με την περυσινή χρονιά, οι ρυθμοί ανεργίας έπεσαν σε 16 χώρες, αυξήθηκαν σε 10 και παρέμειναν σταθεροί στην Πολωνία.
    Η μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας σημειώθηκε στην Λετονία (από 20.1% σε 17.2%, από το 4ο τετράμηνο 2009-2010) στην Εσθονία (από 16.1% σε 14.3%) και στην Γερμανία (από 7.4% σε 6.3%).
    Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στην ...

    Ελλάδα (από 10.2% σε 14.1% από το 4ο τετράμηνο 2009-2010), στην Βουλγαρία (από 9.7% σε 11.4%) και στην Ιρλανδία (από 13.1% σε 14.7%).
    Τον Μάρτιο 2011, η ανεργία των νέων (κάτω από 25), ήταν 19.8% στην Ευρωζώνη και 20.7% στην Ευρώπη των 27.
    Η χαμηλότερη ανεργία στους νέους καταγράφηκε στην Ολλανδία (6.9%), την Γερμανία (8.2%) και την Αυστρία (9.4%).
    Η μεγαλύτερη ανεργία νέων, διαπιστώθηκε στην Ισπανία (44.6%), την Ελλάδα (36.1% στο τελευταίο τετράμηνο του 2010), στην Σλοβακία (35.2%) και την Λιθουανία (34.2% στο τελευταίο τετράμηνο του 2010).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά ανασχηματισμό εδώ και τώρα. Ποιός είναι;

    Αυτό δεν είναι κυβερνών κόμμα αλλά παιδική χαρά.

    Έχουν χάσει τη μπάλα και ο καθένας κάνει και λέει ότι θέλει. Τέτοια πολυφωνία και διχογνωμία ούτε η ΝΔ την εποχή που ήταν κυβέρνηση με την οριακή πλειοψηφία των 151 βουλευτών.

    Ο τελευταίος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ξεσπάθωσε κατά της κυβέρνησης είναι ο... Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος επειδή "δεν έχει πείσει ότι μπορεί να εφαρμόσει αποτελεσματικά και γρήγορα" την πολική που απαιτούν οι συνθήκες.

    Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο κ. Βουδούρης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου του θυμίζει κάτι από "κυβέρνηση του Σημίτη της δεκαετίας του 1990" και έκανε λόγο για "κυβέρνηση εσωκομματικών ισορροπιών" που της λείπει "μεταρρυθμιστική πυγμή".
    Είπατε κάτι......;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ29 Απρ 2011, 10:57:00 μ.μ.

    Κύριοι γιατί ταλαιπωρείτε τον κόσμο και ταλαιπωρείσθε κι εσείς; Με απήχηση 1,6% δεν κάνετε χωριό, πάρτε το απόφαση τί να κάνουμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας οδηγήσατε, έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Κούβελου αναλωθήκατε, τελειώσατε πως το λένε, αδειάστε τη γωνιά.Ουδεμία υπηρεσία προσφέρετε στον τόπο. Μετά και απο τέτοια επαχθή κληρονομιά...
    Υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες ενασχολήσεις για σας τους ηλικιωμένους να ασχοληθείτε π.χ. με την αναμιξή σας στα διοικητικά της ιππασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση