GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψευδείς υποσχέσεις για τα διόδια...

Από την   Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) Γιάννης Μαγκριώτης, Υφυπουργός Υποδομών: Υπόδειγμα πολιτικού ανδρός. Ο λόγος του...

Από την  Εθελοντική Ομάδα
Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Γιάννης Μαγκριώτης,
Υφυπουργός Υποδομών: Υπόδειγμα πολιτικού ανδρός. Ο λόγος του, συμβόλαιο, λίρα 100! Στην Πιερία πίνουν νερό στο όνομά του και φτύνουν, φτύνουν, φτύνουν πολύ, για να μη βασκαθεί!
Στις 17 Οκτωβρίου 2010, μετά τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ν. Πιερίας, ενάντια στην έναρξη κατασκευής των πλευρικών σταθμών διοδίων στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς, ο κ. Μαγκριώτης επισκέφτηκε την περιοχή και δεσμεύτηκε προσωπικά δηλώνοντας: «Όσον αφορά τα πλευρικά διόδια της Λεπτοκαρυάς, σ αυτά θα καταβάλουν αντίτιμο μόνο τα μεγάλα οχήματα και όχι τα ιδιωτικής χρήσης, για να αποκλειστούν οι νταλίκες, οι οποίες καταστρέφουν τους οδικούς άξονες και...
 δημιουργούν προβλήματα κυκλοφοριακά και οδικής ασφάλειας στην περιοχή».
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι Πιεριείς βουλευτές, φορείς και πολίτες, έπεσαν θύματα ψευδών υποσχέσεων: Σήμερα, 22.04.2011 «Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» ανακοίνωσε, ότι την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011, στις 9:00 το βράδυ, θα ξεκινήσει η λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Οι τιμές των διοδίων τελών θα διαμορφωθούν ως εξής: Δίκυκλες μηχανές: 2,10€, ΙΧ αυτοκίνητα 2,90€, Φορτηγά: 7,30€, Μεγάλα φορτηγά 10,30€.
Άντε, και τα επόμενα στο Λιτόχωρο!

9 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

    http://denplirono.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπαμε
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ;

    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

    ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι περιμένατε από τις Φιλιππινέζες του Βασιλέως Εργολάβου; Λένε μπούρδες να καθυσηχάσουν το πόπολο και εκτελούν αγογγύστως τις επιταγές του. Τις σαχλες πως θα μειωθούν τα διόδια πρίν το Πάσχα, δια χειλέων Ρέππα, τις ξεχάσατε; Αν δεν γίνει της Κερατέας σε κάθε περιοχή, θα πληρώνετε διόδια όλο και ακριβότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελοιογραφία...Υπουργού
    ΜΙΖΟΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H xώρα χρειάζεται μια επαναστατική κυβέρνηση που θα προβεί σε 4-5 βασικά πράγματα πχ κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών- ασυλίας δήμευση περιουσιών των κλεφτών και φυλάκιση, διαχωρισμός εκτελεστικής-νομοθετικής-δικαστικής εξουσίας,δημιουργία ανεξάρτητου νομοθετικού σώματος με παράλληλη μείωση των βουλευτών στους 150 και μετά να επαναπροκηρύξει εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι οι πολιτικοί έχουν μάθει έτσι... από Άλφα στο Ωμέγα. Άλλοι είτε γιατί είναι ηλίθιοι και απλά μαριονέτες είτε γιατί είναι ηλίθιοι αυτοί που τους ανέδειξαν.
    Τουλάχιστον μπορούμε να διορθώσουμε το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοργιολες Όλα τα θελετε τζαμπα …………

    Εχετε μαθη νγκουφαλες να κλεβετε ο ενας τον άλωνε και ολη μαζί το κρατος…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση