GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ποιoν βουτάει στη θάλασσα ο Τσαλίκης;...

Από το yourstar.gr Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Τσαλίκης όμως δεν φαίνεται να πτοείται και ε...

Από το yourstar.gr
Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει τις τελευταίες ημέρες, ο Γιώργος Τσαλίκης όμως δεν φαίνεται να πτοείται και είναι έτοιμος να δαμάσει τα κύματα με... jet ski!
Όχι, ο τραγουδιστής δεν το έριξε στα watersports - απλά,...
Μαζί με τον Γιώργο θα είναι ο Σάκης Αρσενίου και ο Κυριάκος Κυανός, σε μια συνέχεια του χειμερινού τους προγράμματος στο «Caramela», το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Οι τρεις άνδρες φορούν μπλε - μαύρες στολές και δηλώνουν έτοιμοι να βουτήξουν στα βαθιά νερά... της διασκέδασης, παρασύροντας κι εμάς μαζί τους! Φυσικά, από το concept δεν θα μπορούσε να λείπει το (ασορτί) jet ski...
Ο τραγουδιστής «ανέβασε» ενσταντανέ από την φωτογράφηση στο Twitter του, ενώ λίγο αργότερα αναχώρησε για Κύπρο, όπου εμφανίστηκε στην Πάφο.
αυτό είναι το concept της φωτογράφησης για το νέο του σχήμα, που θα φιλοξενηθεί στο νυχτερινό κέντρο «Αστέρια», στη Γλυφάδα.

2 σχόλια

  1. ΑΜΑΝ.....για αυτο.....
    Κινδυνεύει να μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα !


    Κινδυνεύουμε και από αυτό:
    μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα ! Όπου βρίσκεται εκεί από τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλά ο καιρός κινδυνεύει να του κάνει όλα μαντάρα !

    Ο πρωθυπουργός από μέρες τώρα, κοιτάζει με μεγάλη αγωνία, όχι βέβαια τους χάρτες του χρέους της χώρας, αλλά τους μετεωρολογικούς χάρτες , για τον καιρό και τους ανέμους στην Ύδρα, που θα περάσει το Πάσχα.

    Και πέρσι το Πάσχα ο κ. Παπανδρέου ήταν στην αγαπημένη του Ύδρα και έμεινε ιστορική αυτή η επίσκεψή του, γιατί, όπως σίγουρα θυμάστε...
    έκανε μεγάλο ρεκόρ αφού " κάλυψε την απόσταση Ύδρα – Ερμιόνη σε τέσσερις ώρες,
    με κανό, φορώντας ισοθερμική φόρμα και μπαντάνα στο κεφάλι, εκπλήσσοντας τους σκαφάτους της περιοχής, που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα από τα deck τους, βλέποντας ξαφνικά να περνά δίπλα τους μια γνωστή φιγούρα με το κουπί στο χέρι", όπως λένε τα δημοσιεύματα της εποχής.

    Ο πρωθυπουργός θέλει πάρα πολύ να σπάσει αυτό το ρεκόρ φέτος, γιατί πιστεύει ότι αυτό θα βοηθήσει τη διεθνή θέση της χώρας. Αλλά ο καιρός είπαμε , πάει να τα χαλάσει όλα.
    Αυτό έχει αγχώσει τόσο τον Γιώργο, όσο και το Πάμε Λουκέτο, και είμαστε συνέχεια πάνω από την ΕΜΥ και τα δελτία που εκδίδει. Αναλυτικά έχουμε πρόβλεψη μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή , όπου μπορείτε να δείτε κι εσείς στο σχετικό σάιτ, ότι ο ουρανός μεν θα είναι ανοιχτός, η θερμοκρασία 12 βαθμοί, αλλά θα έχει άνεμο 6 μπωφόρ, που μπορεί να ταξιδέψουν τα δελφίνια, όχι όμως και το κανό.

    Περιμένουμε με αγωνία την πρόβλεψη για το Μ. Σάββατο, που θα επιχειρήσει το διάπλουν ο κ. Παπανδρέου και παρακαλούμε την ΕΜΥ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση για να ησυχάσουμε από τη φοβερή αγωνία που περνάμε.

    Ο Οδικός Χάρτης του πρωθυπουργού για το Πάσχα, διαβάζουμε, ότι περιλαμβάνει 4ήμερη επίσκεψη στην Ύδρα, διαμονή στο ξενοδοχείο Μπρατσέρα και βέβαια το κλου είναι ο αγώνας με το ΄κανό,που φέτος είναι καινούριο, αφού το αγόρασε από παίκτη του Σαρβάιβορ.

    Ο πρωθυπουργός θα πάει βέβαια στον Επιτάφιο και την Ανάσταση. Πληροφορίες ότι πάνε δυο δελφίνια με ΜΑΤ στην Ύδρα,
    δεν ευσταθούν.
    Θα είναι μόνο θεατές στον αγώνα κανό, αν γίνει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. =۞ஜ۞..•☆••.K A L O PASXA!!!!••☆•..۞ஜ۞=
    .....☆(¸. •* (¸.•* (¸.•*´¨¨¨¨¨`*•.¸) *•.¸) *•.¸) ☆..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση