GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είναι ώρα να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη…»;

Καλά, και εσείς κ. Πρόεδρε; Αξιότιμε πρόεδρε της Δημοκρατίας , οι πανεπιστημιακοί συνταγματολόγοι κ. κ. Μπέης και Κασσιμάτης σας κατα...

Καλά, και εσείς κ. Πρόεδρε;
Αξιότιμε πρόεδρε της Δημοκρατίας, οι πανεπιστημιακοί συνταγματολόγοι κ. κ. Μπέης και Κασσιμάτης σας καταλογίζουν ευθύνες στο ότι δεν αναπέμψατε το νόμο για την υπογραφή του μνημονίου ενώ ήταν στο χέρι σας να επικαλεστείτε το Σύνταγμα των Ελλήνων που απαιτεί τη ψήφο 180 βουλευτών για θέματα ζωτικής σημασίας για τη χώρα όπως η εφαρμογή του Μνημονίου. Από την άλλη κάνετε δηλώσεις :  « είναι ώρα να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη…» .
Όλους κύριε Πρόεδρε τους κρίνει η ιστορία…
Διονύσης Στ.

16 σχόλια

  1. Σε έναν τυφλό ένας καθρέφτης δεν μπορεί να του αποκαλύψει το προσωπό του.Καλύτερα να δεί μέσα του ο Παπούλιας, αλλά κι εκεί σκοτάδι θα πρέπει να υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξευτιλϊστηκε και Αυτός.

    τι περίμενες
    όλα τα πιονια του Ανδρέα
    με την ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΚΑΤΙΛΑΣ
    θα αποχωρήσουν για τις μαύρες
    σελίδες της Ιστορίας.

    Εφιάλτες, Πήλιοι Γούσηδες, Νενέκοι, Τσολάκογλοι, Παπανδρέου
    (τρις) χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπαμε, ο Έλληνας θέλει παραμύθι χοντρά λόγια,
    Μέσω της ισχύος των ΜΜΕ μπορούν να μάς διαμορφώσουν όπως τα θέλουν…Ότι ψηφιζόντανε τόσα χρόνια, τώρα θα πληρώνεται.
    Πολιτικούς, Σπιούνους από
    λέσχη Μπιλντερμπεργκ και ΗΠΑ λάσπη, μίση και πάθη και "εσχάτη προδοσία"το έγκλημα Συνεχίζεται Χρονιά. Χρειάζεται ΆΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΉ ΑΝΑΝΈΩΣΉ.
    καλά μας κάνουν....αυτοί ήμαστε αυτούς αξίζουμε!! να τους χαιρόμαστε..!!!
    Υ.Σ. α...και να μην ξεχάσουμε να τους....ξαναψηφίσουμε!!!!!!!!
    κομπλεξικού ηλίθιου που ικανοποιείται με τα μπράβο.Ο πολιτισμένος κόσμος μας
    δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια μεγάλη παρέλαση μασκαράδων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. /.


    Τι περίμενες από έναν από τους υποτιθέμενους δανειστές του Ανδρέα?
    Να είναι τίμιος και να εκτελεί τα καθήκοντά του?
    Ή μήπως ο προηγούμενος που ενώ ήταν βασιλικός τον είχαμε πρόεδρο της Δημοκρατίας?

    Η δημοκρατία είναι μια λέξη χωρίς νόημα στη χώρα που ιδρύθηκε!!!!!

    Μήπως οι πιο προηγούμενοι πρόεδροι?


    Ο πρόεδρος πρέπει να εκλέγεται από το λαό και όχι από μια χουντοβουλή καλοπληρωμένων και απατεώνων-σφουγγοκολάριων βολευτών!!!

    ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Τον γυρω του διαδικτυου κνει το Υπομνημα του δρ Κουτσουκου για τα Πειραματικα σχολεια!!

    Ο τίτλος του κάθε σχολείου με τον νέο νόμο και με Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να καθορίζεται:

    α) Πειραματικό του Πανεπιστημίου (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), και αυτά θα είναι τουλάχιστον τα (5) πέντε Πειραματικά των Πανεπιστημίων Αθήνας (ΠΣΠΑ), Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Πάτρας, Κρήτης, Μακεδονίας.
    β) Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση), που θα είναι μερικά από αυτά που ορίζονται από τον νόμο του 1985.
    γ) Πρότυπο Σχολείο (όπου οι μαθητές εισάγονται μόνο με εξετάσεις). Αυτά απλά θα μπορούν με τον νέο νόμο, να «συνεργάζονται» με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
    Σε κανένα σχολείο δεν πρέπει να υπάρχουν ταυτόχρονα και οι δύο όροι π.χ. Πρότυπο-Πειραματικό. Με Υπουργική Απόφαση δίδεται ο τίτλος στο κάθε σχολείο ανάλογα αν οι μαθητές εισάγονται με κλήρωση = Πειραματικό ή οι μαθητές εισάγονται με εξετάσεις = Πρότυπο. Στο νομοσχέδιο φαίνεται ότι σε όλα τα Λύκεια θα εισάγονται οι μαθητές με εξετάσεις, πράγμα που δεν είναι σωστό και καλό είναι, η ρύθμιση αυτή να γίνεται με Υπουργική Απόφαση!
    Τα Πειραματικά Σχολεία των Πανεπιστημίων, που ίδρυσε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Αλέξανδρος Δελμούζος, ο Ανδρέας Παπανδρέου κινδυνεύουν να αφανιστούν από το νέο νομοσχέδιο! Η Υπουργός κ. Άννα Διαμαντοπούλου, πιθανά, να είχε αγαθές προθέσεις και να ήθελε να δημιουργήσει νέα «Πειραματικά των Πανεπιστημίων», και νέα Πειραματικά που «συνδέονται» με τα Πανεπιστήμια (στη θέση αυτών που συνδεόντουσαν από τον νόμο 1566/1985 με τα Π.Ε.Κ.), αλλά η εισαγωγή του όρου «Πρότυπο» και οι «κρίσεις εκπαιδευτικών ανά πενταετία» και ο τρόπος
    παρουσίασης των «αλλαγών», περιέπλεξε τα πράγματα. Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να επαναφέρει τα Πρότυπα, τα σχολεία της Χούντας και της Συντήρησης! Τρίζουν τα κόκκαλα των αγωνιστών της δημοκρατίας!
    Πειραματικό και Πρότυπο δύο διαφορετικές και αντίθετες έννοιες… που οι δήθεν ειδικοί δεν αντιλαμβάνονται! Επίσης, άλλο Πειραματικό Σχολείο «του» Πανεπιστημίου και άλλο «Πειραματικό» Σχολείο (του Νομού λειτουργίας, που εντάσσεται στα Π.Ε.Κ. από τον νόμο 1566/1985) και άλλο Πειραματικό που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο!
    1. Πειραματικό Σχολείο «του» Πανεπιστημίου : Είναι ειδική κατηγορία και οφείλει να εξαιρεθεί από τον νέο νόμο. Ανήκει στο πανεπιστήμιο, η Σύγκλητος ασχολείται με τα βασικά θέματα λειτουργίας του, έχει πανεπιστημιακό άσυλο, έχει Επόπτη Πανεπιστημιακό Καθηγητή των Επιστημών Αγωγής. Το ΠΣΠΑ, το καλύτερο σχολείο σε όλη την Ελλάδα, αποτελείται από εξατάξιο δημοτικό και εξατάξιο Γυμνάσιο Λύκειο και κρατάει ακόμα και σήμερα αυτή την δομή. Η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με κλήρωση (χωρίς εξετάσεις).
    2. Πειραματικά Σχολεία: η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με κλήρωση (χωρίς εξετάσεις).
    3. Πρότυπα Σχολεία: η εισαγωγή γίνεται μόνο με εξετάσεις (Σχολεία της Συντήρησης και της Χούντας). Η εισαγωγή γίνεται με εξετάσεις.
    4. Πρότυπα-Πειραματικά: Δεν υπάρχουν και αν η εισαγωγή των μαθητών γίνεται με εξετάσεις, τότε θα είναι Πρότυπα και δίπλα ό όρος «Πειραματικά θα υπάρχει για να δημιουργεί σκόπιμη σύγχυση»!
    5. Πειραματικό Σχολείο που «συνδέεται» με το Πανεπιστήμιο: Δεν ανήκει στο Πανεπιστήμιο. Δεν έχει επόπτη Καθηγητή Πανεπιστημιακό, απλά συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο.


    Σιγα σιγα και η ΟΛΜΕ και ολοι οι Πανεπιστηνιακοι συντασσονταιο με τον δρ Κουτσουκο, μονο οι αγραματοι ειναι ξεροκεφαλοι...

    Μινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον ισχύει και για τους καθηγητές Γ.Κασιμάτη και Κ.Μπέη αυτό που λέει ο λαός:
    "Πού είσαι νιότη που΄δειχνες πως θα γινόμουν άλλος"!
    Ειδικά για το Μπέη που δήλωσε ότι ο ίδιος ΔΕΝ γνώριζε τίποτα για την οικονομία και ο Α.Παπανδρέου τον ενέπαιζε κατά πρόσωπο!
    Κάθε εχέφρων άνθρωπος θα αισθάνεται ντροπή και θλίψη για τον πνευματικό άνθρωπο που διακηρύσσει ότι δεν ήξερε τίποτα για την οικονομία, σα να ξύπνησε τώρα από βαθύ λήθαργο.
    Ξεχνά ότι διδάσκει τους φοιτητές του να είναι ενεργοί και επομένως ενημερωμένοι πολίτες! Ενώ ο ίδιος ο κ. καθηγητής δεν είναι ενημερωμένος!
    Αλλά και εάν, κατ΄ οικονομία, του συγχωρήσει κάποιος την αδράνειά του, δεν μπορεί να του συγχωρήσει το απαξιωτικό ύφος με το οποίο «στόλισε» τον Ανδρέα Παπανδρέου!
    Ο Ανδρέας , ως καθηγητής της οικονομίας ,θα του είπε ότι δεν είναι κακός ο δανεισμός , αρκεί να διοχετεύεται σε παραγωγικές επενδύσεις.
    Επομένως: "ου γαρ έρχεται μόνον (το γήρας)" κύριοι καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται μικρότατος των περιστάσεων προσπαθόντας με το κύρος της θέσης του να απενοχοποιήσει το Πασόκ και το αρχιλαμόγιο τον ΓΑΠημένο, από τις ευθύνες τους.

    Ντροπή σας κύριε Παπούλια δεν είναι αυτός ο Θεσμικός σας ρόλος.
    ΑΙΣΧΟΣ !



    Το πιο έντιμο που θα μπορούσες κατ εμέ να κάνεις,
    είναι να παραιτηθείς , ώστε να γίνουν εκλογές αλλά...............τι λέω κι εγώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον παπουλια
    τωρα θα τον μαθουμε;
    ηταν και επι των εξωτερικων ντε

    το ασπρο-μαυρο τοκανε
    αετος σκετος σ' αυτα
    τωρα θα αλλαξει; . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολους τους ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ
    ανω των 65 - 67 το πολυ-
    να τους παμε ΣΠΙΤΙ τους

    Να μπουν οι ΝΕΟΙ

    μπουχτισαμε στη γερομαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προεδρε επρεπε να παραιτηθεις για να σταματησεις την κατηφορα που ειχε παρει η χωρα με τον ανικανο τον καραμανλη
    τωρα ειναι αργα και εκ των υστερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα πρεπε ο Προεδρος να εκλεγεται απο το λαο απευθειας,ωστε να μην ειναι υποχειριο των εκαστοτε κυβερνουντων.Ετσι δε θα ειναι ο Πρωτος Γλυφτης της χωρας οπως ειναι τωρα,αλλα ο Πρωτος Πολιτης πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΜΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι μιλησε τωρα ο παπουλιας και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι.......
    ...μάλλον στο λιβάδι με
    τα πράσινα άλογα, κάτω απο τον Ηλιο τον πράσινο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΚΑΦΡΕΠΤΗΣ.... ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

    Aνακαινίζουν το "παλάτι"
    του ΑΚΗ !

    Θέλεις να αγιάσεις, αλλά δεν σε αφήνουν !
    Οταν το 70% των Ελλήνων ζει με δανεικά και με το κομποδεμά του, ο πολιτικός που είναι στο μάτι του κυκλώνα για το σκάνδαλο των μιζών ...και του στήνουν εξεταστική και απο το ίδιο του το κόμμα ξοδεύει μόνο 3.900 ευρώ για μια ντουλάπα !

    Δείτε Θέμα :
    "Από κοινού με τη σύζυγό του, ενόψει και του καλοκαιριού, να προβούν σε ριζικές αλλαγές στο Μέγαρο της....Διονυσίου Αρεοπαγίτου, επιλέγοντας ακριβά και πολυτελή αντικείμενα για το σπίτι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ανάμεσα στα ιδιαίτερα κομμάτια, συγκαταλέγεται και μία δίφυλλη ντουλάπα, αξίας 3.900 ευρώ από τον οίκο Κούρτη.
    Για την ανακαίνιση του σπιτιού ήδη από την περασμένη Τετάρτη, έχουν επιστρατευτεί μεταφορικές εταιρίες από τη Θεσσαλονίκη, φορτηγά από τον οίκο Κούρτη, αλλά και γερανοί με δεκάδες υπαλλήλους από καταστήματα επίπλων στην Αττική.

    "Ίσως όλα αυτά, λειτουργούν σαν τονωτική ένεση στη διάθεση του ζεύγους", εκμυστηρεύεται υπάλληλος εταιρίας.
    Τον συντονιστικό ρόλο στις απαιτούμενες δουλειές είχε η σύζυγος του πολιτκού Βίκυ Σταμάτη, η οποία με την αμέριστη συμπαράσταση των υπαλλήλων και των βοηθών της, τοποθέτησαν τα έπιπλα στις θέσεις τους. Καναπέδες, κρεβάτια και πολλά ακόμη συγκαταλέγονται στον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό του πολιτικού ζεύγους.

    Το συνολικό κόστος της ριζικής ανακαίνισης παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάντα πληρώθηκαν...τοι μετρητοίς."

    ολεεεεε..ΠΑΣΟΚΑΡΑ.

    Άλλοι ανακαινίζουν παλάτια,άλλοι πετούν με λήαρ Τζετ ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ και ο κοσμάκης δεν έχει να φάει!

    ΠΑΣΟΚΟΙ κόψτε μας τα πάντα
    το δικαιούμαστε,,..ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !

    όλε...ΌΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανεχ,ωμαστε ενα καφεκουτι σαν τον παπουλια να εκπρωσωπει το θεσμο του ανωτάτου αρχοντα τόν ανθρωπο ο οποιος σε συνεργασια με τον αρχιγκαστερ ανδρεα παπανδρεου που κατακλεψαν και χρεωκωπησαν τη χωρα χωρις να μας εχει εξηγησει ακομη τι εγινε με το δανειο των δεκα εκατυμμυριων που εδωσε στο λυπωδητη να καλυφθει στην εφορια να μας κανει μαθηματα ηθικης, χωρις να τον περιλαβαινουμε με τα γιαουρτια
    ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΕΠΙ..ΧΡΥΣΟ ΒΕΒΑΙΑ.....

    18 ΜΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚ

    18 Χ 100.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.
    Η ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ( ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ)

    1.800.000 ευρωπουλα.
    απο την ΕΡΤ
    ( δηλαδή πάλι απο εμάς)

    καθότι....για τον Σοσιαλισμό Ω! Ω! Αγωνιζόμαστε...
    Σύντροφοι ΖΩΑ αιγοπρόβατα , αγελαδομούσχαρα, τροκτικά και
    Πράσινα ΕΡΠΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση