GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς προϋπολογισμό ο Δήμος Λαρισαίων...

Από το aftodioikisi.gr Στο Δήμο Λαρισαίων επέστρεψε τον προϋπολογισμό του η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στε...

Από το aftodioikisi.gr
Στο Δήμο Λαρισαίων επέστρεψε τον προϋπολογισμό του η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερέας Ελλάδας Πόπη Γερακούδη, καθώς στην ουσία δεν ήταν ισοσκελισμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Κόσμος» της Λάρισας ο προϋπολογισμός του δήμου στην ουσία κατατέθηκε χωρίς να είναι ισοσκελισμένος όπως επιβάλλει ο «Καλλικράτης» (Ν. 3852/10), με αποτέλεσμα τόσο η γ.γ. όσο και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντας να...
μην βάζουν την υπογραφή τους για να τον νομιμοποιήσουν, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης όταν αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να  ισοσκελίσει έσοδα και έξοδα, ενέγραψε ποσά συνολικού ύψους 10 εκ. ευρώ τα οποία είναι κυριολεκτικά στον αέρα! Προέβλεψε 5 εκ ευρώ από... μελλοντικό δανεισμό και άλλα 5 εκ. ευρώ από... εκποίηση περιουσιακών στοιχείων του δήμου!
Η μη έγκριση του προϋπολογισμού είχε ως αποτέλεσμα τα χρηματικά ποσά που προορίζονταν για πάσης φύσεως πληρωμές να παραμείνουν παγωμένα και η εκταμίευσή τους τελικώς να μην πραγματοποιηθεί, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στους προμηθευτές του δήμου Λαρισαίων που ανέμεναν τα χρήματά τους για να κινηθούν και να καλύψουν υποχρεώσεις τις ημέρες του Πάσχα.
Το σοβαρό αυτό θέμα αναμένεται να έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα, ενώ ενημερώθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

4 σχόλια

  1. http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=222865807727432


    Κι άστους να λένε!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΑΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΝ ΛΑΣΙΣΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011
    Δανειολήπτης νίκησε τράπεζα

    Να κι ένα ευχάριστο νέο, όπου ένας δανειολήπτης κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την τράπεζα, η οποία πλέον του οφείλει 6.000 ευρώ για ηθική βλάβη, επειδή παρέδωσε τα δεδομένα του σε εισπρακτική εταιρεία, χωρίς την έγκριση του. Όπως γράφει σε ρεπορτάζ του ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε το δανειολήπτη, καθώς θεώρησε ότι.......


    όντως προσβάλλεται η προσωπικότητα του οφειλέτη, όταν οι τράπεζες παραδίδουν χωρίς δισταγμό τα στοιχεία του σε εταιρείες ρύθμισης οφειλών, χωρίς τη γραπτή άδεια του οφειλέτη. Οι καταναλωτικές οργανώσεις κάνουν λόγο για μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση, καθώς ενδεχομένως να σταματήσει η κατάσταση που έχει παγιωθεί πια, όπου οι εισπρακτικές εταιρείες ενοχλούν κατ' εξακολούθηση τους οφειλέτες των τραπεζών. Όπως αναφέρει στον Αγγελιοφόρο ο δικηγόρος Δημήτρης Αλβανός, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, οι εισπρακτικές εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να παίρνουν τηλέφωνο τον οφειλέτη πάνω από μια φορά την ημέρα, ούτε και να τον ενοχλούν στον χώρο εργασίας του. Το ωράριο επικοινωνίας είναι 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ, ενώ σε περίπτωση που εκφράσει ενόχληση ο οφειλέτης είναι υποχρεωμένοι να σταματήσουν.
    cosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασύλληπτο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Ξεπέρασε τη VISA το επιτόκιο δανεισμού του ΠΑΣΟΚ !!!

    Τις συσκέψεις και τις παρασυσκέψεις, της προηγούμενης ανάρτησης βλέπουν εδώ και 1,5 χρόνο οι ξένοι και μας βουλιάζουν όλο και πιο βαθιά με αποτέλεσμα το επιτόκιο των ελληνικών ομολόγων να ξεπεράσει το επιτόκιο της VISA και της MΑSTERCERD !!!

    Σήμερα το κοντέρ ΠΑΣΟΚ έγραψε στο ρελαντί:

    spread: 1305
    (αύξηση 105 μβ-αυτή την ώρα είναι στις 1290μβ)
    CDS: 1475 !!!
    ________________________________
    κάθε σχόλιο περιττεύει καθώς εκτός από φως δεν φαίνεται να υπάρχει
    ούτε ταβάνι για τα spreads, ούτε πάτος για τη φτώχεια...
    η καταστροφή και η διάλυση
    της χώρας είναι πλέον μη αναστρέψιμες
    ________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση